Kreavaerket Anmeldelser

1.967

3,8

Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Se mere

Fantastiske varer :-) Bare et øv der er forsinkelse på, kunne have oplyst ved bestilling, da man har trukket pengene....så venter spændt

Jeg har købt 2 bykort og 2 lamellamper hos Krea Værket. Bykortene især er et hit, når jeg har gæster. Der kan sagtens gå flere minutter med studie af gader,"hvor er..." osv. Kvaliteten af alle 4 tin... Se mere

Fantastisk god service på højeste niveau! Nemt med bestilling, overskuelig hjemmeside, hurtig svar på chat og ikke mindst produktion og levering ! Alt er helt i orden!! Skulle bruge tavlen til br... Se mere

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.967)

525 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Laaaang leveringstid

Produktet lever helt op til forventningen. Men deres leveringstid som står oplyst på hjemmesiden kan du ikke regne med. Kundeservice (mail) svarer godt nok, men holder dig hen med undskyldninger.

19. juni 2026

Hejsa

Hejsa, dejligt at jeg modtog mine nye visere så hurtigt, for da jeg modtog mit ur var de allerede monteret, og uret larmede, men super hurtig respons på det, og uret går perfekt nu👍🏻 super hurtigt og er så glad mit flotte naturtræ ur
Lene Sørensen

1. juli 2026

En fin lampe.

En fin lampe.
Der var dog lang leveringstid.
Bestilte 18.juni - leveret 7. Juli.
Havde været rart med lidt info om forsinkelsen.

21. juni 2026

Fantastisk service

Fantastisk service! Og flotte produkter 🤩 super tilfreds, og hurtig levering på trods der blev skrevet levering godt kunne tage lidt længere grundet mange ordre 😍

1. juli 2026

Bedre sent end aldrig …

Syntes at der går for lang tid fra man bestiller, til at man for info omkring at ens pakke er sendt, men pengene er trukket
Der kunne godt bruges mere på kundeservice. 😀
Har dog modtaget min pakke 15 dage efter je bestilte den.

16. juni 2026

Vi købte en kuppellampe

Vi købte en kuppellampe. Virkelig god kvalitet og elsker det lavet på deres egen fabrik i Viborg. Fik lov at se hvordan de stod og samlede dem i hænderne. Vildt flot håndværk. Der var længere produktionstid end normalt, men det var hele ventetiden værd!

26. juni 2026