Slecht klanten contact.. meerdere malen contact proberen te krijgen en is met pijn en moeite gelukt. Excuus voor hele late bezorging was omdat ze het product niet konden vinden.
Se, hvad kunderne siger
Ondanks dat ik voldoende besteld had om voor gratis verzending in aanmerking te komen ging het niet automatisch. Na een mailtje kreeg ik het bedrag retour gestort. 1 van mijn bestelde producten bleek... Se mere
Het Luigokostuum is foutief geconfectioneerd. Het groene t-shirt is verkeerd aangestikt waardoor de achterkant aan de voorkant zit en het t-shirt te hoog komt aan de hals. Het Mariokostuum is perfec... Se mere
Het product zelf is gelukkig zoals verwacht, prima! Jammer dat het geven van juiste informatie over het bezorgen een probleem is. Duurt heel lang (10 dagen gewacht) en je krijgt geen nieuwe updates. C... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
GADVERDAMME WAT LEKKER Webshop in Fun en Feest artikelen. Met een breed assortiment in onder andere feestversiering, drankspellen, grappige cadeaus en meer! Bij ons kun je terecht voor de grappigste cadeaus voor vrijgezellenfeesten, Ladies Nights of verjaardagen. Maar ook bijvoorbeeld voor verkleedkleding voor Carnaval of andere Themafeesten! Wij benaderen klanten niet zoals andere bedrijven doen, maar geven jou een lekkere grote bek! Dus waar wacht je op? Laat een goede review achter (Klootzak)
Kontaktoplysninger
Rembrandtlaan 129, 7606GL, Almelo, Holland
- +31(0)617050207
- info@krijghonger.nl
- krijghonger.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede kwaliteit, snelle levering
Ik bestelde 5 teletubie pakken. De pakken zijn van zeer goede kwaliteit en de maat past perfect, ook heel leuk dat ze zo'n grote maten hebben. Verzending was ook in orde.
Gister 16:53 besteld,vandaag 12:20 ontvangen
Gister 16:53 besteld en mail gestuurd met de vraag of het a.u.b. zo snel mogelijk verstuurd kon worden. Dit ivm feestje maandag ochtend. Stom want zelf natuurlijk veel te laks en laat met regelen. Binnen 5 min een reactie van het bedrijf met de bevestiging dat het meteen verwerkt werd en morgen bezorgd zou worden.
Vandaag om 12:20 stond de pakketdienst op de stoep. Wat een service! Echt perfect.
Aanrader dit bedrijf dus!!!
NIET VAN BESTELLEN
-Stond dat alles op voorraad was en in zoveel werkdagen binnen zou komen, uiteindelijk anderhalve week later binnengekregen dan afgesproken
-Niet bereikbaar via de telefoon of mail
-Geen track en trace
-Ontzettend duur voor wat je krijgt, het is gewoon dropshipping. Slechte kwaliteit dus. Ook waren de maten helemaal niet kloppend, gewoon veel te klein.
-Dit bedrijf neemt ook gewoon niks serieus als je kijkt naar hoe ze omgaan met hun klanten en hoe ze reageren op hun reviews. Gewoon onacceptabel.
terug gestuurd en nooit mijn geld terug…
terug gestuurd en nooit mijn geld terug gekregen
Worst customer service ever!!
Worst customer service ever!!
Literally stealing money from customers.
I ordered 2 customes and paid.
Got no reply for 4 days.
Wrote to them I need it latest by Saturday mid-day, otherwise there is no point and they can cancel.
Took them 2 days to answer and say it's not in stock + offer an alternative. I replies :okay" within 5 minutes.
No repsonse.
They sent it late.
It arrived after the event.
They refuse to refund.
Horrible, horrible service.
Prima bedrijf
Snap niet waarom dit bedrijf zulke slechte reviews krijgt.
Ash Ketchum kostuum besteld. Had het kostuum snel nodig dus mailde ze met de vraag hoe snel komt het. Direct antwoord en nog eens correct antwoord ook!
Snelle service en snelle bezorging tegen een aliexpress prijs! Wat wil je nog meer!
Carnavalspak besteld
Carnavalspak besteld, snel geleverd maar helaas was de rits defect. Contact opgenomen en kreeg heel snel een reactie én een nieuw pak toegestuurd. Super netjes afgehandeld!
Teletubbiepak positieve ervaring
Teletubbiepak besteld. Door mogelijks voor ons iets te late levering bedacht Krijghonger een perfecte oplossing die netjes werd uitgevoerd en super werd afgehandeld. 5 sterren voor Krikgho´ger en het pak zelf ook de volle pot aan punten.
Me kostuum viel helaas klein uit
Me kostuum viel helaas klein uit , zelfs na de termijn van 14 dagen mocht ik het terug sturen en werd het netjes geregeld
Snelle levering en vriendelijk contact
Snelle levering en vriendelijk contact. 1 product was niet direct beschikbaar er is contact met mij opgenomen wat ik wilde doen. Goede oplossing gevonden en mn spullen op tijd in huis voor carnaval 😊
Knorretje op zich wachten
Knorretje liet even op zich wachten. Na een mailtje te sturen, snelle reactie, en de dag erna is het pak geleverd. Mijn dochter vind het een geweldig pak.
Dank voor het snelle antwoord.
Waardeloos!
Al weken geleden heb ik iets besteld, er is ook al een zending aangemaakt weken geleden, maar er is tot op heden nog niets verzonden. Waardeloos 'bedrijf'!
Zeer goede en snelle service!
Snelle reactie en de volgende dag al in…
Snelle reactie en de volgende dag al in huis👍
Verschrikkelijk
Ik krijg al de vraag terwijl om te beoordelen terwijl ik het product nog niet eens heb ontvangen , zou binnen 1-3 werkdagen geleverd worden maar na inmiddels 3,5 week nogsteeds niks in huis , zeer jammer dit
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.