Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Se mere
Fantastiske varer :-) Bare et øv der er forsinkelse på, kunne have oplyst ved bestilling, da man har trukket pengene....så venter spændt
Jeg har købt 2 bykort og 2 lamellamper hos Krea Værket. Bykortene især er et hit, når jeg har gæster. Der kan sagtens gå flere minutter med studie af gader,"hvor er..." osv. Kvaliteten af alle 4 tin... Se mere
Fantastisk god service på højeste niveau! Nemt med bestilling, overskuelig hjemmeside, hurtig svar på chat og ikke mindst produktion og levering ! Alt er helt i orden!! Skulle bruge tavlen til br... Se mere
Farvervej 39, 8800, Viborg, Danmark
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Laaaang leveringstid
Produktet lever helt op til forventningen. Men deres leveringstid som står oplyst på hjemmesiden kan du ikke regne med. Kundeservice (mail) svarer godt nok, men holder dig hen med undskyldninger.
Hejsa
Hejsa, dejligt at jeg modtog mine nye visere så hurtigt, for da jeg modtog mit ur var de allerede monteret, og uret larmede, men super hurtig respons på det, og uret går perfekt nu👍🏻 super hurtigt og er så glad mit flotte naturtræ ur
Lene Sørensen
Overskuelig hjemmeside g varen lever…
Overskuelig hjemmeside g varen lever fuldt ud op til min forventning. Lidt lang leveringstid
Det er bare altid i orden og meget…
Det er bare altid i orden og meget overskueligt at bestille hos jer .
Vi vil anbefale Krea Værket
Vi vil anbefale Kreaværket, har fået en super behandling, tak for det.
Carsten Nielsen, Vejle
En fin lampe.
En fin lampe.
Der var dog lang leveringstid.
Bestilte 18.juni - leveret 7. Juli.
Havde været rart med lidt info om forsinkelsen.
Hurtig levering og god service
Har lavet flere bestillinger hos jer de…
Har lavet flere bestillinger hos jer de sidste par år, og alle har der været fejl i.. heldigvis er de søde til at sende noget nyt, men stadig træls
Rimelig hurtig levering
Rimelig hurtig levering, men elendig emballage.
Uret jeg har modtaget virker meget billigt og er i meget tyndt materiale. Sååå, ikke helt i top.
Fantastisk service
Fantastisk service! Og flotte produkter 🤩 super tilfreds, og hurtig levering på trods der blev skrevet levering godt kunne tage lidt længere grundet mange ordre 😍
Bedre sent end aldrig …
Syntes at der går for lang tid fra man bestiller, til at man for info omkring at ens pakke er sendt, men pengene er trukket
Der kunne godt bruges mere på kundeservice. 😀
Har dog modtaget min pakke 15 dage efter je bestilte den.
Vi købte en kuppellampe
Vi købte en kuppellampe. Virkelig god kvalitet og elsker det lavet på deres egen fabrik i Viborg. Fik lov at se hvordan de stod og samlede dem i hænderne. Vildt flot håndværk. Der var længere produktionstid end normalt, men det var hele ventetiden værd!