Altid fantastisk service, kvalificeret og god vejledning - jeg handler kun mit foder og udstyr til min hund her. Sætter stor pris på at alle varer er af god kvalitet og at der er øje for hundens sundh... Se mere

Hold nu kæft en fed butik de har i Maribo!! Alt hvad hjertet begærer for enhver hunde-elsker. 😍😍 Vi fik både købt DET LÆKRESTE dækken, fedt træningsudstyr, de sødeste bamser og en masse “bl... Se mere

Vi har adskillige gange siden maj måned 2023 handlet hos kvikhund.dk - både udstyr, beklædning og foder/godbidder. Udstyr er i topklasse - og vores hund elsker alle de forskellige typer godbidd... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr

Hos Kvikhund tilbyder vi alt inden for hundeudstyr. Det der gør os til noget helt specielt er, at vi arbejder med hunde til daglig i forbindelse med vores kennel og træningsaktiviteter. Vores erfaring strækker sig over 20 år, derfor vil du hos os kunne få hjælp og vejledning til netop dig og din hund.

4,6

Kan varmt anbefale Kvikhund

Kan varmt anbefale Kvikhund!
Jeg søgte længe efter gode tilbud på 1kg poser fra Whesko og faldt over denne lille ukendte hjemmeside. Her kunne jeg få 1 kg kalveblærer til kun 150kr. fordi de har dato bedst før maj. Andre steder koster de op tol 360kr.!! Så skulle jeg da lige lure hvad ellers de havde, og fandt deres 4 for 100 tilbud, også på Whesco, som normalt koster 40-60kr. pr pose! Ydermere fandt jeg 500 gram vildtpølser til kun 50kr. Totalt Svantes lykkelige dag😍

Service: Helt fantastisk service. Du ringer bare på nummeret der står der. Ingen dumme formularer eller AI chat. Hun tog telefonen med det samme og sendte sms da problemet var løst. Det er lige netop derfor jeg forsøger altid at støtte små virksomheder, servicen er bare en anden.

Jeg har flere hunde så de kan sagtens nå at spise det inden det bliver for gammelt, og butikken får solgt varer der ellers risikerede at gå til spilde. Win win!

Jeg kommer helt klart til at handle her igen!

6. februar 2026

Paradis for hundefolk!! 😍🤩😍

Hold nu kæft en fed butik de har i Maribo!!
Alt hvad hjertet begærer for enhver hunde-elsker. 😍😍

Vi fik både købt DET LÆKRESTE dækken, fedt træningsudstyr, de sødeste bamser og en masse “bland-selv-slik”. Det var simpelthen fysisk umuligt ikke at gå shop-amok med alle de fede ting de havde!

Den største anbefaling herfra.
Simpelthen de sødeste, dygtigste mennesker og et helt vildt fedt udvalg.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af 5 mulige. 😉😃

7. februar 2026

God service på reklamation.

God service på reklamation.
Havde købt en sele hvor et spænde gik i stykker. De tilsendt mig en ny sele, hvor der også medfulgte en returlabel til den defekte sele, der gik ca. 10 dage, da de lige skulle bestille den rigtige str. hjem først.

3. december 2024

Super produkter

Super produkter, gode priser, super service, hurtig levering.
Nina var imødekomme og venlig da jeg spurgte indtil produkter.
Man sørger endda for tyggeben til begge hunde, det er bare så fint ❤️
Et sted jeg helt sikkert vil handle igen og anbefale til andre 😉

4. maj 2024

Kompetent vejledning og fantastisk service

Jeg har flere gange handlet hos Kvikhund, har købt både godbidder, halsbånd, hundesnore og bideudstyr. Alle deres produkter er i super kvalitet og servicen er i top.
Mit seneste køb var julekalendere til mine 2 hunde, de var vilde med indholdet - pakken den 24.12 var et stykke legetøj som var nøje udvalgt så det passede perfekt til hver af mine hunde.

20. november 2023

Passioneret ejer og udstyr af kvalitet

Det er en dejlig forretning at komme i med skønne passioneret mennesker med hjertet på rette sted. Der er altid stor vejledning indenfor hunde verdenen og der sælges de skønneste varer og udstyr af kvalitet. Og træning med stor læring og kompetence i.
Jeg købte også dette års julekalender of den vil jeg os gerne rose til skyerne for lækkert sundt indhold, nøje udvalg og en gave i form af legetøj :)
Servicen er altid i top og en behagelig oplevelse :)

14. januar 2024

virkelig god oplevelse

Bestilte vare d 31.12, de blev pakket samme dag og jeg modtog en fin pakke, der trods hård behandling, indeholdt alle tingene, og der var endda små godbidder til hundene. Kan varmt anbefale at handle der.

2. januar 2024

Service i topklasse

Service i topklasse. Altid hjælpsomme og imødekommende. 😀

Deres udstyr er super kvalitet. De har lidt til hver smag inden for hundetræning, og hvis man lige skal ekstra forkæle hunden, er der også en super godt udvalg der. De har lidt til alle slags hunde, både store og små. 🥰

Kan kun give dem 5 stjerner, men hvis man kunne give dem mere end 5 så havde de helt klart fortjent det!

1. december 2023

Godt med godt på

Super lækre produkter i høj kvalitet, altid gode priser, mulighed for vejledning, fantastisk service og en forhandler der er nem at komme i kontakt med. Jeg kan varmt anbefale denne forhandler!

10. januar 2024