Kosmopol Anmeldelser

4,6

Vi havde en rigtig god aften hos Kosmopol. Alt var klappet og klar i rigtig god tid. Dejlige lokaler og god forplejning. Meget hjælpsomme medarbejdere. Personalet stod klar til at hjælpe os med det... Se mere

VI havde planlagt en hel dag med workshop for Rigshospitalet, som skulle afholdes hos Kosmopol. Vi havde en virkelig god dag hvor alt gik som planlagt. Teknikken spillede hele dagen, og frokosten... Se mere

1. Konferencecenter
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler

Hos Kosmopol skaber vi rammerne for gode møder, konferencer og arrangementer midt i København – lige ved Nørreport Station. Vi tilbyder moderne og fleksible lokaler til alt fra mindre møder og workshops til større konferencer, firmaarrangementer, middage og private selskaber. Vores historiske hus fra 1902 kombinerer klassisk københavnercharme med moderne faciliteter, professionelt AV-udstyr og en central beliggenhed, der gør det nemt for gæster at komme til og fra. For os handler et godt arrangement om mere end lokaler. Vi lægger vægt på personlig service, god mad, høj kvalitet og fleksibilitet – og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe et arrangement, der passer til deres behov. Vi er stolte af at være et sted, hvor mennesker mødes, idéer udvikles, og gode oplevelser opstår. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Kosmopol.

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Auditorium og Mødesal

Som underviser på U/NORD har jeg og mine hold haft stor glæde af at flytte undervisningen med afsluttende præsentationer til Kosmopols Auditorium og Mødesal. Vi er altid i komptente og trygge hænder og så er beliggenheden lige ved Nørreport praktisk.

7. august 2026

Hej Christina,
Mange tak for anmeldelsen, dette sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart.
Mvh. Kosmopol-teamet

Kosmopol fremstod som et meget…

Kosmopol fremstod som et meget professionelt sted - stor imødekommenhed og fleksibilitet i samarbejdet. Vil hel klart anbefale stedet til andre.

8. maj 2026

Kære Sigrun,

Tak for de fine ord og anmeldelsen - det var dejligt at have jer på besøg. At arrangere en stor konference bliver så meget nemmere, når man arbejder sammen med nogen, som er så forberedte som jer.

På gensyn.

Årets medarbejderarrangement

Personalet stod klar til at hjælpe os med det tekniske for at sikre at vi kunne starte til tiden.
De reddede madsituationen for mig ift. medarbejder med særlig hensyn - tog straks ud i byen og fandt et meget fint alternativ til min medarbejder.
Tusind tak for hjælpen

6. maj 2026

Hej Dorthe,
Tusind tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på. Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen til næste år.
Mvh. Lisette fra Kosmopol

Perfekte rammer til en stor konference

Vi holdt en stor konference med brug af de 2 sale, og alt spillede bare. Mødesalen på 2. sal dannede en perfekt ramme for den faglige del, og teknik og akustik var virkelig god. Og al forplejningen til tjek ind, pausen og til netværksdelen efter den faglige del foregik på 3. sal i den smukke og storslåede Festsal. Vi fik tapas, og det var både flot anrettet og virkelig lækkert. Jeg giver topkarakter, da Kosmopol danner en perfekt ramme for en stor konference. De er desuden meget fleksible og imødekom alle vores mange ønsker, og der er altid kort svartid. Alt sammen noget, som jeg værdsætter højt i et samarbejde.

25. marts 2026

Jeg har i flere omgange afholdt…

Jeg har i flere omgange afholdt temaaftener med op til 160 deltagere, og alt forløber altid virkelig godt. Stedet er centralt beliggende, servicen er professionel og imødekommende, og maden er rigtig dejlig. Samtidig er priserne meget fornuftige sammenlignet med andre tilsvarende venues. Vi vender helt sikkert tilbage.

19. marts 2026

En fornøjelse, god kommunikation og tjekket service

Planlægningen af de fysiske rammer for vores større arrangement for erhvervsfolk forløb smidigt og trygt med Kosmopol. Ikke kun er det flotte omgivelser med en genial beliggenhed. Personalet går op i at alle detaljer spiller og finder frem til de bedste løsninger til også særlige programindslag. Kommunikationen er nærværende og tjekket, og der bliver fulgt op på alt. Det er en fornøjelse og en værdifuld understøttelse, man som arrangør kan få.

17. marts 2026

Vi har flere gange afholdt…

Vi har flere gange afholdt arrangementer hos Kosmopol, og vi vender tilbage igen og igen af en grund.

Stedet danner de perfekte rammer – både centralt placeret og med fleksible lokaler, der kan tilpasses forskellige typer arrangementer. Uanset om det har været møder, oplæg eller større sammenkomster, har alt fungeret upåklageligt.

Personalet er altid imødekommende, hjælpsomme og yderst professionelle. Man føler sig virkelig taget godt imod, og de er løsningsorienterede helt fra planlægning til afvikling. Det giver en stor tryghed som arrangør.

Vi kan varmt anbefale Kosmopol til alle, der ønsker et professionelt setup kombineret med en behagelig og serviceminded atmosfære.

4. marts 2026

Reception - 90 gæster

Jeg holdt en reception for i alt 90 gæster. Fredag fra kl. 15:00 til 19:00. Planlægningen gik hurtigt og effektivt, og alt blev bekræftet med det samme. En lille uge før arrangementet mødtes jeg med Kosmopol, og fik genbekræftet arrangementet - det to 20 minutter, og så var det plads. Lokationen lige ved Nørreport er fremragende, og festsalen er bare en smuk sal, som næsten alle gæster kommenterede på. For mig var det perfekte rammer. Tusind tak - jeg kommer meget gerne igen.

20. februar 2026

Fantastisk beliggenhed

Kosmopol har en fantastisk beliggenhed ved Nørreport og et altid imødekommende personale, der finder løsninger på det meste. Faciliteterne spænder fra små mødelokaler til auditorium og festsal i høj kvalitet. Jeg bruger stedet ofte til kurser og events og kan varmt anbefale det – det fungerer altid upåklageligt.

28. januar 2026

Professionelt konferencested i hjertet af København

Vi bruger ofte dette konferencested i vores virksomhed, og hver gang bliver vi mødt af et serviceminded team. Den personlige kontakt betyder meget for os, og vi oplever altid, at medarbejderne er gode til at lytte efter vores ønsker og behov. Uanset om det handler om lokaler, forplejning eller praktiske detaljer, er de fleksible, hjælpsomme og løsningsorienterede.
Et sted vi trygt kan anbefale til andre, der ønsker høj kvalitet og professionel service.

28. januar 2026

Kære Tina

Tak for din anmeldelse og de fine ord.
Det er altid en fornøjelse af få lov at ligge rammerne til jeres konferencer.
tak for samarbejdet.

Teamet på Kosmopol

Vi har afholdt kurser og konferencer…

Vi har afholdt kurser og konferencer hos Kosmopol igennem mange år, og kan kun varmt anbefale. Varm og personlig service, god og varieret mad, omtanke for miljø, smukke rammer, perfekt beliggenhed.

20. januar 2026

Kære Tania

Tak for de fine ord og anmeldelsen. Vi er så glade for at have dig som fast genganger i huset, og det er altid en fornøjelse at få æren af at skabe rammerne til dine kurser og konferencer.

Vi ses snart igen

Teamet hos Kosmopol

Kæmpe anbefaling at holde dit bryllup her

Hvis du skal holde et bryllup i drømmeomgivelser og med et personale du kan stole på 110% og oveni i købet til en pris hvor du får virkelig meget værdi for pengene, så skal du vælge Kosmopol. Alt ved vores bryllup her har været 10/10. Vores gæster har mange forskellige madpræferencer, vegansk, vegetarisk, gluten frit og alm. og Kosmopol kan bare levere. Alle menuer var super lækre, serveringen var god, planlægningen og alt i processen har været enormt professionel. Kan ikke beskrive hvor fantastisk de gør det. Jeg vil anbefale kosmopol til ALLE der skal holde et bryllup, konfirmation, etc. Det fungerer bare. Kæmpe, kæmpe anbefaling.

3. maj 2025

Kære Henriette
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er så glade for i havde et fantastisk drømme bryllup og beæret over vi måtte ligge rammerne til og stå for afviklingen.

På gensyn

Teamet hos Kosmopol

God dag hos Kosmopol møde og konference

Vi havde en virkelig god dag hvor alt gik som planlagt.
Teknikken spillede hele dagen, og frokosten var virkelig god. Dialogen inden mødet med teamet var god og konstruktiv, og alle aftaler blev mødt med smil på dagen. Vi kan kun anbefale Kosmopol

22. januar 2026

Besvarelse fra Kosmopol

Kære Lars- Tak for din feedback og den fine anmeldelse. Vi takker for sidst og ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang.