Kvali.dk Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 67 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige levering og effektive ekspedition, ofte med varer der ankommer som lovet. Mange roser den fantastiske service, hvor personalet yder kompetent rådgivning og hjælper udover det forventelige. Forbrugerne er også meget tilfredse med produkternes kvalitet og de favorable priser, som ofte inkluderer prismatch. Dog har nogle kunder oplevet, at produkter som gulvsæbe, limspande eller maling er blevet beskadiget eller spildt under transporten. Selvom dette er en mindre del af feedbacken, er det en tilbagevendende observation for et par anmeldere.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservice, hvor mange fremhæver den hurtige levering.... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, og mange udtrykker tilfredshed med kvaliteten og prisen. Kunder... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode og effektive service.... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priserne, idet mange fremhæver de gode priser på de købte... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ringede og snakkede med Patrick som var en stor stor hjælp til beregning og rådgivning af olie/lak behov til vores gulv-projekt. Det valgte var i restordre og Kvali.dk sendte mig et bedre alternativ t... Se mere

Fantastisk service og gode produkter. Desværre var flasken med gulvsæbe gået i stykker under transporten, og sæbe var gået tabt. Skrev til kundeservice og 2 dage senere kunne jeg hente en ny dunk i... Se mere

Gode produkter, hurtig ekspedition og favorabel pris. Varerne pakket pænt og sikkert. Man kan ikke rigtigt ringe til dem, men det gør ikke så meget, fordi hjemmesiden har en god søgefunktion. Varen... Se mere

Meget fine varer. Og en fantastisk betjening med en meget hjælpsom ekspedient. Kan varmt anbefales. Opbevaring af gulvet og underlag vi har købt,bliver opbevaret indtil vi skal bruge til juli. En rigt... Se mere

1. nr. 5 af de 14 bedste virksomheder i Farvehandel

Kvalitets maling og gulve, til markedets bedste priser. Med Danmarks bedste kundeservice. Lynhurtig levering 0-3 dages levering. Beckers maling - Beck & Jørgensen maling - Forbo Linoleum - HARO Gulve - Timberman Gulve

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

69 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig og god pris

Hurtig
Stærk pris
Maling pakket ordentligt ind

2. maj 2024

Besvarelse fra Kvali.dk

Hej Karen, tusind tak for at gide bruge din tid på at bedømme vores service 🙏🙏
Vi er utrolig glade for de fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi glæder os til at byde dig velkommen en i shoppen en anden gang 😉

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, samt gode priser. Bestilte online og kunne hente det en time senere.

10. maj 2024

Hej Frederik,
Mange tak for din flotte anmeldelse 🤗 Det betyder utrolig meget for os. At du gider bruge din tid på og vurdere vores service 🙏
Vi glæder os til at kunne betjene dig næste gang du skal igang med et projekt 😉

Super hurtig levering

Super hurtig levering

5. maj 2024

Hej Bente,
Mange tak for din flotte anmeldelse, det bruger vi rigtig mange resurser på, at få jeres pakker hurtigt ud af døren. Så det er dejligt og se at det virker optimalt for vores kunder 🤗 vi vil se frem til st se dig på shoppen en anden god gang 😉

Kvali.dk ❤️

Hurtig levering, fornuftige priser og fin hjemmeside. Jeg havde en positiv oplevelse og handler der gerne igen.

2. maj 2024

Hej Louise,
tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Den er vi smadder glade for 🥳

Kan kun give 5 stjerner

Kan kun give 5 stjerner. God telefonservice. Hurtig levering. God hjælp da jeg lavede en fejl i bestilling.

30. april 2024

Hej Jørgen.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, og høre at servicen er i top. Vi kæmper hårdt for det hverdag 👍
Vi glæder os til at dig på shoppen en anden god gang 😉

Hurtigt og nemt

16. april 2024

Hej Anne 🤗
Mange tak for din flotte anmeldelse
Det betyder meget for os 🙏

Kvali.dk

Til tiden som lovet

Til tiden som lovet, og hjælpsom!

22. april 2024

Hej Pia,
Tusind tak for din flotte anmeldelse🙏
Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen en anden god gang.😉

Kvali.dk ♥️

Nemt at bestille og hurtig levering…

Nemt at bestille og hurtig levering samt god maling.

22. april 2024

Hej Jaana.
Tusind tak for din flotte Anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os, og vi glæder os os til at byde dig velkommen på shoppen en anden god gang 🤗

Kvali.dk ❤️

Rigtig god service ved bestilling af…

Rigtig god service ved bestilling af varer og hurtig levering

9. april 2024

Besvarelse fra Kvali.dk

Hej Jakob, tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi utrolig glade for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vi glæder os til at kunne hjælpe dig i mål med dit næste projekt 🎨

Kvali.dk ❤️

Super god og kompetent vejledning

Super god og kompetent vejledning. Følte os i sikre hænder med vejledning om farvevalg og resulteret blev virkelig flot 👍🏼☺️

3. april 2024

Hej Maria.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os ❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi glæder os til hjælpe dig i mål med dit næste malerprojekt

Hej Mikkel.
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ den er vi super glade for 🤗
Vi glæder os til at se dig på shoppen, næste gang du skal svinge penslen 🎨

Besvarelse fra Kvali.dk

Hej Bjarne, tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi utrolig glade for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen en anden god gang 😉

Kvali.dk ❤️

Det er en fornøjelse at handle hos dig

Det er en fornøjelse at handle hos dig, fordi jeg ved, at kvalitet og pris matcher jeg anbefaler stærkt.

15. marts 2024

Hej Tundzhay,
mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os ⭐⭐⭐⭐⭐

Hej Pia,
Tusind for din flotte anmeldelse, den er vi super glade for 🥳👏
Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen på shoppen en anden god gang😉

Kvali.dk ❤️

Maling var godt pakket ind og kom intakt frem

Maling var godt informeret og kunne bestilles nemt på hjemmesiden. Maling var pakket godt med papir og bobleplast, så intet maling var kommet ud og bøtten og pakken var intakt når jeg hentede den fra nærmeste Bring udleveringssted hos min købmand. Og jeg endda fik rørpind, slik og rabatkode til næste køb som lille overraskelse.

6. februar 2024

Hej Anne 🤗
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer utrolig meget at se, at det er værdsat hver en lille ting vi gør for vores kunder. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit næste maler- eller gulv projekt 😉

Hej Simone,
mange tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder utrolig meget for os 🤩
Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen igen