Ringede og snakkede med Patrick som var en stor stor hjælp til beregning og rådgivning af olie/lak behov til vores gulv-projekt. Det valgte var i restordre og Kvali.dk sendte mig et bedre alternativ t... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Kvalitets maling og gulve, til markedets bedste priser. Med Danmarks bedste kundeservice. Lynhurtig levering 0-3 dages levering. Beckers maling - Beck & Jørgensen maling - Forbo Linoleum - HARO Gulve - Timberman Gulve
Tørringvej 16, 2610, Rødovre, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Nem bestilling, allerede dagen efter modtog jeg det bestilte. Prisen er helt fin.
Jeg vender tilbage 👍👏❤️

Besvarelse fra Kvali.dk
Virkelig god rådgivning og hurtig levering…Yderst tilfreds!

Besvarelse fra Kvali.dk
Var billigt for kvalitets maling, nemt at bestille, venlig kundeservice og hurtig levering. Hvad mere kan man forlange. Tak jeg bestiller også næste gang

Besvarelse fra Kvali.dk
Sikke en fornøjelse at handle med en webshop som bare har styr på tingene, vi var lidt i tvivl om nogle produkter som vi skulle benytte til vores projekt.
Vi kontaktet Kvali.dk og fik en god snak med Patrick som kunne guide os til hvad vi skulle bruge.
Leveringen for lige 6 stjerner herfra (under24timer).
Kan klart anbefales herfra.

Besvarelse fra Kvali.dk
Hurtig levering og super god kvalitet og dækevne og er meget tilfreds 😊😍

Besvarelse fra Kvali.dk
Hurtig levering og super god kvalitet og dækevne 😊😊 er meget tilfreds

Besvarelse fra Kvali.dk
God service og vejledning i kundeservice hurtig levering alt var bare perfekt👍

Besvarelse fra Kvali.dk
Gode priser. Super hurtig levering. Stort udvalg og gode produktbeskrivelser. Personlig levering. Kan helt klart anbefales.

Besvarelse fra Kvali.dk
Utrolig hurtig levering og rigtig god pris. Handler gerne her igen.

Besvarelse fra Kvali.dk
Gode produkter til fin pris og hurtig levering.

Besvarelse fra Kvali.dk
Har ikke modtaget mine varer endnu, men er anmodet om en bedømmelse.
Så få styr på jeres teknik.

Besvarelse fra Kvali.dk
Meget nemt at bestille på et brugervenlig website. Hurtig ekspedition og levering af produkterne, så ikke meget at klager over:-)