Kudlworld Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn dochter heeft dankzij de kat Kiki van kudl world de overstap naar grote bed en kamer zo onwijs goed gedaan. Het is haar beste vriendje en geeft haar zoveel geborgenheid en vertrouwen. Ze sjouwt h... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik Ben er heel tevreden over mijn nieuwe verzwarings knuffel door Dat er een hart slag in zit word ik er heel rustig van ik gebruik hem bij het slapen gaan als over dag als ik teveel prikkels heb ik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle levering en alles netjes verpakt. We kochten Kiki een tijdje geleden en zij bracht al rust bij onze dochter. Nu kocht ik de 2 boekjes en WAAAUW wat een prachtige tekeningen en herkenba... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend blij met de Kudl-knuffel! Onze zoon van 5 jaar, die autisme heeft, speelt er elke dag mee. Doordat de knuffel verzwaard is, geeft hij een fijn sensorisch gevoel en helpt hij hem o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Psykiatrisk behandling
  2. Leverandør af udstyr til handicappede
  3. Hospitalsudstyr

Skrevet af virksomheden

KUDL® – een Belgisch merk met een groot hart. Wij zijn Maike en Cas, een mama en zoon met een gedeelde droom: knuffels maken die écht iets betekenen. KUDL® staat voor troost, rust en verbondenheid. Onze verzwaringsknuffels zijn met zorg ontworpen om stress te verlichten, beter te slapen en je simpelweg wat zachtheid te bieden op moeilijke momenten. Elke KUDL draagt een warm kloppend hart in zich – letterlijk én figuurlijk. 💛

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

43 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fijne knuffel

Fijne knuffel
Met een hartslag
Mocht je dat die fijn vinden kan het er netjes uit gehaald worden.
Een echte aanrader

18. september 2025
Uopfordret anmeldelse
Kudlworld-logo

Besvarelse fra Kudlworld

💛 Dankjewel voor je fijne review! Wat mooi dat je Kiki zo van harte aanbeveelt! 🤗✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kiki is niet zomaar een knuffel

Sinds een paar weken hebben wij Kiki in huis en we zijn er ontzettend blij mee.
Kiki is niet zomaar een knuffel, maar echt een vriendinnetje voor onze dochter. Ze geeft haar rust en een gevoel van geborgenheid.
Waar ze vroeger vaak onrustig sliep en moeilijk in slaap viel, merken we nu duidelijk verschil. Sinds ze met Kiki slaapt, valt ze sneller in slaap en slaapt ze veel rustiger en vaster door.
Wij kunnen Kiki dan ook van harte aanraden aan andere ouders die hun kindje dat extra beetje troost en veiligheid willen geven.

13. september 2025
Uopfordret anmeldelse
Kudlworld-logo

Besvarelse fra Kudlworld

💛 Dankjewel voor jullie mooie woorden! Zo bijzonder om te lezen dat Kiki niet zomaar een knuffel is, maar echt een vriendinnetje voor jullie dochter. Dat ze zoveel rust en geborgenheid kan geven en zelfs het inslapen makkelijker maakt, raakt ons enorm. Dank ook voor jullie warme aanbeveling – dat betekent veel voor ons! 🤗🐾✨

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.