Krydsrevision ApS Godkendt Revisionsfirma Anmeldelser 3

2. Bogholder
  3. Bogholderi
  4. Økonomirådgiver
  5. Skatterådgiver

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at indenfor revision, regnskab, bogføring, løn og skat. I disse tider hvor digitalisering og ny bogføringslov samt ændringer i lovgivningen er det vigtigt at være med hele tiden - det er vi hos Krydsrevision. Vil du have et mindre revisionsfirma til at håndtere dine data så er vi et godt valg, vi kender alle vores kunder og de kender os.

3,9

God

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Krydsrevision i de seneste par år, og jeg er imponeret over deres professionalisme og ekspertise. Fra starten var deres team lydhøre og villige til at besvare alle mine spørgsmål.

Det, der virkelig adskiller Krydsrevision, er deres opmærksomhed på detaljer og deres evne til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde. Jeg har lært meget af dem, og de har virkelig hjulpet mig med at forstå mine finanser bedre.

Jeg kan varmt anbefale Krydsrevision til alle, der har brug for revisorer. De er pålidelige, kompetente og altid villige til at gå den ekstra mil.

1. marts 2025

0 stjerner er desværre ikke muligt

Svar til Krydsrevision:

Johnny, det er da altid noget du svarer her når du ikke svarer på mails.

Så kan du jo også lige svare på hvordan du retfærdiggør at du ikke lavede 2022 bogføringerne færdige og ikke svarede på mine henvendelser når jeg rykkede, så jeg til sidst selv måtte gøre det for at kunne indberette moms til tiden.

Indtil videre har du bare ignoreret det flere gange og jeg er oprigtigt spændt på at høre svaret.

At I ikke lever op til mine forventninger er én ting, hvis I bare havde holdt hvad I lovede var vi kommet langt.

Alle bilag der er kommet ind har været udfyldt med både konto og modkonto, husk nu på at jeg selv stod for regnskabet i 8 år før I kom til og stadig kan huske stort set samtlige kontonumre

99% af vores bilag kom via EAN fra de samme 5 leverandører som var oprettet med korrekt kontonummer.
Så det har kun været et spørgsmål om lige at se om tallene var aflæst korrekt og så bogføre.
Resten var indscannede dokumenter som jeg selv har angivet kontonumre på inden de blev overført til e-conomic for at gøre det nemt for alle.

Det er sjovt du lige nævner den WIFI router, for den var angivet med korrekt konto og modkonto, men det ændrede I til noget andet, uden at spørge eller gøre opmærksom på det.
Det er desværre ikke det eneste tilfælde, men det er du jo godt klar over da jeg har sendt indtil flere mails med rettelser til flere posteringer I har lavet som ikke har givet mening eller I har kunnet forklare efterfølgende.

I har ikke spurgt ind til noget angående bilag, det eneste jeg har modtaget den vej igennem har været forespørgsler på manglende bilag som efterfølgende er fremsendt sammen med de korrekte kontonumre.

Men forklar mig endeligt hvad jeg skulle have leveret for at I kunne finde ud af forskellen på en proformafaktura, faktura og kreditnota som jo er der hvor en stor del af fejl har været lavet.
Det ville jeg ellers mene var absolut basisviden som jeg selv har kunnet arbejde med i 8 år uden det gav anledning til problemer.

Nu blev jeg desværre først hen mod slutningen af 2022 rigtigt opmærksom på at tingene ikke var som de burde.
Hvis man ser bort fra alt blev afleveret i sidste øjeblik eller for sent, så var er ikke meget tid til at gennemgå tingene ret grundigt.
Udefra så det ud til at alt var i orden, men da jeg selv gennemgik jeres arbejde i dybden fandt jeg ud af at det ikke var tilfældet.

At alle fakturaer er betalt rettidigt er noget misvisende når der kun er kommet 1 faktura efter jeg blev opmærksom på I ikke magtede at løse den opgave I havde påtaget jer.

At I ikke har taget betaling for at rette jeres egne fejl vil jeg ikke opfatte som værende noget positivt, det ville enhver med bare en smule selvrespekt have gjort.

Det kan under ingen omstændigheder komme som en overraskelse at I ikke får nogen anbefaling med herfra, jeg har flere gange efterfølgende fortalt dig at jeg ikke har været tilfreds med jeres indsats.

Jeg siger på ingen måde at jeg er uden fejl, den største jeg har begået i det her forløb var at stole blindt på dig da du lovede at det hele bare ville komme køre og jeg fik frigjort en masse tid til andre opgaver.

I stedet endte jeg med flere bekymringer, et regnskab jeg ikke kunne stole på, et kæmpe tidsforbrug på at gennemgå det og en større udgift til en anden revisor til at rette op.

Så fortæl mig nu lige igen at I har løst opgaven som lovet og ikke forstår min utilfredshed.

Oprindelig anmeldelse:

Hold jer langt væk, der er ikke styr på noget og alt bliver afleveret i allersidste øjeblik eller for sent.

Faglig stolthed og orden finder du ikke her!

Utallige fejl jeg som kunde selv var nødt til at gøre opmærksom på og i sidste ende selv måtte rette da de holdt op med at svare på trods af regnskabet ikke var lavet færdigt.

De tager intet ansvar for deres fejl og kommer bare med dårlige undskyldninger for hvorfor de f. eks ikke kan finde ud af at bogføre en simpel kreditnota korrekt eller spørge hvis der er noget de er i tvivl om og bagefter får jeg så at vide at de selvfølgelig ikke har taget betaling for at rette deres eget rod, det skulle man ellers mene var en selvfølge men åbenbart ikke her.

Kort og godt så HOLD JER VÆK hvis I vil have styr på jeres regnskab.

25. oktober 2023
Krydsrevision ApS Godkendt Revisionsfirma-logo

Besvarelse fra Krydsrevision ApS Godkendt Revisionsfirma

Kære Jan

Vi er kede af ikke at have levet op til dine forventninger.

Vi er som revisionsvirksomhed afhængige af at modtage bilagsmateriale med en beskrivelse af hvordan omkostningen er anvendt i kundens virksomhed. Medfølger en sådan beskrivelse ikke og fremsendes denne ikke efter meddelelse, kan vi alene kontere efter hvordan en sådan omkostning typisk ville skulle konteres.

I dit tilfælde har en WIFI router f.eks. været konteret som en anskaffelse til virksomheden og ikke et varekøb.

I regnskabssystemet findes flere muligheder for kunne til at tilføje noter til de bilag, som indsendes, og trods flere opfordringer fra vores side til at vende retur på udestående bilag eller på omkostninger, hvor der har været tvivl om konteringen, har vi sjældent fået rettidig respons.

Dertil vil vi gerne fremhæve at regnskabet er underskrevet af dig, efterposteringerne er lavet uden beregning fra vores side og at alle faktura er betalt af dig rettidigt, hvorfor vi oprigtigt undrer os over denne anmeldelse og er rigtig kede af de ord vi får med på vejen.

Tak for samarbejdet.

Glædelig jul til dig og dine

Johnny
Krydsrevision