1. Genbrugsforretning
  2. Digital printer
  3. Køkkenudstyrsbutik
  4. Genbrugsbutik
  5. Vintagetøjbutik

Velkommen til Kul Buttik – din pålitelige norske nettbutikk med hjerte i Sandefjord. Vi brenner for å tilby et variert utvalg av kvalitetsprodukter som kombinerer det moderne med det bærekraftige. Hos oss finner du alt fra moderne kjøkkenutstyr og elektronikk til unike, nøye utvalgte bruktfunn. Vi er stolte av å være en verifisert norsk bedrift som setter trygg handel, personlig service og kundetilfredshet øverst på dagsordenen. Lokal service og fleksibilitet For våre lokale kunder i Sandefjord-området tilbyr vi en ekstra personlig tjeneste: gratis utlevering etter avtale på en butikkparkering i byen. Dette er en løsning som gjør handelen både rask, enkel og helt fraktfri. Vi mener at god kundeservice handler om fleksibilitet, og vi strekker oss langt for at du skal få varene dine på en måte som passer deg best. Rask levering og profesjonelle partnere Vi jobber kontinuerlig med å sikre kortest mulig leveringstid for alle våre kunder. Selv om ikke alle varer befinner seg på vårt eget lager til enhver tid, samarbeider vi med svært raske og pålitelige leverandører. Vi henter varene fortløpende og sørger for at de blir klargjort og levert til våre kunder på kort tid. Kvalitet i alle ledd er vår prioritet. Vårt sortiment og tjenester I tillegg til vårt varesortiment, tilbyr vi også profesjonelle tjenester innen foto og print. Vi leverer utskrifter og laminering med fokus på holdbarhet og kvalitet – perfekt for både private hjem og bedrifter. Enten du er på jakt etter en moderne stekepanne, en unik gjenbruksskatt eller profesjonelle print-tjenester, er Kul Buttik her for å gi deg en trygg og hyggelig handleopplevelse. Takk for at du støtter en lokal norsk nettbutikk!

4,0

God

Perfekt og raskt handelen,hyggelig…

2Perfekt og raskt handelen,hyggelig kundeservice!Anbefales og handelen i denne butikken 10/10
Fikk gaver i pakken,det var veldig hyggelig. Takk hilsen Michal

13. april 2026

Hei Michal!
Tusen takk for en fantastisk anmeldelse og 5 stjerner! ⭐ Det gleder oss stort å høre at du er så fornøyd med både laderen, den raske leveringen og kundeservicen vår. Vi håper den lille overraskelsen i pakken falt i smak! 😊 Det er kunder som deg som gjør det utrolig gøy å drive nettbutikk. Hjertelig velkommen tilbake til Kul Buttik!
Beste hilsener fra Marta.

Utrolig fornøyd meTopp serviced kjøpet mitt.Gode…

Utrolig fornøyd med kjøpet mitt.Gode priser sammenlignet med andre butikker,og pakken dukket opp i posten før jeg visste ordet av det. Kundeservicen er også helt topp – svarer raskt og er veldig imøtekommende.Terningkast 6 👍😀

4. april 2026

Hei Tore,
​Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding og et strålende terningkast 6!
​Det gleder oss enormt å lese at du fikk en førsteklasses opplevelse hos oss. Å kunne tilby konkurransedyktige priser, lynrask levering og en kundeservice i toppklasse er akkurat det vi strekker oss etter hver eneste dag. Din tilfredshet er vår aller største motivasjon.
​Vi setter stor pris på at du valgte kulbuttik.no, og ser virkelig frem til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!
​Varm hilsen,
Marta (eller Team kulbuttik.no) 👍

Rask ekspedering

Rask ekspedering, Bra kvalitet butikk 😀👍👍

3. marts 2026

Hei Łukasz!

Tusen takk for 5 stjerner og en utrolig hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for at du er fornøyd med både den raske leveringen og kvaliteten vår.

Velkommen tilbake til Kul Butikk! 😊🌟

Kjempe bra nettbutikk

Kjempe bra nettbutikk. Varen ble sendt rask etter bestilling og den fungerer som den skal. God kommunikasjon med kundeservice.

21. februar 2026

Kjempehyggelig å lese dette! 🙌

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi er glade for at alt fungerte som det skal – fra bestilling til ferdig vare. Takk for tilliten, og ha en strålende dag videre!

Hilsen oss i Kul Buttik