Bikkel Fotografie Anmeldelser 5

Online dating & business photographer

4,1

God

Fantastische ervaring!

Ik ben zeer te spreken over Krista. Als klant kreeg ik goede service die erg persoonlijk was, wat ik ontzettend fijn vond! Ik heb geweldige en mooie foto's overgehouden van de photoshoot. Daarnaast is ze erg gemakkelijk in de omgang, en voelt het alsof je een photoshoot houdt met een goede vriend!

12. juli 2021

Hi Christopher!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie recensie achter te laten.
Het was mij een waar feestje tijdens de fotoshoot!
Mocht je weer een fotoshoot willen doen bij Bikkel Fotografie, stuur mij dan gerust een WhatsAppje.

Dating (Tinder) fotoshoot

Super leuke middag gehad met Krista. Ze neemt de tijd voor je, doet haar best om je gerust te stellen en ze is nog een leuk persoon ook. Ben onwijs tevreden met de uitkomst van de foto's. Ivm met Corona hebben we een eerdere afspraak moeten afzeggen. Om deze reden heeft ze voor een leuke kortingsactie gezorgd.
Ik geef haar 5 sterren en zou haar aan iedereen aanbevelen!

10. juli 2021

Hi Nicky!
Ontzettend bedankt voor de prachtige review!
Het was zo fijn om je eindelijk te mogen fotoshooten inderdaad.

Krista

Hele leuke twee uur gehad en het waren…

Hele leuke twee uur gehad en het waren mooie foto’s

6. juli 2021

Hi KS!

Ik waardeer het heel erg dat je een review hebt achter gelaten voor me.

Great photos & great vibes 🙌

If you want to have a fun time & on top of it a bunch of great photos, Krista is the right photographer! Although I was slightly tense/nervous, Krista was very good at making me relax and feel at ease. I had a great time with her & more than pleased with the outcomes!

5. juli 2021

Hi Jonas!

Thanks a million for the lovely review!
It was such a fun time with you indeed. I'm glad you booked me as your photographer.
If you ever want another photoshoot, just WhatsApp me, you know now how to find me:).

With warm regards,