3,7

Middel

Den bedste butik

Den bedste butik! Flot butik og gode varer. Kan altid finde friske og flotte frugter og grøntsager. Flot udvalg. Søde og hjælpsomme medarbejdere. Anbefaler til alle.

20. marts 2026

Rædsom grønsagsafdeling

Har handlet i Kvickly, Allerød siden 1976.
Trods utallige henvendelser om den dårlige kvalitet af grøntsagsafdelinger, er der overhovedet ingen bedring.
I dag var to tomater i en bakke rådne og svinede vores stof- indkøbspose. De to tomater måtte smides ud
I en pose med bladselleri var en stilk pil-rådden.
Har foto af disse varer.
Er der slet ingen, som er sig sit ansvar bevidst i denne afdeling?
PS. Hvornår kan man igen købe fast håndsæbe (`angle ark).

4. januar 2025

Smidt væk ulovligt

Jeg er blevet smidt væk som Hus Forbi sælger, fordi jeg ville sidde ved deres hovedindgang (det er vel at mærke offentlig vej). De har ikke kun mistet mig som kunde, men også som medlem af brugsforeningen. Sætter aldrig mine ben i den forretning mere.

5. april 2024

Det kan ikke anbefales at handle i…

Det kan ikke anbefales at handle i Kvickly i Allerød. En ældre mandelig butiksmedarbejder der ingengang er butikschef skælder sine kunder ud bare fordi at de vil hjælpe butikken med at finde en masse gamle varer og gøre butikken en tjeneste. Brugsforeningens formand siger at kunderne gerne må finde gamle varer og hjælpe butkkken de må bare ikke gøre det for tit og de må gerne engang i mellem men selvom de kun gør det engang i mellem så skælder han kunderne ud selvom at han ikke er butikechef. Det er forskelsbehandling at der er tale om fra butiksmedarbejderens side og det må man faktisk ikke. Enten må alle kunder finde gamle varer eller også så må ingen kunder finde gamle varer ellers er det forskelsbehandling og det må man fakstisk ikke.Så derfor vil jeg anbefale alle jer kunder om at det er bedre at i handler andre steder end i Kvickly Allerød. Der bliver bygget en ny Lidl som åbner her til sommer og der er en Netto og en Rema 1000 så det er meget bedre at i handler der end i Kvickly. Så i ikke får skældt ud bare fordi at andre kunder vil gøre butikken en tjeneste. Så en anbefaling herfra Lad vær med at handle i Kvickly i Allerød så er i advaret

3. januar 2024

Køb aldrig kød i Kvickly i Allerød.

Køb aldrig kød i Kvickly i Allerød.

Vi køber tirsdag i sidste uge kød i Kvickly i Allerød. To forskellige køle montre. En flæskesteg og 3 svinemørbrad. Begge varer udløber i denne uge. Søndag skulle vi have gæster til flæskesteg, men måtte konstatere ved åbning, at kødet lugtede! Så tænkte vi ØV, men ville så lave svinemørbrad. Så åbnede vi den pakke med de 3 mørbrad i, og den lugtede bestemt også ilde. Ingen ville få lyst til at spise det kød.

Så vi tog til Kvickly i Allerød, med dårligt kød i plasticpose, og bad om at tale med slagteren. Slagteren var ualmindelig uforskammet. Han havde absolut ingen pli. Han burde komme på kursus i kundepleje og omgang med mennesker! Han lyttede demonstrativt til vores forklaring. Hans krops sprog var ikke til at tage fejl af - han var vist træt af kunder! Slagteren mente ikke, at det kød var dårligt! Igen ville spise det kød!

Men han vil gerne give os pengene tilbage og det fik vi.

Vi vil aldrig købe kød i Kvickly i Allerød efter denne grumme oplevelse.

2. november 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto