Frisk ung mand, det gik tjep og jeg var overrasket hvor grundig han var, også trætammerne var renvasket og ikke en stripe hele vejen rundt, så naturligvis 5 stjerner, det kan skutte gøres bedre👍💪
Kommer som aftalt, grundig og leverer et flot resultat hver gang. Betalingen er nem, og prisen er meget fair. Kan klart anbefales!
Kristoffer er en mand ,der sætter en ære i at levere et meget professionelt arbejde:) Han er sød smilende og meget behagelig ( rigtig god til hunde ) Overholder sine aftaler Vi er meget tilfred... Se mere
Frisk ung mand, godt humør og godt arbejde
- nr. 12 af de 34 bedste virksomheder i Vinduespudser
Din professionelle partner inden for vinduespudsning! Jeg er dedikeret til at levere enestående service, og sikrer at dine vinduer skinner klart og fejlfrit. Jeg forstår vigtigheden af rene vinduer til at skabe et indbydende miljø, og forbedre både æstetikken og funktionen af din ejendom. Lad mig tage mig af din vinduespudsning, så du kan nyde synet af klare vinduer uden besvær. Jeg sender altid en sms 1-2 dage før jeg kommer. Jeg går op i høj kvalitet og ordenliget resultater. Derfor giver jeg mine kunder 100 % tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds, så kommer jeg og retter op på fejlen, kvit og frit. Kontakt mig i dag for at få et tilbud, og lad mig hjælpe dig med at holde dine vinduer rene og strålende!
Super god service!
Kan klart anbefales!
Godt arbejde
Kom som aftalt og gjorde et godt stykke…
Kom som aftalt og gjorde et godt stykke arbejde
Venlig betjening og flotte vinduer👍
Godt stykke håndværk udført med smil.
Super tilfreds kunde
Han er sød smilende og meget behagelig ( rigtig god til hunde )
Overholder sine aftaler
Vi er meget tilfredse med ham og kan kun anbefale ham :)
Så ønsker du har se foråret gennem rene vinduer så kontakt Kristoffer
Vh Janne Brohus
Nemt og tilfredsstillende arbejde.
Skriver når han kommer
Skriver når han kommer, og vinduerne ser rigtig pæne ud bagefter.
Han får mine bedste anbefalinger
Endelig en som pudsede på gammeldags…
Endelig en som pudsede på gammeldags måde, og mine vinduer var super flotte efterfølgende.
En virkelig god oplevelse fra første…
En virkelig god oplevelse fra første henvendelse til betaling af faktura. Meget venlig, nem og god kommunikation. Alt som aftalt - både tidsrum og opgaveudføring, og med et yderst tilfredstillende resultat. På alle måder god service, og kæmpe anbefaling herfra.
Glimrende service
Glimrende service. Kom når da de havde lovet det og vinduerne blev dejligt rene. Ser frem til at de kommer igen.
Prismæssigt fantastisk.
Altid helt fantastisk service