Besvarelse fra Kuppet
Please note that kuppet.dk does not sell any machines and do not trade on Amazon. If you have bought a machine it is probably from kuppet.net, which has nothing to do with this company.
Viborgvej 173, 8210, Aarhus V, Danmark

Besvarelse fra Kuppet
Kan ikke anbefale nogen, at handle der.

Besvarelse fra Kuppet
Da jeg ønskede at afbestille min ordre grundet fejl køb var der.
- Intet kontakt nummer.
- Firmaet er registreret på en privat adresse sammen med en masse andre.
Jeg ringede til hver enkel. Nummer 5 tog den.
- det var hans svigermor.
- hun vinder ikke fortælle hvem ejeren var er.
- hun fik mit nummer med opfordring til at få ham til at ringe til mig.
- Jeg var heldig han ringede tilbage og jeg fik mine penge.
- det virker som et suspekt firma.
- handel det ikke

Besvarelse fra Kuppet
De havde solgt en vare til en billigere pris hvilket resulterede i jeg ikke fik den, fik intet afvide om at varen var blevet annulleret indtil jeg selv efter 7 dage kontaktede dem.

Besvarelse fra Kuppet
Den gik istykker da jeg skulle gøre den større😞

Besvarelse fra Kuppet
Vandt et gavekort til Black friday og fik varerne 4 dage efter . Et super godt firma og handle med 😊👍
Får 1 stjerner da vareren trods alt er kommet frem... men ingen ordrebekræftigelse, ingen melding om afsendelse, ingen track'n'trace, ingen svar på beskeder, penge hævet ved bestilling, trods dette er ulovligt.
Meget at forbedre hvis man vil drive webshop med glade kunder.

Besvarelse fra Kuppet
God service og en nem og let hjemmeside.
Hurtig levering.
Hurtig behandling af ordre og hurtig levering.
Det tog 9 dage inden vi modtog varen , ingen telefon numre man kan ringe dem op til de svarer ikke på mail pisse dårlig service derinde fra

Besvarelse fra Kuppet
Super, fungere rigtig godt, larmer lidt. Men er meget tilfreds.
Mangler noget tibage melding, mem en hurtig levering og nemt overblik.