Kvik Kort Anmeldelser 10

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Løgstør .

Løgstør .
Virkelig useriøst .
Sender rykker på ting der skulle være med i pakken betaler og høre intet
Kørelærer er filmet på vores overvågning , så har skam beviser iorden , uhøflig lære der er så flabet …
Har sendt mail for 4 dage siden og stadig bliver der ikke svaret .
Kan ikke anbefale dette sted til nogle .

9. december 2024

Bedste køreskole og kørelærer

Jeg var så heldig at tage mit kørekort ved kvik kort Sindal. Alt i alt en fantastisk oplevelse med hvad jeg mener, den bedste kørelærer. Helene som har eleverne i Sindal er skide dygtig man er ikke i tvivl om at hun brænder for sit arbejde og sine elever. Både til teori timerne og på vejen er Helene en helt igennem fantastisk kørelærer, og vil til hver en tid anbefale hende. Helene viste fuld forståelse for min frygt omkring motorvej efter et færdselsuheld og hele vejen igennem, sikrede hun sig at jeg fik den bedste oplevelse ud af det. Har kun positive ting at skrive omkring Helene og vil til hver en tid anbefale folk at tage Sit kørekort ved hende i Sindal.

9. august 2024

Jeg havde en god oplevelse med kvik…

Jeg havde en god oplevelse med kvik kort med en god lærer og sød personale,var det våde sjovt og spændene. Jeg bestod det hele første gang, og drivelogger var godt. Det eneste jeg dog har at sige er hvis man tager det i Thisted skal man til Løgstør et par gange på køreteknisk anlæg, og en enkelt gang til Aalborg for motorvej. Men alt i alt en fin køreskole

3. januar 2024

Mega dejlig køreskole

Mega dejlig køreskole, dejlige kørelære de gør ders bedste for man består både teori og køreprøve😀 de er gode til at berolige en og sige det nok skal gå når pulsen er høj og hjertet banker. Så alt i alt dejlig oplevelse, tak for det hele!💪🏼😋

8. januar 2024

Varm anbefaling herfra!

Varm anbefaling herfra!

Meget effektivt forløb fra start til slut. Der var styr på tingene og man fik alle mødetider pr SMS og mail i god tid.

Kørelæreren var flink og havde styr på tingene, der er godt undervisningsmateriale på nettet og prisen var lavere sammenlignet med andre steder jeg havde forespurgt.

Alt-i-alt en rigtig god oplevelse herfra.

20. december 2023

Min oplevelse med Kvik Kort er meget…

Min oplevelse med Kvik Kort er meget positiv. Alt har fungeret godt og er gået nogenlunde hurtigt. Der er meget dygtige kørelærer, som er fleksible ift. aftaler. Alle køretimer har været 1:1 og jeg har været meget glad for forløbet.

12. januar 2023

FIND EN ANDEN KØRER SKOLE!!!

FIND EN ANDEN KØRER SKOLE!!!
Jeg har lige taget mit kører kort ved kvik kort i roslev og kan dsv ikke anbefale det!!, jeg har oplevet undervisning som ikke blev udført af en rigtig kørelærer, igennem mit forløb har jeg haft 4 forskellige lærer oven i det har mit køre kort taget lidt over 5 måneder. Og så har jeg oplevet en masse forvirring med hvornår jeg skulle ud og kører og blev nærmest ikke spurgt hvornår eller om jeg kunne fik det bare til sendt og fik afvide det var der de havde tid, ville mene at når det er noget jeg betaler for, vil jeg også mene at det skal lægge når man kan iværtfald de enkelte kører timer. I slutningen af mit forløb har jeg oplevet at min kører lærer har sagt at jeg ikke havde brug for flere kører lektioner, men alligevel har anmodet om betaling for ekstra som de også mener jeg har fået, men ikke er blevet informeret om, og så enda fået en ekstra regning på 2400 det er altså mange penge når man har fået af vide man ikke har brug for ekstra timer og enda består kører prøven i første hug. Og jeg ved at næsten hele mit hold har modtaget denne regning.

Kan virkelig ikke anbefalede denne køre skole, de er meget penge glade og tænker ikke så meget på deres kunder dsv.😡😡😡

28. september 2022

B. Køre kort.

Hej..
Knægten har lige erhvervet køre kort som 17 årige. Han tog kontakt til Kvik kort Roslev afd. han fuldte teori undervisning med kørsel osv. der var super god kommunikation mellem lære og elev i hele forløbet. Her fra skal lyde en stor Tak til køre lærene i Roslev afd. Mvh Tom Eberhardt

27. september 2022

Find en anden køreskole

Jeg koger af raseri og ydmygelse.
Skulle tage kortet til bil og det eneste der var i top var teori undervisning. Kørsel med så mange forskellige lærer kan ikke anbefales, for hver lærer har deres holdning til hvordan tingene skal gøres og deres forventninger til eleven. Jeg bad lærerene sige "kommandoen" i bedre tid, men kun 2 lærer lyttede til mig og den sidste lærer fik mig til at græde, fordi han ikke lyttede til mig. Ham der ejer skolen eller afdeling vil heller ikke lytte. Jeg har kørt med 5 forskellige lærer og ved der er flere.
Penge der skal retur tager mellem 2-3 uger og sende papirerne med posten tager omkring 2 uger

10. august 2022

Er dette din virksomhed?