Jeg er alltid fornøyd med å handle fra denne butikken! Utrolig gode priser og varer av høy kvalitet, som blant annet Michael Harding og Rosemary&co. Eneste jeg skulle ønske var et annet frakt alter... Se mere
Det gikk kjapt, men. Samtidig vil jeg bemerke at jeg var litt i tvil om seriøsitet, ettersom det var liten informasjon om dere som firma i ordrebekreftelsen og i mailen om at bestillingen er på vei. D... Se mere
Greit å handle med Klarna. Fikk varene raskt og hadde gode priser på de varene jeg kjøpte. Skulle ønske de hadde mye større utvalg av Golden Open akrylmaling. Fire farger holder ikke.
Vi spesialiserer oss på kunstnermaterialer av høy kvalitet - fra premium maling til staffelier og håndlagde pensler. Bli inspirert i vårt nettgalleri og finn alt du trenger for din kunstneriske reise hos oss.
Nordalveien 101, 3406, Tranby, Norge
- post@kunstogutstyr.no
- kunstogutstyr.no
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Veldig raske,superfornøgd!
Rask levering
Rask levering. Tibakemelding når lager er tomme for produkter og tilbake på lager.
Rask levering
Rask levering. Det tok bare et par dager før pakken kom. Akvarelltubene var lagt i papirbokser og pakket inn i et beskyttende papirnett som jeg satte veldig pris på ettersom dette er dyre varer av ekstremt høy kvalitet.
Virkelig verdt å handle her!
Det er en fryd å handle med Kunst og Utstyr AS. De har virkelig god innsikt og kunnskap, kan formidle det godt videre og tilpasse deretter. Så hyggelige og imøtekommende mennesker skal du lete lenge etter. Godt vareutvalg og gode priser, effektive og bra. Det er også en del varer der det ikke er enkelt å få tak i ellers. Anbefales på det varmeste!

Besvarelse fra Kunst og utstyr AS
Staffeliet jeg kjøpte svarte til…
Staffeliet jeg kjøpte svarte til forventningene. Veldig fornøyd med så kjapp levering.
Rask levering !
Rask og enkel handel
Rask og enkel handel. Utmerket kvalitet på varene.
Da lageret er i nærheten var det enkelt og hyggelig å hente varene. Stor tommel opp 👍

Varene kom raskt.
Skulle ønske de hadde mye større utvalg av
Golden Open akrylmaling. Fire farger holder ikke.

Besvarelse fra Kunst og utstyr AS
Fantastisk service og produkter!
Dette er tredje gangen jeg bestiller fra denne butikken. Rask levering og topp kvalitet på produktene! Tusen takk for prøvene som fulgte med pakken. Anbefales på det sterkeste!

Besvarelse fra Kunst og utstyr AS
enkelt bestilling og kjapt levering
enkelt bestilling og kjapt levering. eg er meget fornøyd.

Besvarelse fra Kunst og utstyr AS
Gode produkter til en overkommelig pris…
Gode produkter til en overkommelig pris , rask shipping. Kan ikke be om mer enn det.

Veldig fornøyd med varene
Veldig fornøyd med varene. Kjapp levering og godt pakket inn. Anbefales!

Besvarelse fra Kunst og utstyr AS
Gode produkter raskt og trygt levert.
Gode kvalitets produkter. God service. Varene levert raskt og trygt pakket.

Besvarelse fra Kunst og utstyr AS
Jeg tror jeg setter pris på dere fordi…
Jeg tror jeg setter pris på dere fordi dere leverer fort og at jeg får tak i Michael Harding-malingen til enrimeligehe pris enn KEM. Jeg ser også at dere er i vekst og at nye interresante produkter tilbys.