Kulinariskcatering Anmeldelser 31

4,7

Fantastisk lækker mad! Vi bestilte mad til min søns konfirmation og havde en privat kok med i festlokalet på dagen. Det var virkelig lækkert - både smagen, visuelt og anretning! Vi har haft en super f... Se mere

Vi havde et virkeligt godt forløb med Mahtez og Kulinarisk Catering. Fra forberedelse, sammensætning af menu, aftale om levering, vinforslag, levering af mad, hjælp til anretning og god afslutning. AL... Se mere

Til min datters dåb fik vi smørrebrød fra jer. Hold nu op en fantastisk mad oplevelse! Smørrebrødet fra virkelig flot anrettet, man kunne smage der var kælet for råvarerne! Det er bestemt ikke sidste... Se mere

Vi hyrede en privat kok til en fødselsdag i vores eget hjem og var så heldige at få besøg af en helt fantastisk mand med en utrolig skøn og behagelig personlighed. Han serverede en fire-retters me... Se mere

4,7

Dejlig mad og høj service

Dejlig mad. Smag, kvalitet og det visuelle udtryk var i top. Ros fra alle gæster - vi var 45 personer og rigeligt mad.

Høj service og nem og let kommunikation om det er mail, telefon eller til selve festen.

Vil klart anbefale til dem jeg kender. Vi ved hvor vi skal henvende os igen.

Tak for mad.

29. maj 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Hvor er det dejligt at høre, at både mad og service levede op til forventningerne, og at gæsterne var tilfredse. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os til at levere til jer igen 🌟

— Mahtez, Kulinarisk Catering

Meget lækker mad til konfirmation.

Meget lækker mad til konfirmation.
Maden var af meget høj kvalitet, var virkelig velsmagende og rigtigt flot anrettet. Maden fik mange rosende ord fra gæsterne, store som små. Servicen var helt i top og meget hjælpsom. Kan helt klart anbefales

4. maj 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den dejlige anmeldelse 🙏 Det glæder os at høre, at både mad og service gjorde konfirmationen til en god oplevelse for jer og jeres gæster. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling 🌟

Konfirmation

Dejlig mad til konfirmation mums mums.
Nem kontakt og god service

3. maj 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏 Det glæder os, at både mad og service levede op til forventningerne til konfirmationen. Vi ser frem til at levere til jer igen 🌟

Kan varmt anbefales

Vi benyttede kulinariskcaterring til vores arrangement, og det var en absolut fornøjelse fra start til slut. Maden blev leveret til tiden, var flot anrettet og smagte virkelig lækkert. Hver eneste ret bar præg af kvalitet og omtanke – både smag og præsentation sad lige i skabet.
Der var noget for enhver smag, og gæsterne roste maden hele aftenen. Kommunikation med firmaet forud for arrangementet var nem og professionel, og de var meget fleksible i forhold til vores ønsker.

Jeg kan varmt anbefale kulinariskcatering til alle, der leder efter velsmagende mad og god service til en fest, reception eller et møde. Vi bruger dem helt sikkert igen!

19. april 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 🙏 Hvor er det skønt at høre, at både mad, service og samarbejdet levede op til jeres forventninger, og at gæsterne havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os til at levere til jer igen 🌟

Dejlig mad!

Dejlig mad som alle gæster synes om. Alt fungerede perfekt fra vi bestilte, til vi spiste. Kan varmt anbefales!

8. marts 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏 Det glæder os, at alt forløb perfekt, og at maden faldt i god smag hos alle gæsterne. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling 🌟

— Mahtez, Kulinarisk Catering

Fantastisk mad og fremragende service! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Kulinarisk Catering! Maden var ikke kun lækker, men også smukt anrettet og af høj kvalitet. Hver ret var veltilberedt og smagte frisk, hvilket virkelig imponerede mine gæster.

Servicen var i top – professionel, venlig og imødekommende. De leverede til tiden og sørgede for, at alt var perfekt arrangeret. Det er tydeligt, at de går op i detaljerne og ønsker at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Kulinarisk Catering til enhver, der ønsker en førsteklasses madoplevelse til deres arrangement. Jeg vil helt sikkert bestille fra dem igen!

28. december 2024

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 🙏 Det glæder os at høre, at både mad, service og hele oplevelsen levede op til jeres forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at levere til jer igen ⭐⭐⭐⭐⭐

— Mahtez, Kulinarisk Catering

En helt igennem fantastisk mad oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse da Mahtez leverede Private Dining. Han kom glad og imødekommende, og lavede fuldkommen fantastisk mad til selskabet! Snacks og 3 retter. Der var virkelig ikke en finger at sætte på noget. Det hele smagte simpelthen så godt, og der var selvfølgelig taget hensyn til alle selskabets allergier og kost præferencer.
Det er helt klart ikke sidste gang jeg bruger Kulinarisk Catering!

1. februar 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🙏 Det glæder os at høre, at jeres Private Dining blev en helt igennem god oplevelse, og at både mad og service levede op til forventningerne. Vi ser frem til at forkæle jer igen næste gang 🌟

Rigtig fin service kan varmt anbefale

Rigtig fin service kan varmt anbefale
Tak for dejligt mad vi kommer helt sikke igen 💐

10. februar 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏 Det glæder os at høre, at både mad og service levede op til forventningerne. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen 🌟

Alt går hånd i hånd

Vi er et senior bofællesskab som hver fredag får leveret aftensmad og dessert fra KulinariskCatering.
Til dato har vi kun ros til Mahtez.
Kvalitet, smag, pris og professionalisme overgår langt vore forventninger.
Vi er ikke i tvivl l om at samarbejdet vil fortsætte længe endnu
Tak for mad og på gensyn på fredag

7. februar 2025

Besvarelse fra Kulinariskcatering

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🙏 Det glæder os utrolig meget at høre, at både mad, kvalitet og service lever op til jeres forventninger. Vi sætter stor pris på samarbejdet og glæder os til at levere til jer hver fredag 🌟