Scam
Selve biograffen var god men betjeningen var gay mig og min bekendte blev schamet for 130kr vi havde 2 gratis menuer men de talte ikke selv om at de ikke var løbet ud af dato
De tog 130kr selv om vi havde billetter med det betale
Vores oplvelse i Haderslev biograf var under al kritik.
Uro og larm under det meste af filmen, midreårige der saf med telefon og snakkede/grinede under filmen.
Der var ingen opsyn fra personale under filmen og ved efterfølgende henvendelse til ledelsen var beskeden, at hvis man oplever uro i salen må man selv henvende sig i kiosken. Hvilket så betyder at man skal forlade sin plads og gå glip af noget af filmen.
Vi forventer absolut at der er ro under en biograffilm da man jo netop betaler for at se og få en god oplevelse!
Vi besøger absolut ikke denne biograf igen
En biograf, der endelig forstår sine kunders varierede smag. Her kan man nyde fra animations film, til klassiske biografperler uden at glemme de videnskabelige foredrage og André Rieus koncerterne, der gør mennesker, af en eller anden grund ikke kan se deres livekoncerter så glade.
Kan ikke helt forstå hvorfor der skal være skruet helt op for lyden. Det kan ødelægge en hel film . Stolen virkede ikke.
Virkelig en skøn biograf. Vi kører gerne til Haderslev for at komme i biografen. Stor og lækker udvalgt af bland selv slik og andet snacks! Behagelige stole og ud udsyn i salene 😍✨
De stilbare biograf stole virkede ikke.
Langsomt personale og betjening.
Udsolgt af popcorn.
Ikke lige det man forventer af en moderne biograf😬😬
Jeg var i Kosmorama Haderslev 14. april 2024, hvor jeg så "Før stormen". En glimrende oplevelse: venligt og imødekommende personale, gratis kaffe, god film med fin lyd, glimrende siddekomfort med letregulerbare sæder og masser af benplads. Glæder mig til at aflægge biografen besøg igen.
Jeg har hertil aften været inde og se Amy Winehousefilmen i sal 2, og var meget overrasket over sædernes stand på række 7, 1, 2 og 3...
Vi har altid nydt at komme hos jer, men efter i aften vil vi overveje det en ekstra gang.. I er ikke blege for at tage 180 kr. for 3 x vand, 1x popcorn og lidt bland selv slik, men sæderne og armlænene var så slidte, at det var en pine at sidde de 2 timer filmen varede. Alt i alt er kosmorama i Haderslev ved at være slidt, og man burde måske overveje at lukke den et par dage og få styr på det hele, for det er desværre ikke kun sal 2 det er galt med
Jeg var inde og se ghostbusters, og lad os starte med det positive, Lyden var god, og det var fin kvalitet på lærered.
Min sodavand var kold, men jeg fik et af de der møg sugerør så 2/3 inde i filmen kunne suge røret ikke mere og jeg måtte tage låget af.
Der var simpelthen så varmt ! Er der ingen aircon (sal 4) ?
Det sæde jeg havde fungerede kun halvt(række 4 sæde 1), jeg har ondt i lænden nu, for jeg kunne ikke justere ryggen så sad i en møg stilling igennem hele filmen. Selve kontrollen til ben støtten virkede, men da jeg ikke kunne justere ryggen så sad man ikke særlig godt med benene oppe.
så lige slutte af med en positiv ting, der var pænt og rent, toiletterne var også rene.
Lækker bio og dejlige sæder, men lyden er alt alt for høj. Jeg er ikke sart, men selv dem jeg sad ved siden af valgte at forlade biografen efter 15 min, da lyden var så voldsom. Vi gider ikke spilde penge på at se film der igen.
Syntes det er en god biograf, men priserne i for slik og sodavand er alt for høje, hvilket betyder at man ikke kommer der så ofte som man kunne ønske.
Synes det er fedte af kosmorama. At man ikke kan bruge tilbudet bagpå billetten fordi det er en skolebio billet.
Overordnet set en biograf med venlig personale, gode siddepladser, en hygiejne i topklasse.
Der er dog et men, som lyder på at det er nærmest en umulig opgave, at få fat i biografen telefonisk da man kun kan komme i kontakt med stedet, tidligst 30 minutter før jeres aller første forstilling starter eller senest 15 minutter efter jeres sidste forstilling.
Hvis man benytter gavekort, fra smartbox hos jer så kan man kun bruge det ved at møde fysisk op og kun ringe op telefonisk, hvis man skal reservere en plads for at være sikker på at man ikke kører forgæves, hvilket man ikke kan online ligesom i andre biografer.
De ovennævnte oplevelser, resultere desværre i at folk synes det er for bøvlet, at benytte jeres biograf online og samtidig mister lysten til, at benytte stedet særligt fordi der ikke står nogle steder, man ikke kan benytte denne type biograf billet for 2 personer fra smartbox som min partner har fået i gave blandt andet.