1. Softwarevirksomhed

KoruStay is the ultimate Digital Guest Experience Platform for independent Airbnb hosts, scaling Property Management Companies (PMCs), motels, and boutique hotel chains. Built to replace outdated, static PDF binders, KoruStay provides a frictionless Web App that guests can access instantly without any app downloads. It features "Ask Pio," an AI concierge powered by Google Gemini that answers guest questions in 100+ languages, a 0% commission automated upsell engine, and a proprietary KoruSignal™ SEO architecture that drives organic direct bookings. Furthermore, KoruStay is the world's only guest guide equipped with an Automated Safety Engine, syncing with government alerts to dynamically warn guests of severe weather and protect host revenue.

3,7

Middel

1 anmeldelse

Korustay has built something really powerful

KoruStay has built something really powerful. It's a digital compendium, guest experience platform, upsell platform and AI guest communication platform, all in one and it works a treat. I'm using it for my vacation home rental and it's meant guests have all the info they need about the property, they don't need to read an entire guide but just ask questions, they can create an itinerary based on their interests, get personalized recommendations for activities or dining... really impressive and incredibly affordable for single property owners as well as multi-property managers. It's all web-based so there's no hardware required or app to download and you can update it on the fly. Highly recommended.

28. februar 2026