Kraamzorglatifa Anmeldelser

4,9

Kraamzorgster Latifa was afgelopen week bij ons om ons te ondersteunen met de zorg van onze kleine Nora. Wat een bekwame lieve vrouw. Ze zorgt niet alleen voor de baby, maar ook voor moeder door haa... Se mere

Wat een onwijs fijne kraamweek hebben we achter de rug. De rust, deskundigheid maar ook de gezelligheid en fijne sfeer waren continu voelbaar aanwezig. Van begin tot eind heb je ons ontzorgd, verz... Se mere

We had such a wonderful experience with our kraamzorg, Latifa. She was incredibly kind, supportive, and caring throughout the entire period. She really made sure I could rest and recover, which mean... Se mere

Dankzij Latifa hebben wij de mooiste, meest rustige en soepele kraamweek gehad die we ons konden wensen. Latifa is ontzettend deskundig, brengt rust en regelmaat, en de heerlijkste dagelijkse maaltijd... Se mere

1. Dagpleje
  2. Fødeklinik
  3. Fødselslæge og gynækolog
  4. Fødselsklinik
  5. Graviditetsbutik
  6. Jordemoder

Hallo, ben latifa moukhal, werk als ZZP'er in de kraamzorg. Bied rust en goed begeleiding in je kraamperiode voor het hele gezin. Zie mij website : kraamzorglatifa.nl

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geweldige kraamzorg

Ik zou Latifa aan iedereen aanbevelen. Ze is, met een break van een paar dagen in verband met een ziekenhuisopname van ons zoontje, tot dag tien bij ons geweest. Wat zijn we verwend met alle goede zorgen en niet te vergeten de heerlijke kookkunsten. In één woord geweldig, we misten haar aanwezigheid na een dag al.

8. marts 2023

💕💕💕😘, thanks

Geweldige ervaring!!

Zeer kundige, professionele en zorgzame kraamhulp, die goed weet waar ze het over heeft en haar werk vol overgave en vanuit haar hart doet. Dat is wat je nodig hebt als kraamvrouw.

26. marts 2023

Thanks

Een engel van een kraamverzorgende

Latifa kwam bij ons in het midden van de nacht om te helpen bij de geboorte van onze tweede zoon. Ze was de rust zelve tijdens de bevalling en een engel in de dagen erna. We hebben ons enorm gedragen gevoeld door Latifa. Haar fijne hulp, aanwezigheid en heerlijke(!) eten gaven ons een geweldige start als gezin van vier. Dat vergeten we nooit meer!

17. februar 2023

Besvarelse fra Kraamzorglatifa

Het was een hele bijzondere ervaring

Latifa is een hele lieve fijne…

Latifa is een hele lieve fijne kraamhulp bij ons geweest ontzettend veel van der mogen leren ons meisje was altijd heerlijk rustig bij der❤️❤️❤️ als der ooit een 2de komt ben u natuurlijk weer de eerste die ik bel !

15. marts 2023

Latifa is geweldig

Latifa is geweldig ! Als je voor haar kiest heb je gegarandeerd een super fijne kraamweek, ze heeft weer super voor ons gezorgd dit was de 2e x dat wij Latifa als Kraamzorg hadden en ik zal haar altijd aanraden bij iedereen !! Ze zorgt voor jou, voor je baby, voor je kinderen, voor je huishouden, eten en zelfs voor je huisdier je hoeft je nergens druk om te maken !

23. februar 2023

Geen woorden voor de zorg die ze uit…

Geen woorden voor de zorg die ze uit haar hart geeft. Zij kan er voor zorgen dat een pas bevallen vrouw geen zorgen meer kent maar alleen plezier. Wat een top ervaring voor de tweede x. Ik weet wel wie ik voortaan bij iedereen zal blijven aanraden ❤️

28. januar 2023

Besvarelse fra Kraamzorglatifa

Thanks, doe dit werk met liefde en goede zorg

Latifa is een topper :)

Latifa is een topper! Met Latifa heb je kraamzorg die direct heel prettig in het gezin meegaat. Dit zorgt voor een gezellige en leerzame kraamperiode. Afgezien van alle kneepjes van het baby en moedervak helpt Latifa ook in het huishouden en kan ze geweldig lekker koken. Onze zoon at niet goed, mede door de alertheid van Latifa is tijdig medische hulp ingeschakeld en doet onze zoon het nu geweldig goed. Dankjewel Latifa, we zijn je dankbaar om jouw goede zorgen! Dave, Martine, Sam en Ben

20. december 2022

Besvarelse fra Kraamzorglatifa

Dankjewel, doe mij werk met mijn hard