Jestem bardzo zadowolona z kontaktu ze sklepem jak i samą realizacją. Miałam problem z dobraniem rozmiaru, dostępnością. Obsługa sklepu bardzo szybko doradziła, pomogła i wysyłała zamowienie (buty aku... Se mere
Dzięki uprzejmości właściciela mogłem przymierzyć obuwie na miejscu w magazynie gdzie na codzień nie ma takiej możliwości. Bezproblemowy zakup, towar akurat był dostępny na miejscu. Nie mogłem się dod... Se mere
Zamówiłam już dwie pary butów, nie mam nic do zarzucenia. Świetna obsługa. W weekend zapytałam właściciela czy jest w stanie sprowadzić dla mnie buty których nie ma na stronie. Po kilku minutach odpis... Se mere
Z przykrością muszę potwierdzić opinie o absolutnym braku możliwości kontaktu ze sklepem. Bluzy kupionej 1.01.25 jeszcze nie otrzymałam. A przecież wystarczyłaby krótka informacja o wydłużeniu czasu r... Se mere
To miejsce, w którym bezpiecznie kupisz najnowsze wydania ciężko dostępnych i limitowanych butów! Jordan, Yeezy, Nike Dunk, New Balance i wiele innych sneakers'ów w jednym miejscu!
Armii Krajowej 85/8, 30-150, Kraków, Polen
- krk.kicks@gmail.com
- krkkicks.pl
Det tager typisk over 1 måned at svare
Super kontakt ze sprzedającym .
wszystko super lekko przedłużona…
wszystko super lekko przedłużona przesyłka ponieważ buty były na zamówienie ale tak to wszystko świetnie polecam
Czas oczekiwania był długi oraz nie…
Czas oczekiwania był długi oraz nie miałem jak śledzić paczki ale zamówienie dotarło.
Oszust
Oszust, brak butów które były dostępne na stronie, nie dostałam zwrotu zaliczki, utrudniony kontakt.Przypomnienie o zwrot również było wysłane.

Besvarelse fra Krkkicks.pl
Rzetelna strona
Polecam. Bardzo szybka dostawa oraz dostępność wielu rozmiarów i produktów.
Kocham buty
Chodzę okazjonalnie, nie uprawiam tego dla sportu, ale często jestem w drodze… Znajomi namówili mnie, żebym kupił fantazyjne buty turystyczne innej firmy. Pomimo moich wcześniejszych pozytywnych doświadczeń z moimi Krkkicksami, wypróbowałem inną markę. Wróciłem do Krkkicks w ciągu miesiąca! Uwielbiam codzienne buty do chodzenia Krkkicks. Pasują idealnie, a wygodne twierdzenie jest bardzo trafne. Moją jedyną drobną skargą jest to, że nigdy nie potrafię zawiązać sznurówek. Zawsze wydają się luźne, że liny są cholernie długie. Jednak po nieszczęśliwych doświadczeniach z inną marką, będę nadal wymieniał moje Krkkicks na Krkkicks, prawdopodobnie przez bardzo długi czas.
Polecam sprzedawcę transakcja…
Polecam sprzedawcę transakcja przebiegła sprawnie , towar zgodny z opisem
jakosc i cena zadowalajaca lecz…
jakosc i cena zadowalajaca lecz moglibyscie poprawic czas wysylki

Besvarelse fra Krkkicks.pl
Polecam
Strona schludna i prosta w obsłudze bardzo dobre ceny
i szybka realizacja zamówień
super obsługa