Kosetrading Anmeldelser 13

2,9

2,9

Middel

ADVARSEL

ADVARSEL! Jeg købte et brugt print hos Kose trading. Efter montering viser det sig, at det s-meter der er på printet er defekt. Efter afmontering og indsættelse af de medfølgende afklippede ledninger…returnerer jeg printet i original emballage, med forventning om tilbagebetaling. Men virksomheden påstår, at jeg har sendt et andet print…end det de sendte mig….selv om det tydeligt viser, at det er det samme print. Jeg har byttet om på to samme farvede ledninger. Hvor dårligt !

3. juni 2025

Virkelig god kundeservice

Jeg havde brug for et nyt/brugt RPM-modul til min Beogram-pladespiller. Jeg kontaktede Kose Trading som havde komponenten på lager, og fik meget hurtigt svar. Kommunikationen forløb meget fint og jeg fik endda fremsendt detaljerede billeder af varen. Efter modtagelse af pakken kunne jeg installere RPM-modulet og afslutte mit projekt. Varen var i meget god stand og prisen var også fair. Jeg vil handle med Kose Trading igen ifm. mit næste projekt.

7. maj 2025

Tyveri af andres design

Tyveri af andres design
Det er ganske simpelt ikke OK.
At du end ikke selv magter at leve et simpelt print, men bare kopiere andres arbejde 1:1 - incl. de fejl der er, det er ganske enkelt for usselt.
Håber Claudius slæber dig i retten så du kan få en dom for det svineri.

6. maj 2025

Ihsan K fra Kose Trading truer med advokat.

Ejeren Ihsan K fra Kose Trading der sælger brugt B&O er ikke overraskende chikanerende og truer mig som privatperson med advokat og store sagsomkostninger, blot fordi jeg stiller spørgsmål til hans forretningmetoder.
Foreståeligt, at han annoncere på engelsk, danskerene kender heldigvis disse typer af mennesker og holder sig langt væk.

1. januar 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto