Se, hvad kunderne siger
2 kozijnen via dit bedrijf laten vervangen, ging allemaal lekker vlot en de montage ziet er goed uit. Kwaliteit van de kozijnen net zo.
ze vroegen zelf even of het luikje moest blijven zitten en lieten het precies zoals wij het wilden, fijne service
Eerst hout gehad kozijnen nu kunststof door dit bedrijf geplaatst, staat mooi en makkelijk onderhoud top bedrijf!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Kozijnen Den Bosch zijn wij trots op onze jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige raamkozijnen voor woningen en bedrijven in Den Bosch en omgeving. Wij begrijpen dat kozijnen niet alleen bijdragen aan de uitstraling van uw woning, maar ook aan de isolatie en energie-efficiëntie. Daarom bieden wij een breed scala aan kozijnen op maat, gemaakt van duurzame materialen zoals hout, aluminium en kunststof. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om u te adviseren en begeleiden bij het kiezen van de juiste kozijnen voor uw woning. Van het eerste adviesgesprek tot de volledige installatie, wij zorgen voor een persoonlijke en vakkundige service. Bovendien bieden wij een uitstekende nazorg, zodat u zeker bent van jarenlang wooncomfort en tevredenheid. Bij Kozijnen Den Bosch streven we naar de hoogste klanttevredenheid en transparante communicatie. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of vervanging van kozijnen, wij zijn uw betrouwbare partner. Ontdek zelf waarom zoveel klanten voor ons kiezen en laat ons u helpen uw woning te verbeteren!
Kontaktoplysninger
Stationsplein 91, 5211 BM, Den Bosch Noord Brabant, Holland
- +31733690158
- contact@kozijnendenbosch.com
- kozijnendenbosch.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
kozijnen zijn makkelijk schoon te maken…
kozijnen zijn makkelijk schoon te maken dat merk je
Het gesprek tijdens de informatie ging…
Het gesprek tijdens de informatie ging prima dat we besloten hadden om met groen kozijn in zee te gaan, de communicatie wat de bestelling betreft ging wel goed. Tijdens de levering was al 1 raamkozijn niet mee geleverd helaas. Uiteindelijk was dat raam een aantal weken binnen gekomen! En inderdaad...De monteurs zijn zoals meerdere mensen al zeggen dat ze geen nerderlands of amper Engels kunnen spreken! Best wel lastig om je verstaanbaar te maken! De afwerking was zoals andere mensen ook al zeggen zeer slecht en slordig, plinten die aan de buitenkant naar beneden viellen die niet vast gezet waren dat ik het Uiteindelijk maar zelf erop gedaan heb!! Na dat ik er wat van gezegd heb wat de afwerking betreft zijn ze de week erna terug gekomen om het te herstellen, het was wel beter dan het was?! Maar het voor zoveel geld toch wel wat anders verwacht helaas. Door het boren door het kozijn voor de rolluiken was er een beschadigd door dat gerouwdauw dat ze deden. Daar is wel een compensatie voor tegemoet voor gekomen maar dat moet gewoon niet de bedoeling zijn! In de toekomst zijn er nog een aantal kozijnen zoals de achter en voordeur die vervangen moet worden maar dat gaat niet meer via Groen kozijn gebeuren helaas. Dat vertrouwen is helemaal weg jammer genoeg!!
Sinds het nieuwe raamwerk blijft het…
Sinds het nieuwe raamwerk blijft het glas helder en droog
Wat een verschil is dat er geen koude…
Wat een verschil is dat er geen koude lucht meer binnenkomt
De vergelijking liet zien dat de…
De vergelijking liet zien dat de besparing niet overdreven is maar gewoon klopt
alles uitgelegd met grafiekjes super…
alles uitgelegd met grafiekjes super makkelijk te volgen
ze vertelde rustig wat de levensduur is…
ze vertelde rustig wat de levensduur is van beide soorten
ze dachten mee over draai-kiepsystemen…
ze dachten mee over draai-kiepsystemen waardoor de ramen makkelijk open kunnen
het werk werd gedaan precies volgens…
het werk werd gedaan precies volgens plan zonder verrassingen
Voor het vertrekken werd alles…
Voor het vertrekken werd alles zorgvuldig herzien, mijn nicht zei dat dat fijn voelde.
Zelfs Het Trappengat Is Nu Warmer Dankzij
zelfs het trappengat is nu warmer dankzij die nieuwe kozijnen
ik hoefde ze geen enkele keer te bellen…
ik hoefde ze geen enkele keer te bellen waar ze bleven, altijd op tijd
zelfs de vensterbank werd meegenomen in…
zelfs de vensterbank werd meegenomen in het schoonmaken alles blinkt nu alsof het nieuwbouw is
ze vroegen zelf even of het luikje…
goede uitleg gekregen over wat voor…
goede uitleg gekregen over wat voor glas het bete werkt aan de zuidkant van het huis
kozijnen vernieuwd zonder rommel te…
kozijnen vernieuwd zonder rommel te maken, echt strak geregeld.
Offerte = eindprijs
ze hielden zich netjes aan de offerteprijs, heel transparant en duidelijk
kozijnen vervangen zonder dat t pijn…
kozijnen vervangen zonder dat t pijn deed in de portemonnee
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.