Kristeligt Dagblad Anmeldelser

3,6

Her behandles alle emner med respekt, også livets mere alvorlige emner. Her får du en ærlig og troværdig behandling af stoffet.

Jeg har nu set jeres daglige artikler med baggrund i KD (Kristeligt Dagblad). Jeg savner stærkt at se selve publikationen i form af den trykte avis, så jeg selv kan vælge de indlæg, jeg vil læse. Jeg... Se mere

1. Avisudgiver
  2. også i
  3. Nyhedstjeneste

Avisen om livets store spørgsmål .

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

En overskuelig avis

En overskuelig avis. Gode fyldige artikler som kommer godt i dybden med dækningen af emnet. Heldigvis er der også steder i avisen som kan springes over. Jeg tænker jeg på det religiøse og med deraf følger. Det er ikke en avis, som jeg bliver fast abonnement på.

24. september 2026

Kære Ole Christensen,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores artikler og avisens overskuelige format.

Vi er glade for, at du oplever, at vores artikler går i dybden og giver en fyldig dækning af emnerne. Vi har samtidig forståelse for, at ikke alle dele af avisen har samme interesse for alle læsere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på.

Kristeligt Dagblad

Kr.Dagblad læser jeg, for at få mere at vide.

Kr.Dagblad læser jeg, fordi der er en ordentlig tone, det er meget vigtigt. Både når man er enig, og især når man er uenig.
Så jeg læser Kr. Dagblad, for at følge med i, hvad der sker, herhjemme og udenlands.
For at få uddybet, de relativt korte udsendelser i TV.

11. september 2026

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at sætte ord på, hvorfor du læser Kristeligt Dagblad.

Vi er glade for, at du værdsætter den ordentlige tone og nuancerne – både når man er enig, og når man er uenig.

Tak for at læse med.

Kristeligt Dagblad

Danmarks mest troværdige avis!

12. september 2026

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad

Tusind tak for de fine ord og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget, at du oplever, at vi behandler både store og små emner med respekt – også når det handler om livets mere alvorlige sider.

Tak for at læse med.

Håbløst at slippe fri

Desværre burde avisen være mere påpasselig når man ENDELIG får bekræftelse, at ens abonnement er opsagt.

Dernæst bliver man regelmæssigt ringet af karl smarte sælgere, der forsøger og insisterer på genoptagelse af et abonnement. Yderst grænseoverskridende.

Aldrig mere et abonnement.

26. august 2026

Abonnement fortsatte uden samtykke

Abonnement fortsatte efter et billigt prøveabonnement uden binding. Uden varsel (eller tydelig information) trækkes der 600 kr. fra min mors konto. Jeg har skrevet efter dokumentation for vilkår af abonnement og endvidere ønske om opsigelse og afventer reaktion herpå. Ekstremt problematisk at bondefange (ældre) mennesker der har haft reel interesse i avisen, men det falmer når det opleves at man ikke modtager information (inkl abb.nummer) og der sker automatisk træk uden at der er givet samtykke hertil.

25. august 2026

Jeg har printudgaven fre/lør

Jeg har printudgaven fre/lør, jeg glæder mig især til fredagen, hvor der også er kryds og tværs. De andre dage læser jeg med fornøjelse online. Er rigtig godt tilfreds med KD
Hilsen Hans Viggo Pedersen

3. juli 2026

Kære Hans Viggo Pedersen,

Mange tak for din flotte anmeldelse og tak for at du læser med.

Rigtig god sommer

Grundige politiske analyser

Grundige politiske analyser, fokus på etik, gode analyser af kirkepolitikken, Sudoku og kryds og tværs, madopskrifter, gode boganmeldelser.

10. april 2026

Kære Kate,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du sætter pris på både vores politiske analyser, fokus på etik og de mere hyggelige indslag som opskrifter og krydsord.

Tak fordi du læser med!

Kristelig eller kristen?

Jeg skrev for nogle dage siden en klumme om min afdøde grandonkel, som var biskop i Viborg og døde for 75 år siden, men avisens respons var afvisende og fornærmende overfor min grandonkel!!
Han udførte et betydeligt arbejde i Dansk Missionsselskab, skrev bøger og var meget afholdt, men alt dette ignorerede
Kristeligt Dagblads medarbejdere og ville ikke lade min klumme trykke!
Er det kun ateister og meget unge og arrogante mennesker, som er ansat på Kristeligt Dagblad??
Jeg har sendt klummen til Viborg Dagblad og håber, at DE vil trykke den!!

27. marts 2026

Kære Ingrid Lendrop Malmstrøm,

Tak for din henvendelse og for at dele din historie om din grandonkel.

Vi har forståelse for, at det kan være både skuffende og frustrerende at få afvist et indlæg – særligt når det omhandler en person og et emne, der har stor personlig betydning.

Vi beklager, hvis vores afslag er blevet oplevet som afvisende eller fornærmende – det er bestemt ikke vores intention.

Kristeligt Dagblad

Har læst Kristeligt Dagblad i over 70…

Har læst Kristeligt Dagblad i over 70 år, og det en en
daglig glæde og inspiration.
har avisen som papiravis fredag og lørdag, deøvrige
dage som E avis.
Er nu 91 år og vil fortsætte så længe som muligt.

15. marts 2026

Kære Sonja,

Tusind tak for din henvendelse.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at Kristeligt Dagblad har været en daglig glæde og inspiration for dig gennem mere end 70 år.

Din trofaste opbakning gennem så mange år er noget helt særligt, og vi er meget beærede over fortsat at få lov til at være en del af din hverdag.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og håber, at vi må følge dig mange år endnu.

De varmeste hilsner

God og nem service.

Jeg har haft et halvt års abonnement, som jeg helt problemfrit opsagde et par uger før ophør. Fra K.D.’s side oplever man en elskværdig tone og højt serviceniveau.
Avisen er rigtig god og saglig, jeg stopper kun pga økonomi.

11. februar 2026

Kære Bitten,

Tak for de pæne ord.

Christian
Kundeservicemedarbejder
Kristeligt Dagblad

Abonnement fortsatte efter et billigt…

Abonnement fortsatte efter et billigt prøveabonnement uden binding. Uden varsel (eller tydelig information) trækkes der over 1000 kr. fra min konto. Jeg har skrevet adskillige gange om dokumentation for vilkår af abonnement og endvidere ønske om opsigelse og jeg har intet hørt. Ekstremt problematisk at bondefange mennesker der i første omgang har haft reel interesse i avisen.

8. januar 2026

Kære Anne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er naturligvis kede af at høre om din oplevelse.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen. For at kunne identificere dit abonnement mangler jeg dog lidt oplysninger.

Du er meget velkommen til at sende mig en e-mail på hoffmann-skov@k.dk indeholdende navn, e-mail og telefonnummer, så ser jeg på sagen hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kristeligt Dagblad

Stor tak til kundeservice!

Jeg har netop haft en helt enestående oplevelse med kundeservice. Mit digitale abonnement var problematisk for mig, da jeg pt. kun kan læse avisen på min iPhone (eneste mulighed). Jeg klagede min nød til kundeservice, der tilbød at annullere mit abonnement. Jeg er meget glad, lettet og imødekommet. Avisen er indholdsmæssigt på højt niveau, så ovenstående problematik er ikke en kritik af KD.

6. januar 2026

Jeg er ny abonnement

Jeg er ny abonnement, og jeg har endnu efter 5 uger ikke modtaget avisen.
Jeg har skrevet hver uge at den ikke var kommet, og får i begyndelsen venlige svar…..men i sidste uge fik jeg tilsendt et billede af en postkasse som ikke var min, med begrundelse om at mit navn ikke står på postkassen, og det er jo ikke så mærkeligt da jeg ikke boede der. Budet kommer i mit hus hver uge fordi jeg får Weekendavisen, og min overbo får kristelig dagblad…..så budet er her hver torsdag nat.
Hvor svært kan det være???

7. november 2025

Kære Anja Byrdal

Tak for din anmeldelse - Det viser sig at adressen var forkert, og derfor kom avisen ikke frem til dig. Adressen er nu rettet, og der kommer avis til dig fra på fredag.

Lonnie

Kundeservice

Respektløst firma

Fuldstændigt uacceptabelt at i fortsætter med at sælge abonnementer til min alzheimers ramte mor, trods hun er på Robinsonlisten.

31. oktober 2025

Kære Helene

Jeg er ked af at der er blevet ringet til din mor, når hun er syg - Vi må gerne ringe til tidligere læsere, men jeg har nu noteret i vores database at hun ikke mere skal kontaktes af os.

Lonnie

Kundeservice
Kristeligt Dagblad

En avis der forsvarer kristne værdier

Jeg har været glad for KD i de år jeg har fået det. Jeg er glad for at avisen har artikkler der forsvarer kristne værdier i modsætning til mange andre aviser. Især om forsvar for de svage i spørgsmål om det såkaldte "dødshjælp" og de ufødtes ret til livet. Kundeservice er fremragende. Ugedagene kan nok trænge til lidt oplevning dog.

12. juli 2025