Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
>KS Assistance er en yderst kompetent og ansvarsfuld samarbejdspartner, når det gælder autohjælp, bugsering og bjærgning samt erhvervsdykning. Ligesom persontransport til sygehuse og klinikker samt firmaets speciale dyreredning og kørsel med levende dy...
Andre kiggede også på
Truende og agressiv fremtoning
Truende og agressiv fremtoning. Især mod tidligere ansatte. Tyveri og selvtægt, er måder på, de afpresser folk. Ubehagelige beskeder og forsøg på, at skræmme folk, er måden hos dem. Kan ikke anbefales, at søge arbejde, i dette firma.
Sørgelig måde at drive virksomhed på…
Sørgelig måde at drive virksomhed på overholder ingen aftaler.
De har holdt mig for nar i 2-3 måneder…
De har holdt mig for nar i 2-3 måneder nu , meningen var de skulle hente min båd men de bliver ved med at udskyde transporten . Da jeg fik besked på at nu kom han Kim fra ks transport gjorde jeg alt klart og stod på havnen og ventede men forgæves . Nu tager de ikke telefonen når jeg ringer
Den værste oplevelse jeg nogensinde har…
Den værste oplevelse jeg nogensinde har haft!!!! :-( Ringede til Kim 10 gange for at få bekræftet vores aftale, lagde telefonskeder og SMSér som aldrig blev besvaret. Han overholdte ikke den tid der var aftalt. Da jeg så skulle betalte, var prisen steget med 50%. Jeg kommer aldrig til at bruge ham igen. Ved der er mange andre der har haft lignende oplevelser med ham. Han er den største svindler der findes i DK!!! Lad være med at bruge ham. Man kan ikke stole på ham over hovedet.... :-(
Super aftale og god service.
Fik hentet sejlbåd af KS
Fik hentet sejlbåd af KS, firmaet var meget fleksibel mht. tidspunkt for afhentning, alle aftaler holdt på minuttet.
Kranføre arbejder roligt og sikkert, ingen slinger.
Bruger helt afgjort KS en anden gang. Anbefaler.
Fik flyttet båd fra Sønderjylland til…
Fik flyttet båd fra Sønderjylland til Randers. Alle aftaler blev holdt og båden kom sikkert og godt frem.
Jeg takker for samarbejder og vender gerne tilbage igen skulle det blive nødvendigt.
Firma skriver en aftale er en aftale.
Firma skriver en aftale er en aftale.
Fin tekst, men det forpligter at skrive sådan.
Havde aftale 2 mdr. før specialtransport på tryk, og i sidste minut kunne jeg ikke få en dato og tidspunkt, trods det var hvad de lovede på tryk.
Blev bare holdt hen med, at jeg ville få besked senere.
Efter flere dage på denne måde opgav jeg.
Så jeg skulle starte helt forfra med at finde anden specialtransport.
Sigenr man som firma ja til noget, så kan ikke behandle kunder på den måde.