Efter planlægning med Gry afholdt vi en fantastisk familiefest i lokalerne på Øresundsvej 14. Her blev maden serveret på klokkeslæt og alle var tilfredse med de valgte retter, som blev serveret af et... Se mere

Vi holdt vores bryllup på krunch d 1/6 2019 og vi havde en virkelig god oplevelse. Der var enormt meget flexibilitet på stedet, lækker mad, fedt lokale, og dygtigt serverings personale. Det eneste... Se mere

Det var god oplevelse hele vejen igennem forløbet. Både da jeg aftalte festen og bookede hos Gry, men også den professionelle betjening på festdagen. Bror og Sasha var meget dygtige og opmærksomme på... Se mere

En mindeværdig konfirmation – trods maden ikke imponerede Vi holdt vores søns konfirmation her, og selvom maden desværre ikke helt levede op til forventningerne, blev det på ingen måde en dårl... Se mere

4,4

Navngivning

Jeg har holdt navngivning for min søn på Krunch. Det var den dejligste brunch i hyggelige og afslappede omgivelser med plads til alle store som små. Lige som vi gerne ville have det.

27. september 2017

Anbefales til alle typer arrangementer

Jeg har holdt fødselsdagsfest, bryllup og andre arrangementer i forskellige af Krunch’s lokaler. Der er faktisk et lokale til enhver lejlighed. Altid meget dejlig mad og søde betjeningsmennesker. Bedste anbefalinger herfra!

Bryllup på Krunch.

Bryllup på Krunch.
Jeg holdt mit bryllup hos Krunch - et helt fantastisk sted, med sødt, hjælpsomt og professionelt personale. Der var styr på det hele, hvilket gav mig mulighed til at koncentrere mig om mig selv, min familie og mine gæster! Vi fik virkelig lækker mad - og ift. servering og opdækning var der tænkt på alt. Det var smukt og lækkert - jeg kan kun anbefale stedet til alle der skal holde fest.

Fremragende sted

Fremragende sted, det bliver ikke bedre. Fantastik mad, verdensklasse betjening og smukke indbydende lokaler. Jeg vil anbefale Krunch til alle jeg kender.

27. september 2017

Jeg har af flere omgange besøgt stedet …

Jeg har af flere omgange besøgt stedet i forskellige anledninger. Senest til et arrangement efter en bisættelse, hvor Gry tog hånd om værterne på en omsorgsfuld og betænksom måde. Forplejningen var i top.

27. september 2017

Trist at man lader sin egen politiske …

Trist at man lader sin egen politiske mening styres af hvem der må leje et lokale - det er bare mere end dårlig stil. Lykke til med Jeres forretning, og vil I straks opdaterer Jeres forretningsbetingelser, så det fremgår at man skal sympatiserer med Enhedslisten, for at leje et lokale.

Hej Jens
Vi siger nej tak - til begge arrangementer.
For det første synes jeg at det er total dårlig stil at man skal google jeres navne for at finde ud af hvor i kommer fra.
Men jeg må meddele jer at vi ikke ønsker vores navn nævnt i forbindelse med jeres usympatiske fremmedfjendske politik. Så vi ønsker ikke at huse jeres arrangementer. Og da vi er en privat virksomhed, er det heldigvis op til os hvem vi vil handle med.
Amager Selskabslokaler, Direktør Krunch.

Svar
Tak for dit triste svar. Det er egentlig mærkeligt når man møder en sød og smilende dame som dig, og så opdage hvor utolerant mennesket bagved kan være - det overrasker mig de få gange det er sket. At nægte et fuldt lovligt og demokratisk valgt parti adgang til at handle med Jer, fordi du ikke er enige med os..
Men fremmedfjendsk ellers tak, jeg regner ej heller med at de mange 100.000 vis af danskere der har stemt på os, eller en femtedel af befolkningen i Danmark, at du kalder dem det. Jeg regner ej heller med at du kalder de mange mennesker som stemmer på LA, V eller C - eller for den sags skyld socialdemokraterne fremmedfjendsk, når de gang på gang laver udlændinge tiltag med os, til gavn for vores fælles velfærd.
Det er helt fint at du bestemmer hvem du vil handle med, men vil du STRAKS opdaterer dine/ jeres generelle handelsbetingelser betingelser, så det fremgår at man ikke må tilhører en bestemt politisk mening, for at blive godkendt som kunder hos Jer! Så slipper du nemlig for at spilde din tid med at google hvem du vil have ind, og holder ikke os andre for nar med rent tidsspilde.
Det er ikke alene dårlig opførsel og stil - det er mangel på respekt for andre mennesker - skulle jeg i kraft af mit job vurdere dig for din politiske holdning, og dermed nægte dig adgang til visse ting?
Jeg glæder mig til mere samarbejde med Socialdemokraterne og for den sags skyld andre partier, når det gælder stramninger på udlændingeområdet - så vi kan sætte myter som dine til vægs, dine kommentar minder mig bare om hver dag, hvor vigtig mit arbejde er.
God vind med jeres selskab, håber det går bedre end i 2003. Deler naturligvis dit svar med dem jeg måtte ønske.
mvh Jens V

Svar . Jeg er glad for at I endelig bekræfter at vi naturligvis havde en aftale om at låne Jeres lokaler til vores 2 arrangementer ( hvoraf det ene var et fuldstændigt lukket møde), for disse arrangementer prøvede I jo at benægte i første omgang - ved at nægte denne anmeldelse på Trustpilot. Jeg er også glad for at du bekræfter at vi er nægtet adgang fordi vi kommer fra DF. Jeg kan også nævne at jeg har taget kopier af Jeres forretningsbetingelser, og vi får at se hvor denne sag ender. Men et spørgsmål du aldrig har svaret på, gælder dette KUN DF - eller gælder det samtlig andre partier og deres tilhængere også der støtter flere udlændingestramninger i dette land, - bliver de ligeledes udelukket fra Krunch og Amagerselskabslokaler?

Så jeres "følelse" af Chikane mod Jeres virksomhed - vil jeg gerne frabedes, hvis der er nogle der sidder med en følelse af Chikane - så må det vist være os.

14. sep. (for 10 dage siden)

til mig

Jeg bekræfter at jeg har reserveret d 7. nov 2017 og d 1. marts 2018 i Spejlsalen, Amager selskabslokaler, Markmandsgade 11 - til jeres møde.

Priser er:
lokaleleje 2000,-
kaffe/te ad lib 35 kr pr kuvert
dagens kage 35 kr pr kuvert
sandwich 45 kr pr kuvert
øl 35 kr pr stk
sodavand 25 kr pr stk
kildevand 20 kr pr stk.

I kan bare vende tilbage med hvad i ønsker af forplejning.

vh

Amager selskabslokaler

23. september 2017
Krunch-logo

Besvarelse fra Krunch

Det er vores opfattelse, at din anmeldelse alene er skrevet for at chikanere vores virksomhed, da vi ikke har ønsket at afholde et offentligt møde for Dansk Folkeparti i vores lokaler. Vi er i vores gode ret til at vælge, om vores firma skal forbindes med Dansk Folkeparti, og du er i din gode ret til udlade at handle hos os, men vi vil gerne frabede os falske anmeldelser med politiske undertoner.

God mad - God betjening

Vores oplevelse med Krunch og selskabslokalet på Øresundvej har været helt fantastisk. Der var god betjening og tjenerne havde god situationsfornemmelse og var søde at hjælpe med at dæmpe børnene lidt når der var taler og hjalp med musikken. Maden smagte rigtig godt og tjenerne sørgede for at glassene ikke var tomme og var gode til at spørge om vi ønskede mere at drikke.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og vi kan sagtens anbefale andre at bruge Krunch til selskaber.

3. juli 2017