Kruses Varmeteknik Anmeldelser 35

4,2

Vi har haft dem ude og lave 2 forskellige opgaver. Begge gange kom de som aftalt og vi er tilfredse med arbejdet.

Har netop fået udskiftet mit gasfyr og har kun stor ros til Niels Kruse fra Kruses Varmeteknik ApS. Fantastisk rådgivning i forhold til køb af fyr og alle aftaler overholdt. Troværdigt og orden... Se mere

Vi accepterer et tilbud på et Nilan-anlæg på 33.000 kr. over telefonen - Kruse opdaterer imellemtiden sine priser - og sender et tilbud som er 2.000 kr. dyrere - ingen forklaring. Da vi henvender os -... Se mere

Kruses Varmeteknik har hjulpet os flere gange. Den største opgave var udskiftning af et fjernvarmeanlæg, andre mindre opgaver har været en ny radiator og noget med en hane. Altid pænt udført, rimel... Se mere

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vores rednings helt i corona-tiden

Midt i Corona-krisen stod vi med et tilstoppet afløb i badeværelset. Vi har et vandret afløb i brusebadet som også er forbundet til vandhanen, men meget svært at komme til. Niels fik sendt en super behagelig og effektiv mand ud som kom ud lige til tiden og fik fikset afløbet på under 20 minutter. Mine forældre har også benyttet sig af firmaet gennem mange år, og vi kan ikke andet end varmt anbefale Kruses Varmeteknik.

30. marts 2020

Kruses igen igen...

Kruses igen igen...
Har lige fået skiftet gaskedel - den gamle var slidt op og også leveret fra Kruse.
Hurtig levering og varme på samme dag.
Flot arbejde, alt var ryddet op - kunne faktisk Ikke se de havde været der.

4. marts 2020

Tak for en god oplevelse!

TAK

Det har været en fornøjelse at handle med Kruse varmeteknik, vi har fået skiftet gasfyr, et wc og blandingsbatteri. De var gode til at passe på vores ting med afdækning, man kunne hurtigt mærke at det var gode håndværkere.
Tak for en god service, vi er rigtig glade for vores nye gasfyr,

Claus J. Hansen

31. maj 2018

Ingen service

Ingen service , flabede arbejdere og ringe udførelse

30. maj 2018
Kruses Varmeteknik-logo

Besvarelse fra Kruses Varmeteknik

Vi havde en klar aftale med bestyrelsen om at vi lukkede for vandet til ejendommen mellem 10-12, for at udskifte en utæt hovedvandledning mm.
Jeg har svært ved at se at det er vores skyld at du ikke har fået det af vide. Det er normalt at ejendommen giver beboerne besked ved en planlagt lukning.
Når vandrøret først er skåret over kan man ikke bare åbne for vandet. Vi er nød til at lave vandrøret færdigt, før der kommer vand ud af vandhanen.

Extremt god oplevelse

I 2015 udskiftede Kruses varmeteknik vores gasfyr. Tilbuddet var absolut rimeligt og fyret blev leveret til tiden og arbejdet blev rigtig flot udført inden for den aftalte periode.

Her i 2017 oplevede vi lidt problemer med en udeføler (det viste sig at være et garanti problem med selve fyret), hvor udeføleren skulle flyttes. Dette blev tillige håndteret nemt ogsmertefrit.

Vi har igennem forløbet oplevet Kruse som professionel, behagelig og omhyggelig. Småproblemer er blevet håndteret effektivt og serviceniveauet langt over hvad vi forventer.

Virkelig godt og professionelt firma som du trygt kan bruge.

17. august 2017

Vanskelig at få fat

Vanskelig at få fat. Ikke særlig professionel, hvis der opstår problemer

25. april 2017
Kruses Varmeteknik-logo

Besvarelse fra Kruses Varmeteknik

Hej Ernst.

Jeg finder det interessant at du mener at vi har opført os uprofessionelt.

Dit anlæg taber tryk efter en kedeludskiftning. Efter at vi har været og efter se kedlen og anlægget 5 gange og kedelleverandøren har været der 2 gange for at gennemgå kedel og installation, beder vi dig kontakte dit forsikringsselskab da vi er sikre på at du har et hul på et rør under gulvet.
Du/forsikringsselskabet får udført en yderst kritisabel og mangelfuld trykprøvning af dit centralvarmeanlæg.
Vi fortalte dig at trykprøvningen var udført forkert. Du/forsikringsselskabet fastholdt at der ikke var nogen utæthed på dit anlæg. Herefter har vi været på adressen flere gange for at se om der er fejl på kedelinstallationen og det var der ikke.
Efterfølgende har vi rekvireret et lækagesporingsfirma som med en rigtig trykprøvning og lækagesporing med Isotoper fandt utætheden under dit gulv.
Så vidt jeg kan se er Kruses Varmeteknik og kedelleverandøren de eneste som har opført sig professionelt.

MVH
Kruses VVS og Varmeteknik

Professionelt firma

Vi har fået skiftet vores gamle oliefyr ud med gas, dette fik vi udført af Kruse Varmeteknik. Vi har fået yderst kompetent rådgivning på løsningerne vi overvejede. Fra første samtale til afslutning af arbejdet har det hele været yderst behageligt, alle aftaler blev overholdt og der blev flot ryddet op. Arbejdet er rigtig flot udført, andre fagfolk i huset har ligeledes rost arbejdet.
Vi kan kun anbefale andre at bruge Kruse Varmeteknik, de skuffer ikke!

Den varmeste anbefaling
Daniel Frederiksen

25. november 2016

Fair pris og god service

Jeg fik mange tilbud på udskiftning af oliefyr til gas. Kruses var ikke de billigste ( vi taler om en lille prisforskel), men tilgengæld var de de mest professionelle. Både med rådgivning, fremtoning og pris tilbud. Arbejdet blev udført som aftalt, til tiden og der blev ryttet ordentligt efterfølgende. Kan klart anbefale Kruses!

24. maj 2016

Rigtig godt firma

Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med udskiftning af vores kedel.
Kruses Varmeteknik har givet os god rådgivning og vejledning
De ansatte kommer til aftalte tid. Vi har fået en rigtig god kedel til en god pris.
Servicen er absolut i top.
Kruses Varmeteknik får vores varmeste anbefaling.

Jørgen og Annie

8. januar 2016

Endelig en pålidelig håndværker!

Fantastisk rådgivning i forhold til køb af fyr og alle aftaler overholdt. Troværdigt og ordentligt arbejde. Klart et firma jeg kan anbefale.

Mange tak for godt udført arbejde!

Mvh.
Niclas

27. november 2015

Det dyreste firma i byen

Har du alt for mange penge så vælg Kruses varmeteknik. Det kostede mig 1765 kr at få dem til at forbinde to fritlagte PEM rør med en samlemuffe som jeg selv havde købt. Det kan max have taget en halv time men vi er blevet trukket for 2.5 time på trods af at transport tid for dem er 2 minutter! Vi har nu gennem halvanden uge lagt beskeder og sendt e-mail for at få at vide hvordan de kunne komme frem til den pris men de vender ikke tilbage. Derfor - jeg kan kun anbefale alle at holde sig langt væk fra Kruses varmeteknik.

20. december 2014

Fin service og godt arbejde

I forbindelse med installation af gasfyr benyttede vi os af Kruses Varmeteknik. Alt forløb tilfredsstillende, tiden blev overholdt,og arbejdet udført pænt og til aftalt pris. Også dejligt at der blev ryddet flot op bagefter.

22. september 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (35 anmeldelser)