Vi punkterede på Fyn og stod lidt på herrens mark – men heldigvis fandt vi frem til Korup Dækservice, og det var en helt fin oplevelse midt i en træls situation. De var hurtige, imødekommende og vi... Se mere

Efter Jesper (ny ejer) er tiltrådt, er service blevet lig nul. Flere og flere bekendte har mødt uhøflig betjening samt fejl vedr opbevaring og dækskift , der er skrevet et par kommentarer på deres f... Se mere

Kæmpe anbefaling! Tak til Korup DÆKservice for en fantastisk og hurtig service 🤩 Bilen skulle have sommerdæk på, men hvad mor her ikke vidste var fælgene blev lige vasket en tur inden de kom på o... Se mere

Hej Allan, Tak for svaret og forklaringen! Dit initiativ med personale-turen er prisværdig, og den forlængede bededagsferie er jer vel undt. Der var bare den lille "smutter", at der manglede et sk... Se mere

1. Køretøjer og transport

Vi har siden 1972 leveret professionel DÆKservice til private, erhverv og landbrug. Med vores mange års erfaring som dækspecialist klarer vi alle typer opgaver og er lagerførende i stort set alle størrelser DÆK til dit køretøj og ellers skaffer vi det! Vi tilbyder bl.a. dæk, fælge, lapning, montering, afbalancering, sporing, dækhotel, 24/7 mobil DÆKservice og meget mere… Vores mission er at yde den højeste service med den bedste kvalitet og være de billigste på markedet uden at gå på kompromis. Derfor har du prisgaranti når du køber nye dæk hos os. Læs meget mere her på siden og se hvad der gør os til din foretrukne DÆKservice. Vi står klar til at hjælpe dig!

3,8

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Verdensklasse behandling 😁

Altid en fornøjelse at være kunde hos Allan, Nina og Co.
Idag skille jeg bare ha’ lappet et lille hul i et fordæk. De var klar på aftalt tidspunkt. De anviste smilende den port, jeg skulle ind ad. En frisk glad medarbejder tog over. Jeg kunne køre derfra ti minutter hurtigere end lovet. Alt sammen for kr 250. Medarbejderen der lappede dækket sluttede med at minde mig om, at efterspænding af dækket er en klog ting st få udført. At det er inkluderet i prisen og ikke kræver en særskilt tidsbestilling. Det er da verdensklasse. Tak og god dag!! Hilsen Fini Tvingsholm

11. august 2021

Fremragende!!

Fremragende!!! Stod med punkteret trailer fredag eftermiddag. De autoriserede værksteder i Odense måtte melde pas men Korup klarede det med det samme. Godt arbejde gutter.

30. juli 2021

Efter en mundtlig pris på et traktordæk…

Efter en mundtlig pris på et traktordæk sendes en faktura på knap 800 kr højere. Efter flere samtaler må jeg se i øjnene, at firmaet ikke vil tage del i ansvaret for en dårlig måde at oplyse en pris til en kunde på. Jeg betaler selvfølgelig-det har jeg altid gjort. Men det er ikke sådan jeg har drevet min virksomhed i 30 år selv.

20. juli 2021

Har ikke styr på deres arbejde.

Jeg har enlig altid været rigtig glad for deres arbejde her, men de falder sku af på den nu. Der er først og fremmest blevet solgt 2 år gamle dæk til min svigerfar og taget fuld pris for det.
Og nu i dag har jeg brugt 1 time på at få sat forkerte dæk på. Der er sat michelin energy saver på og der er bestilt ENTEN michelin pilot sport 3 eller pilot sport 4 da det er det eneste jeg vil køre med. Dem har de så lige pludselig ikke hvilket der blev sagt de havde i lørdags og må nu sætte de gamle dæk på igen.
Meget utilfreds.

19. juli 2021

Skulle have nye fælge og dæk til min…

Skulle have nye fælge og dæk til min vito, gode anbefalinger til mit kørsels behov. Hurtig bestilling, Og da de ringede og sagde mine hjul var klar, kunne de monterer samme dag. Kan kun give 👍
Det eneste minus må være, at der altid er mange mennesker, men de har vel bare set ligesom mig. God service og fornuftige priser alle kan være med på, så tak herfra!

7. maj 2021

Gammel kunde, men smidt ud!

Jeg har været kunde i rigtigt mange år, men så bare forbi jeg køber dæk hos en anden forretning, bliver jeg smidt..kan pludselig ikke længere have mine hjul opbevaret. Det er en skuffelse!

31. marts 2020

Hej Allan,

Hej Allan,
Der var bare den lille "smutter", at der manglede et skilt i døren forklarende at der var lukket før normal lukketid torsdag - og hvorfor.
Det er jeg sikker på ikke vil mangle næste gang!

29. maj 2019

Bilen stod i garagen med et sprunget dæk
Der blev samme sag sendt en mand ud og hente begge bagdæk og skiftet med det samme.
Super service til fornuftige priser

28. maj 2019

Hej Henrik
Tak for din roser. Herligt det spiller, når vi rykker ud.
Med venlig hilsen Korup Dækservice

En umiddelbar karakterstik af Korup…

En umiddelbar karakterstik af Korup Dækcenter er:

Stedet hvor man lynhurtigt får skiftet dæk - undertiden hurtigere end man kan nå at få betalt.

Perfekt arbejde

Højt serviceniveau.

Stedet kan absolut anbefales,

20. maj 2019

Hej Erik
Tak for din anmeldelse. Det luner.
Mvh Korup Dækservice

Ubehøvlet

grotesk dårlig service.

3. maj 2017

Hej Morten.

Dit vredesudbrud skylder lidt en forklaring.
Vores montør fortæller dig helt korrekt at du ikke må ryge på værkstedet - hvilket er helt i overensstemmelse med dansk lovgivning og vores skiltning.
Dette udløser så at du bliver så vred at du forlader vækstedet med dine dæk, hvilket du jo er din gode ret til. Dog vælger du at køre uden at betale for den ydelse vi har leveret.
Du kører fra regning.

Ubehøvlet opførlse!

Da selveste ejer ikke kunne finde ud af kodning af automatisk dæktrykmåler ind på overvågningssystemet i vores Ford Focus, og da jeg have vente en time for at de skulle skaffe en person fra et andet firma til at udføre opgave, sagde jeg til ejer, at det system er da i alle nye bil, bleve han ubehøvlet og sagde jeg kunne bare tag mine dæk og køre igen. Og det gjorde jeg så....

26. december 2016

Ødelage dæk og ubehøvlet opførsel.

Afleverede punkteret hjul til dem. Fik det tilbage dagen efter.
Var desværre ikke tæt. Retur med hjulet. Blevet lovet at det ville lavet om.
Fik hjul tilbage i går. Stadig utæt.
Retur med hjulet. 2 minutter senere: "der er ikke noget hul".
Siger at jeg gerne vil vise det.
Det synes chefen ikke der er behov for.
Han spørger om hvad jeg betalte for lapningen oprindeligt. Giver mig pengene retur og beder mig på en ubehøvlet måde om at finde et andet sted.
Kørte efterfølgende til en anden dækvirksomhed.
Væsentlig anden holdning til kunder. Desværre viste det sig at lapningsforsøgene havde været amatørarbejde og at dækket pga. forsøgene desværre ikke kunne lappes og at jeg må nu betale for et nyt dæk.
Så mit besøg hos Korup Dæk "Service" endte med at være en utrolig dårlig oplevelse.

16. november 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (62 anmeldelser)