Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers Anmeldelser 13

4,5

1. Alternativ behandler

Kropsterapi v. Jakob Søborg Albers er et sted, hvor du får mulighed for at mærke dig selv – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Jeg tilbyder kropsterapeutisk behandling med fokus på at løsne spændinger, skabe ro i nervesystemet og hjælpe dig til mere balance i både krop og sind. Jeg arbejder med en helhedsorienteret tilgang, hvor pulserende massage, zonetryk, åndedræt, ledfrigørelse og samtale indgår som naturlige elementer i behandlingen. Hos mig bliver du mødt med nærvær, respekt og ro – uanset om du kommer med fysiske smerter, stress, uro, fastlåste følelser eller bare har brug for at lande i dig selv.

4,5

Fra kamp til glæde

Jakob har hjulpet mig ud af en masse traumer og stress, og fundet den kvinde i mig selv som jeg savnede. Han har hjulpet mig til at kunne smile og le igen og leve livet uden en masse bekymringer og tanke myller og ikke altid være kampklar. Jeg fik hjælp til at det er ok at være sårbar og vise det. Har forsøgt med psykolog som ingen effekt havde men 3 besøg ved Jakob gav mig livet tilbage. Og vi har en aftale om det ikke hedder farvel men på gensyn hvis jeg skulle falde tilbage. TAK Jokob.

7. april 2026

Fra uro til indre ro, Jakob er guld værd!

Jeg har været i behandling hos Jakob, og det har helt ærligt været livsændrende for mig.
Hans måde at arbejde med kroppen og nervesystemet på har hjulpet mig med at genfinde min indre ro og stå langt stærkere i mig selv.

Jeg har fået en dybere forståelse af mine reaktioner og en helt anden forankring i min krop. Det har gjort en mærkbar forskel i min hverdag, både følelsesmæssigt og mentalt.

Jakob møder én med nærvær, ro og respekt. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

18. februar 2026

Besvarelse fra Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers

Tusind tak, Annika, for dine utrolig fine og rørende ord.🙏🙏🙏

Det betyder meget for mig at høre, at forløbet har været livsændrende for dig, og at du har fundet mere ro, styrke og forankring i dig selv. Du har været modig og åben i processen, og det er netop derfor, du har kunnet skabe så stor en forandring.

Det glæder mig især, at du oplever en større forståelse for dine reaktioner og et tættere samarbejde med din krop og dit nervesystem. Når vi begynder at lytte til kroppen med mere ro og mindre kamp, kan der ske rigtig meget – både følelsesmæssigt og mentalt.

Tak fordi du havde tillid til mig og gav dig selv lov til at gå ind i processen. Det har været en fornøjelse at følge dig, og jeg er virkelig glad for, at du har følt dig tryg og mødt undervejs.

De varmeste hilsner

Smertefri efter 3 behandlinger

Jeg har døjet med smerter i hofte og ben gennem lang tid, og tænkte det var en hofteoperation. MEN efter 3 behandlinger hos Jacob med 3 ugers mellemrum og anvisning af øvelser, er jeg smertefri. Med hans behandlinger og motivation har han formået af fastholde mig i at lave de rigtige øvelser. Selvfølgelig kan smerterne vende tilbage, men Jacob har overbevist mig om, at det ikke kun er fysisk, men også mentalt, der skal arbejdes.
De bedste anbefalinger til Jacob!

1. december 2025

Besvarelse fra Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers

Tusind tak for dit skriv Svend Erik – det betyder virkelig meget for mig!

Jeg er så glad for, at du har fået det så meget bedre, og at både behandlingerne og øvelserne har hjulpet dig til at blive smertefri. Du har selv gjort et kæmpe stykke arbejde undervejs, og det er netop kombinationen af de rigtige øvelser, vedholdenhed og forståelsen af, at både kroppen og det mentale spiller ind, der ofte gør den store forskel.

Jeg ved, hvor frustrerende det kan være at gå med smerter længe og tro, at en operation er den eneste løsning, så det gør mig ekstra glad, at vi sammen fandt en anden vej.

Tak fordi du havde tillid til mig – og tak for din anbefaling. 🙏🙂

Jeg går ved Jakob hver tredje uge

Jeg går ved Jakob hver tredje uge. Jakob har gjort en kæmpe forskel for min livskvalitet. Jeg har et piskesmæld og kronisk hovedpine, hvilket Jakobs behandlinger har gjort udholdeligt. Han har reduceret min hovedpine fra at være der mere eller mindre hver dag, til at den er der måske en enkelt gang om ugen. At Jakob så ovenikøbet er et behageligt menneske, som er i stand til at skabe tryghed, så jeg har lyst til at tale med ham om hverdagens op og ned ture, er jo kun et plus.
Min teenagedatter går også ved Jakob ind imellem. Hun beder om en tid, både hvis ryggen driller, men også når livet er lidt hårdt og uoverskueligt. Hun er meget glad for at tale med Jakob.
Jakob er “vores” tryllekunstner, og jeg anbefaler ham varmt.
Mvh Dorthe

9. december 2025

Kære Dorthe 🌿

Tusind tak for din meget fine og rørende anmeldelse 🤍 Det betyder utrolig meget for mig at høre, at behandlingerne har gjort en reel forskel for din livskvalitet, og at din hovedpine er blevet markant reduceret ✨
Jeg er også meget glad for, at du oplever et trygt rum. At din datter også føler sig tryg og har glæde af forløbene, varmer mig ekstra meget 🙏
Tak for din tillid – det er en ære at være “jeres tryllekunstner” :-)

Jakob skaber et trygt rum og følelsen af lethed og accept

Jakob skaber et trygt og rart rum, hvor man kan “læne sig tilbage” og være helt sig selv. Med tillid, imødekommenhed, ro og ekspertise guider Jakob sindet og kroppen til en følelse af lethed og en accept af nuet. Mine varmeste anbefalinger🙏

19. november 2025

Besvarelse fra Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers

Tusind tak for din meget fine anmeldelse Gitte!🙏 Det betyder virkelig meget for mig. Jeg er glad for, at du mærkede både ro, tillid og lethed i processen. Tak for din tillid og for dine varmeste anbefalinger 🙏

Det skulle flere prøve

Kære Jakob. Jakobs store forståelse for sammenhæng mellem fysik og psyke er uovertruffen. Både min kone og jeg har haft stor glæde og hjælp af at komme hos ham kontinuerligt gennem mange år . Senest har jeg haft STOR HJÆLP under et forløb pga en depression Han er forstående og indlevende i ens problemer og god til at skabe ro i krop og sjæl . Så derfor de allerbedste anbefalinger herfra Knud Rasmussen

27. oktober 2025

Kære Knud.

Tusind tak for dine meget fine ord – det betyder virkelig meget for mig at høre🙏
Det har været en stor glæde at følge både dig og din kone gennem årene, og jeg sætter stor pris på den tillid, I viser mig.
Jeg er glad for, at forløbet har kunnet hjælpe dig, og at du oplever mere ro i både krop og sind.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det er jeg oprigtigt taknemmelig for.

De bedste hilsner Jakob

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg opsøgte Jakob, fordi jeg selv havde udfordringer med stress og uro i kroppen – og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.
Jakob har en helt unik evne til at skabe ro og balance, både i krop og sind.
Han har også hjulpet vores datter, som tidligere kæmpede med angst og trak sig fra andre. I dag er hun meget mere social og har fået et helt nyt overskud – det er fantastisk at se.
Jakob kan noget helt særligt, som er svært at beskrive – det skal opleves.
Kan kun varmt anbefales til alle, der har brug for at finde ro, energi og glæde igen.

9. oktober 2025

Besvarelse fra Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers

Tusind tak for dine fine og meget rørende ord Jesper.
Det betyder virkelig meget at høre, at både du og jeres datter har fået så positivt et udbytte af forløbet. Det er netop det, der driver mig – at kunne støtte mennesker i at finde tilbage til ro, balance og livsglæde.

Det er en ære at få lov til at være en del af jeres rejse, og jeg sætter stor pris på jeres tillid.

Tak fordi du deler jeres oplevelse – og for din varme anbefaling.

De bedste hilsner Jakob.

Jakob hjalp mig med at finde balancen!

Jakob hjalp mig med at finde balancen i det moderne hamsterhjulsliv!

At være kæreste, datter, veninde og mor til to – samtidig med at jeg elsker fart over feltet i mit arbejdsliv – kan nogle gange blive for meget. Jeg kunne mærke det, når min hals snørede sig sammen, nakke og skuldre gjorde ondt, og nogle dage var det så slemt, at det var svært at komme ud af sengen.

Det var her, Jakob kom ind i billedet.

Nogle gange fylder samtalerne meget under behandlingen, andre gange handler det kun om at slippe spændinger, strække kroppen og få blodet til at pulsere igen. Uanset hvad - går jeg derfra med fornyet energi og overskud til hverdagens forpligtelser. Jeg går derfra med et smil, som om jeg har fået vinden i håret og bølgernes ro i kroppen – klar til livet på en helt ny måde.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Jakob. Uanset om du er stresset, ked af det eller udmattet, så favner han dig i øjeblikket og giver din krop præcis det, den har brug for.

30. september 2025

Tusind tak for dine ord Michelle – jeg blev både rørt og taknemmelig 🙏
Det er en ære at få lov til at støtte dig i at finde balancen midt i et liv med mange roller og højt tempo. Når kroppen begynder at sige fra, er det ofte et tegn på, at der er brug for netop det nærvær og den ro, du så fint beskriver – og jeg er glad for at kunne skabe et rum, hvor du kan lande og finde tilbage til dig selv.

At du går herfra med følelsen af bølgernes ro og vinden i håret – dét gør mig virkelig glad.
Tak fordi du deler, og tak for tilliden 🙏

Ro og balance

En virkelig dygtig kropsterapeut, der skaber en rolig og tryg atmosfære. Efter hver behandling går man derfra med en følelse af velvære og afslapning i hele kroppen. Et sted man trygt kan anbefale til andre, der ønsker balance og ro.

27. september 2025

Besvarelse fra Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers

Tusind tak for dine fine og anerkendende ord Klara🙏
Det betyder meget for mig at høre, at du oplever ro, tryghed og velvære i behandlingerne – præcis dét er min intention hver gang.
Tak fordi du både deler din oplevelse og har lyst til at anbefale mig videre – det er jeg virkelig taknemmelig for 🌿

Dybt professionel og hjertevarm behandling.

Jakob er en utrolig dygtig kropsterapeut med både stor faglighed og en enestående empati. Under Jakobs behandlinger oplever jeg en helt særlig ro. Jakob har givet mig både fysiske og mentale øvelser som, sammen med behandlingerne, har hjulpet mig igennem en meget svær periode i mit liv. Jakob formår at se hele mennesket og hans tilgang gør, at jeg nu ikke længere går til psykologbehandling. Jakob kan det hele og jeg giver ham hermed mine varmeste anbefalinger!

9. juli 2025

Besvarelse fra Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers

Tusind tak for din varme og rørende besked, Mia!
Det betyder utrolig meget for mig at høre, at du har følt dig mødt, set og støttet i en svær periode. Jeg er dybt taknemmelig for din tillid – både til behandlingen og til mig som behandler.

Det glæder mig at høre, at de fysiske og mentale øvelser har givet dig noget brugbart, at arbejde med uden for briksen!

Tak fordi du deler din oplevelse – og for dine meget fine ord og anbefaling. Det er en stor ære at få lov at være en del af din rejse.

Taknemmelig

Hos dig, Jakob, er jeg kommet i seks år en gang om måneden. Uden dine behandlinger og råd om daglige øvelser ville jeg være ilde stedt. Jeg kan trods mine smerter passe mit arbejde og være i stand til at rejse mig fra sengen hver morgen.
Jakob, du er en uvurderlig hjælp, du er dygtig, og jeg er dig dybt taknemmelig. Tak.
Vivi

6. august 2025

Kære Vivi.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord. Det glæder mig meget at høre, at behandlingerne og øvelserne har hjulpet dig i hverdagen.

Det er en fornøjelse at følge dig – og tak for tilliden gennem alle årene.

Tak,Jakob

Tak,Jakob. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Du har hjulpet mig med spændinger i nakke og lænd. Og med en sorg, der ikke rigtig ville lindres. Du hjalp mig med at finde hjem i mig selv.
Tak.

28. juli 2025

Kære Anne.

Tusind tak for dine rørende ord. Det betyder meget for mig at høre, at forløbet har gjort en forskel for dig – både fysisk og følelsesmæssigt. Det er en ære at få lov til at støtte dig i den proces og være vidne til, hvordan du er kommet tættere på dig selv. Tak for din tillid.

De bedste hilsner,
Jakob

Jakob trak smerter ud af min iskias

Jakob trak smerter ud af min iskias - således jeg igen kunne spille golf.
Utrodlig behagelige og fremragende behandlinger.
Tillæg lige - at det er en nordjysk indlæg.

15. juli 2025

Besvarelse fra Kropsterapi V. Jakob Søborg Albers

Tusind tak for de pæne ord Peter – det glæder mig virkelig at høre, at du er kommet tilbage på golfbanen igen! Det er altid en fornøjelse at behandle folk, der møder op med både smil og vilje til forandring.
Tak for tilliden – og god vind på banen!