Kozijnen Den Bosch Anmeldelser 33

4,5

2 kozijnen via dit bedrijf laten vervangen, ging allemaal lekker vlot en de montage ziet er goed uit. Kwaliteit van de kozijnen net zo.

ze vroegen zelf even of het luikje moest blijven zitten en lieten het precies zoals wij het wilden, fijne service

Eerst hout gehad kozijnen nu kunststof door dit bedrijf geplaatst, staat mooi en makkelijk onderhoud top bedrijf!

1. Entreprenør

Bij Kozijnen Den Bosch zijn wij trots op onze jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige raamkozijnen voor woningen en bedrijven in Den Bosch en omgeving. Wij begrijpen dat kozijnen niet alleen bijdragen aan de uitstraling van uw woning, maar ook aan de isolatie en energie-efficiëntie. Daarom bieden wij een breed scala aan kozijnen op maat, gemaakt van duurzame materialen zoals hout, aluminium en kunststof. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om u te adviseren en begeleiden bij het kiezen van de juiste kozijnen voor uw woning. Van het eerste adviesgesprek tot de volledige installatie, wij zorgen voor een persoonlijke en vakkundige service. Bovendien bieden wij een uitstekende nazorg, zodat u zeker bent van jarenlang wooncomfort en tevredenheid. Bij Kozijnen Den Bosch streven we naar de hoogste klanttevredenheid en transparante communicatie. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of vervanging van kozijnen, wij zijn uw betrouwbare partner. Ontdek zelf waarom zoveel klanten voor ons kiezen en laat ons u helpen uw woning te verbeteren!

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Het gesprek tijdens de informatie ging…

Het gesprek tijdens de informatie ging prima dat we besloten hadden om met groen kozijn in zee te gaan, de communicatie wat de bestelling betreft ging wel goed. Tijdens de levering was al 1 raamkozijn niet mee geleverd helaas. Uiteindelijk was dat raam een aantal weken binnen gekomen! En inderdaad...De monteurs zijn zoals meerdere mensen al zeggen dat ze geen nerderlands of amper Engels kunnen spreken! Best wel lastig om je verstaanbaar te maken! De afwerking was zoals andere mensen ook al zeggen zeer slecht en slordig, plinten die aan de buitenkant naar beneden viellen die niet vast gezet waren dat ik het Uiteindelijk maar zelf erop gedaan heb!! Na dat ik er wat van gezegd heb wat de afwerking betreft zijn ze de week erna terug gekomen om het te herstellen, het was wel beter dan het was?! Maar het voor zoveel geld toch wel wat anders verwacht helaas. Door het boren door het kozijn voor de rolluiken was er een beschadigd door dat gerouwdauw dat ze deden. Daar is wel een compensatie voor tegemoet voor gekomen maar dat moet gewoon niet de bedoeling zijn! In de toekomst zijn er nog een aantal kozijnen zoals de achter en voordeur die vervangen moet worden maar dat gaat niet meer via Groen kozijn gebeuren helaas. Dat vertrouwen is helemaal weg jammer genoeg!!

4. februar 2026