1. Fjerkræbutik

Koop bij ons de lekkerste kip voor een scherp prijsje.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jammer dat enschede dicht is gegaan

Jammer dat enschede dicht is gegaan. Waren vaste klant :(
Kwamen zowat elke dag ff langs.
We missen de kip wel op het roombeek.
Niet alleen de kip , ook het hondenvoer.
Jammer dat je elke maand zou leveren , dan app je erheen en dan krijg je geen reactie. Beetje vaag.
Als je op vakantie bent kan je dat toch ff aangeven?
Kan niet zonder voer zitten bij een hond van 11 jr.
Maar ben er wel klaar mee , dat er niet gereageerd of moeilijk contact te krijgen is.. nu bij iemand anders , waar ik vertrouwen in heb en het elke maand netjes bezorgt.

5. august 2025

Even in korte tijd de prijs van kip met…

Even in korte tijd de prijs van kip met schandalige prijsverhoging vlak voor de feestdagen doordrukken. Gaat Kukeleluuk de zelfde kant op van de Graaiclub als Albert Heijn en cohorten? Dan maar naar de Turkse supermarkt waar bijvoorbeeld de kipfilet voor € 7,00 en soms nog minder in het schap ligt! Update! de twee sterren die ik geef is puur voor de prijsverhoging, wat betreft de producten die jullie verkopen is niks mis mee.

7. december 2024

Besvarelse fra Kukeleluuk

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat prijsverhogingen frustrerend kunnen zijn, zeker rondom de feestdagen. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat deze prijsstijgingen al minimaal twee maanden geleden zijn doorgevoerd en helaas het gevolg zijn van stijgende kosten bij leveranciers en grondstoffen, waar wij geen directe invloed op hebben. Daarbij wordt alles duurder in de huidige markt. Wat we u wél kunnen garanderen, is dat onze kwaliteit meerdere malen beter is, en we ons blijven inzetten om u producten van de hoogste standaard te bieden. We waarderen uw mening en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Ze verkopen lekkere producten

Ze verkopen lekkere producten , wij kopen er regelmatig een gebraden haan en kipfilet , maar ze zijn inmiddels wel 25 % duurder geworden tot voor kort koste een gebraden haan 6,- euro , Nu 7,50 euro en 1kg kipfilet koste 8,- euro en Nu 10,-

12. oktober 2024

Heerlijk

Super lekkere kip, altijd goed gaar en goed gekruid en spot goedkoop!! het enige wat ik wel jammer vind dat als ik iets bestel, ik het niet rond openingstijd kan ophalen maar pas een uur later. Je moet toch producten klaar hebben als je open gaat?

8. september 2023

Onhygiënisch

Ben tevreden over de producten!
Maar tot m'n schrik zie ik het personeel met schort aan buiten roken.
Komt een medewerker naar binnen om mij te helpen. Geen handen wassen, (wel handschoenen).
Ik zeg dat ik het niet lekker vind dar ze zit te roken en met hetzelfde schort aan mij gaat helpen met de kip. Doen we altijd, was haar reactie. Daar schrik ik toch echt wel van .

13. juni 2023

Wat een zeikwijf in Almelo

Wat een zeikwijf in Almelo. Ze zit zelfs te klagen over klanten van de Albert Heijn die tegenover hun eigen zaak bevindt. Ze riep: Kijk die oudere mensen die de winkelkar niet eens goed kunnen aandrukken. Ik kan kan daar zo slecht tegen he !!
In plaats van mensen af te kraken en in discussies te gaan help ze gewoon netjes.
REGEL 1 VAN DETAILHANDEL: KLANT IS ALTIJD KONING !!!!
OUDEREN RESPECTEREN !!

9. maj 2023

Nep reviews

Bijzonder. 2 negatieve reviews, en ineens worden er 2 ENORM positieve ook geplaatst.
Het lijkt er wel erg op dat de boel geplust wordt met nep reviews...

10. maj 2023

Dag Piet,

Weet je wat ik ook zo bijzonder vindt. Dat er op één dag binnen 3 uur, 2 slechte recensies worden achtergelaten.

Correctie, wij hebben 3 enorme positieve reviews gekregen!! Waar wij super trots en blij mee zijn.

Kom anders een keer langs, dan kun je een recensie schrijven over hoe het is bij ons in de winkel en hoe de kip was. Dan hebben de mensen die benieuwd zijn ook wat aan je reactie!

Of neem persoonlijk contact met mij op! (poelierkukeleluuk@hotmail.com). Wel flauw dat de mensen die negatieve/slechte recensies schrijven, niet in volledige eigen naam schrijven ;)

Fijne avond!

Met vriendelijke groet,
Aniek van Buul

Top zaak

Heerlijk kip, ik heb m'n vrouw blij gemaakt met een warm gebraden kippetje. Ik kom zeker weer, top service. Bedankt!

10. maj 2023

Dag Anita,

Super! Fijne dag en tot snel.

Groetjes,
Aniek van Buul

Kwam op een Zaterdag bewust vroeg…

Kwam op een Zaterdag bewust vroeg langs, er was niets van wat ik vroeg op voorraad, en ook de hulp liet zwaar te wensen over.

Op de vraag wanneer hetgeen weer binnen zou komen, kreeg ik eerst een afkeurende blik, met daarna de reactie "geen idee".

Ben maar snel weggegaan, en hoef hier ook niet weer te komen.

Later langs poelier Ten Velde gegaan, en echt super geholpen! Klantvriendelijk, spontaan, alles was op voorraad, voor herhaling vatbaar :-).

6. maj 2023

Beste No Throttle FPV,

Wat vervelend dat er niets op voorraad was!

Helaas kan het wel eens voorkomen dat een product niet aanwezig is. Echter weten wij vaak wel wanneer het weer geleverd wordt. Dit is bij ons dan ook altijd te bestellen of te reserveren.

Ik ben erg benieuwd om welke producten het gaat. Zou je daarom contact met mij willen opnemen? Dan bespreek ik graag of ik nog iets voor je kan betekenen!

E-mail: poelierkukeleluuk@hotmail.com
Telefoonnummer: 085-0647778

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Aniek van Buul (eigenaresse)