Kunstfruitshop Anmeldelser 29

3,1

Drie weken geleden voor dertig euro aan kunstfruit hier besteld. Tot op heden niets ontvangen. Herhaaldelijk mails gestuurd. 1 x een reactie dat pakket onderweg is. Ook een T&T code van post.nl... Se mere

Ik heb fruit besteld 2 weken geleden. Nog steeds niets ontvangen. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar en reageren niet op mijn e-mails. Kortom wat een slecht bedrijf. Bestel hier alsjeblieft niets!!!!... Se mere

Door de vele negatieve reviews (gelezen ná mijn bestelling) was ik enigszins bezorgd hoe dit zou gaan lopen. Ik had inmiddels wel keurig een bestelbevestiging ontvangen. Mijn zorgen waren onnodig:... Se mere

Mooi sierfruit, snelle bezorging (2 dagen). Ik was nogal bezorgd want ik heb veel negatieve reacties gelezen en ben gewaarschuwd. Maar dat is voor mij totaal niet van toepassing.

3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Oplichterij

Drie weken geleden voor dertig euro aan kunstfruit hier besteld.
Tot op heden niets ontvangen.
Herhaaldelijk mails gestuurd. 1 x een reactie dat pakket onderweg is. Ook een T&T code van post.nl erbij.
Deze T&T staat nu al vier dagen op hetzelfde dat de bezorgtijd nog niet bekend is. Dat betekent dat dit pakket nog niet is afgegeven bij post.nl. Dus deze mail was bedoeld om de indruk te wekken dat het pakket onderweg was maar dat is dus niet zo.
Dit is gewoon oplichterij, trap er dus niet in. NIET kopen bij dit bedrijf.
Ik ga ook melding maken bij ACM en aangifte doen bij de politie.

13. februar 2026

Waardeloos

Waardeloos, het telefoonnummer is niet in gebruik. Op mailen krijg je geen reactie.
Bestelling niet geleverd.
Hier niet kopen ! Zijn oplichters!!!

23. april 2025

Zeer tevreden..

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal schrok van de negatieve reviews nadat ik besteld en betaald had...
Maar ik ben enorm verrast van dit prachtige kunstfruit...het ziet er zeer realistisch uit..
Ik ben zeer tevreden!!

21. februar 2025

Positieve ervaring

Ik had inmiddels wel keurig een bestelbevestiging ontvangen.
Mijn zorgen waren onnodig: prachtig realistisch uitziend sierfruit zojuist ontvangen. Levertijd was bij mij 14 dagen. Blij en tevreden.

19. februar 2025

Kunstfruitshop.nl heeft van mij 1 ster…

Kunstfruitshop.nl heeft van mij 1 ster gekregen anders kon ik geen review schrijven.
Maar geloof me dit bedrijf is nog geen eens 1 ster waard.
29 december kunstfruit besteld volgens de site heb je je bestelling met 2 dagen binnen....mooi niet dus.
Ik vertrouwde het niet dus heb reviews opgezocht.....en die zijn niet bepaald positief.
Ik heb geprobeerd om contact te zoeken via mail en telefoon niks.
Even kort door de bocht ben ik gaan dreigen met aangifte en juridische stappen.
Eindje besluit heb ik met pijn en moeite mijn bestelling gekregen .... wel 3 weken op moeten wachten.
Mijn advies .... bestel hier nooit wat.

29. december 2024

Helaas opgelicht , aangifte gedaan ,

Wel betaald , niets ontvangen
Opgelicht dus
Hier niets bestellen
Aangifte is gedaan
Uiteindelijk na herhaaldelijk mailen toch gekregen .
Geen peren helaas , wel ziet het er mooi uit

9. oktober 2024

ik heb kunstfruit en nog niets ontvangen .

ik heb kunstfruit besteld meerderen malen email gestuurd en proberen te bellen, geen gehoor en geen reactie terug ,ik ga nu het bedrijf aanklagen ik heb juristen genoeg in mijn bedrijf .ik laat een blokkade zetten op dit bedrijf en ook wie er mee in zee gegaan is ..

5. september 2024

Zeer slecht

Zeer slecht, betaald, track en trace ontvangen en daarna niets meer. Telefonisch contact proberen te krijgen maar dan neemt iemand op die nergens iets van afweet.
Zeer slecht, niet bestellen dus

9. juli 2024