Krimklubben Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Her dundrer det på med 'månedens bok', måned etter måned, selv om den er avbestilt. Jeg forsøkte et par ganger å melde meg ut av klubben, men får ikke lov siden jeg ikke har kjøpt nok bøker! Ha... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Virksomhedsoplysninger

1. Boghandel
  2. Sexshop

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Krimklubben - spenningens mester! Her får du servert alt fra barsk, spennende og tøff krim, til farlig, forførende og stilsikker krim.

Kontaktoplysninger

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Skuffet.

Når jeg meldte meg inn fikk jeg beskjed om at det var gratis. Dette var feil. Reiste vekk på ferie og kom hjem til en postkasse med 4 bøker stappet ned i. Som jeg har hatt ingen mulighet for å avbestille fordi jeg ikke har fått brosjyrene. Jeg blir ikke tilsendt faktura men heller regninger som har gått rett på purring. Jeg fikk heller ingen beskjed om at jeg var bindet til et år?????? Så tro dere jeg fikk sjokk når det kostet meg over 800kr for å avslutte medlemskapet. Hadde krimklubben informert bedre om hvordan medlemskapet skulle funke så hadde det vært noe annet. Men de imformerer dårlig. Jeg er skuffet og ikke minst BLAKK. For jeg sitter igjen med regning på regning fra krimklubben.

27. august 2026

Drukner i 'månedens bok'

Jeg forsøkte et par ganger å melde meg ut av klubben, men får ikke lov siden jeg ikke har kjøpt nok bøker! Har vel mottatt ti stk nå..
De fleste er returnert, men...
Jeg synes nå ikke det er min oppgave når ting jeg ikke skal ha, dumper ned i postkassa.
Styr unna. Dette er utrolig slitsomt.
Eller så kan man jo se det sånn at det blir mange julegaver på denne måten..

10. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fra tidligere erfaringer med bokklubb…

Fra tidligere erfaringer med bokklubb er dette den desidert værste erfaringene noen gang har hatt! De gjør alt for å lure på deg bøker, de gir ikke informasjon som er nødvendig og det er heller ikke mulig å finne informasjon som gjør at du kan være forberedt på å vite når du må huske å avbestille. Først og fremst sender de ingenting på mail med mindre du gir deg beskjed om det så alt kommer i postkassen med reklame som om vi levde i 1990
De sender ut to bøker i måneden og du må avbestille både i begynnelsen av måneden og slutten av måneden selv om det står på nettet at de kun har en hovedbok per måned varierer datoene så du aldri får mulighet til å være føre var å avbestille med mindre du sjekker mailen din daglig! Ekstremt dyre Bøker ikke behjelpelig med retur selv om de gjør en feil selv, i mitt tilfelle ble jeg lovet at de selv skulle avbestille de neste dagene men fikk de allikevel i posten og ville ikke betale portoen for feilen de selv hadde gjort. Dette er en klubb som kun er ute etter å lure deg og gjør alt veldig vanskelig så du vil ende opp med å betale masse masse penger om du ikke er årvåken og sjekker hovedbøker hver 10. dag fordi kommer ikke på faste dager i måneden de kommer helt tilfeldig så vær nøye med å sjekke alt av mail fra disse da de heller ikke skriver at det er en hovedbok den mailen dreier seg om det ser ut som reklame nok en ting for å lure deg til å måtte betale masse penger eller i det minste sende retur for egen regning. Hold dere langt borte fra denne klubben og dette selskapet det har vært et mareritt fra første dag

8. maj 2026

Styr unna Krimklubben!

Jeg må dessverre si meg enig i de dårlige anmeldelser! Jeg skal ærlig innrømme, jeg ble medlem for å få velkomstgaven, hovedsakelig! Men, det er ikke enkelt å avbestille, dårlig markert i bladet hva som er månedens bok, og kundenr på baksiden, mens produktnr "gjemt" inne i bladet! Jeg har vært veldig nøye med å avbestille, allikevel har de , hittil, sendt 2 bøker! Det koster 106 kr å returnere, jeg har klaget skriftlig, men ikke fått refundert noe!
Det er ikke noe i veien med bøkene, men med kundeservicen! Jeg tror de baserer seg på at mange synes det er vanskelig og avbestille! Min anbefaling, styr unna!

22. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered by mistake some book.They…

I ordered by mistake some book.They send to my adress I contacted customer service.They told me did not pick up the order.Order returnered to office.Now they send order again but to my old adress 😡.I canceled the order and spoke to customer service bit they do what they want

30. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Medlemsblad kommer etter at fristen for…

Medlemsblad kommer etter at fristen for hovedbok kan avbestilles,dermed får en ikke mulighet til og avbestille boken,og hvorfor sjekker de ikke om bestiller er kredittverdighet,noe som er krevd,siden en får faktura i pakken,hva om bestiller har kredittsperre....styr unna dette useriøse selskapet.

31. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Krimklubben er helt grei

Jeg har lest anmeldelser av Krimklubben her nå og skjønner ikke at dette er den samme klubben jeg er medlem i. Det blir sagt at hovedbøker sendes ofte og at kunder ikke har funnet avbestillingsdato i tide. Her skjønner jeg ikke problemet.
Jeg får jevnlig medlemsblad i postkassen, med omtale av hovedbok og dato for avbestilling. Det er også gode medlemstilbud på en del bøker og andre varer.
Samme forlag står bak både Krimklubben og Bestselgerklubben, nemlig Cappelen Damm AS. Jeg er medlem i begge. De har samme opplegg med medlemsblad og tilbud.
Du får jo informasjon på forhånd om at medlemskapet varer i minimum ett år, som i andre bokklubber. Da nytter det ikke å sutre i ettertid om at bøker du ikke vil ha, må avbestilles.
Jeg har hittil ikke hatt noe å klage på når det gjelder Krimklubben. Jeg syns, på mange måter, både den og Bestselgerklubben er bedre enn Bokklubben.

30. maj 2024

Elendig opplegg

Elendig opplegg, lureri fra ende til annen, lover dyrt og hellig en ting på telefon men bryter tvert så snart du inngår avtale med den. Svarer heller ikke på henvendelser. Hovedboken må du inn å sjekke hele tiden slik at de plutselig ikke sender den, og skulle du bli for sen må du betale porto for returen. Fraråder alle å bli kunde her

27. juli 2023

Styr for all del unna.

Styr for all del unna denne meget useriøse aktøren. Jeg stiller meg inn i køen av misførnøyde kunder som dømmer dette firmaet nord og ned. Jeg fikk tilsendt en velkomstgave som er totalt ubrukelig og de svarer ikke opp mine henvendelser. Må hele tiden passe på å avbestille hovedbøker som dukker opp i tide og utide for å ikke havne i inkassofella. Ikke til å fatte at et slikt useriøst firma få lov å holde på sånn som de gjør.

21. marts 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.