Körsbär Sverige Anmeldelser 31

3,7

Oseriösa och luras! Ringer och lurar människor, äldre. Påstår att dom tagit över fibernätet på adressen. Påstår att det bara är abonnemanget som bytt namn osv. Även att dom är billigare! Utan att ha f... Se mere

Efter att jag ovetande satt mig i en avtalssituation som jag insåg att jag inte skulle klara av, ringde jag "Körsbär". Fick kontakt med Edvin Björne. Jag kände att han verkligen försökte hitta en... Se mere

Jag skriver återigen ett bra omdöme om Körsbär. Denna gång för deras kundsupport. Jag talade med en kille som hette Kristoffer. Han hjälpte mig med ett routerproblem som jag hade (jag har inte ens en... Se mere

Got a call from Andreas and im very thankful i got a cheaper price for the same network. No complications or complaints, very good support btw.

1. Internetudbyder

Snabbt internet. Inga ursäkter. Vi tar mer än gärna emot ett omdöme här på Trustpilot – men skriv inget känsligt eller personligt, tack.

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Bra leverantör!

Bra! Aldrig haft problem.

7. oktober 2025

Hej Mohammed Alamssi,

Tack för din recension. Det glädjer oss att du är nöjd.

Jakob

Ingen bullshit sånt gillar jag!!

Tack till Adrian Falkman en riktigt trevlig man. Jag var i ett längre samtal med honom där jag var skeptiskt men jag fråga på mina funderingar och han förklarade hur hela den här industrien fungerade, han fick till slut ner mig till ett bättre pris för samma hastighet, riktigt nice. Det var 24 mån bindningstid men han gav mig ett jäkligt bra pris, så det löste sig till slut. Bra kille och ingen bullshit sånt gillar jag!!👌

27. august 2025

Hej Markus,

Tack för din recension. Vi är glada över att Adrian kunde hjälpa dig komma ner i pris. På Körsbär gillar vi raka besked, och transparens.

Stort tack till HUGO!!

Stort tack till HUGO! Fick ett samtal utav denna trevliga unga man, där han erbjöd ett billigare abonnemang än vad jag har idag. Man är alltid på tårna, men när jag fick fakturan stämde det överens med vad Hugo sa. Jag sparar in typ 3000kr varje år nu, superbra! Ville ha fakturan via papper istället för e-faktura, som kundservise löste på nolltid!!! Rekommenderar Körsbär till alla som vill ha ett seriöst bolag att jobba med!!

23. august 2025

Hej Amandus,

Stort tack för dina vänliga ord. Vi uppskattar verkligen din noggrannhet och ditt engagemang.

Det gläder oss att processen både har kunnat slutföras och fungerat så smidigt.

Vi på Körsbär önskar dig en riktigt trevlig helg. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver.

Väldigt bra kundbemötande

Väldigt bra kundbemötande, inget tjat som brukar upplevas från försäljare utan det var flexibelt och trevligt samtal. Bra erbjudanden och trevlig personal. Tecknade abonnemang som visade sig sen inte kunde levereras till min adress och de gjorde ett undantag att låta mig säga upp abonnemanget trots överskriden 14 dagars ångerrätt. Rekommenderar körsbär för de som vill ha en trevlig och bemötande leverantör.

2. oktober 2025

Hej Måns,

Tack för dina vänliga ord.

På Körsbär ser vi våra kunder som mer än bara siffror och avtal – varje relation är viktig för oss.

Jag önskar dig en fortsatt trevlig torsdag!

Vänliga hälsningar,

Professionella!!!

Aldrig haft en telefonförsäljare som säger "Okej, då respekterar jag ditt beslut", när jag tackade nej. Visar på vart telefonförsäljning kanske är påväg.

28. september 2025

Hej Yaqub!

Tack för din feedback. Vi strävar efter en professionell ton i samtalen.

Jag medför din feedback för teamet på telefonförsäljning.

Trevlig kväll!

Allt gott,