Korsbaek Bakken Anmeldelser

1,9

Vi var 6 personer hvoraf de 5 bestilte en to retters menu med rejecocktail og gammeldags oksesteg med gemyse. En havde bestilt winersnitsel. Alt var fint med god god betjening. Men hovedretten var ræd... Se mere

Man skal ikke spise i Korsbæk hverken på Postgården eller Jernbanestationen… vi ankom kl 17.15 da vi havde bestilt 3 retters menu på Jernbanestationen, vi fik vores forret kl 17.30 og vi fik først vor... Se mere

Vi havde bestilt sammen med cirkusrevyen, mad på Postgården (Korsbæk) total forvirring omkring servering af drikkevarer, de stakkels tjenere strøg rundt og vidste ikke hvem eller hvor de skulle server... Se mere

Vi var på bakken i går den 3/7-26 hvor vi skulle spise på jernbane restauranten ( Korsbæk). Den oplevelse var ikke en hurra oplevelse. Kødet var fint mør, men udskæring var usædvanligt dårligt,... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Microovnen længe leve

Jeg siger bare : vi kommer aldrig og spiser der igen.
Stegt flæsk lavet om morgenen og opvarmet i microovn. Det samme galdt laksen, føj for dem. Rødgrød med skind på, de tallerkener havde stået i flere timer og ventet på servering. . Flødekagerne hos deres konditori var så flødeskummet smuldrede og de var gamle.
Det var de 1000 kr

25. september 2018

Jernbanehotellet, den dårligste hakkebøf i mands minde

Dagens tavleret til 179,- var hakkebøf med bløde løg - den valgte vi.
DET skulle vi aldrig have gjort, Det var den ringeste såkaldte hakkebøf, jeg nogensinde har smagt.
Industri fremstillet, sammenmast kød (eller hvad det nu var) fuldstændig tørt, sandsynligvis opvarmet i en microovn - virkeligt uappetitteligt.
Nævnte det for tjeneren, som venligt insisterede på, at det var hjemmelavet, ligesom agurkesalaten.
Bestem ikke pengene værd.

13. juni 2018

Hakkebøf - virkelig ringe

Vi bestilte dagens tavlemenu - hakkebøf. Aldrig har jeg fået en så ringe hakkebøf og var overbevist om, at den måtte stamme fra en dåse. Direkte adspurgt svarede tjeneren at hakkebøffen var hjemmelavet, hvilket i øvrigt også gjaldt agurkesalaten.

179 kr. for et så ringe måltid er ganske enkelt upassende og vi returnerer ikke til Jernbane Restauranten.

12. juni 2018

Korsbæk på Bakken aflyste vores …

Korsbæk på Bakken aflyste vores arrangement med kort varsel, med den undskyldning at de havde glemt at holde rede på hvor mange der havde bestilt middag, og de var kommet til at sælge for mange!

Utroligt, men sandt - derefter, INGEN service - bare en, "nå, vi aflyser jer altså" indstilling.

Heldigvis fandt vi en anden restaurant til vores arrangement, men efter denne oplevelse vil jeg IKKE forslå at man tror på Korsbæks "bekræftelser", for de er ikke det papir hver de er skrevet på. Hold jer væk!

8. september 2017

Spiste (igen) frokost på Postgården

Spiste (igen) frokost på Postgården. En herlig oplevelse og et af de efterhånden få steder hvor der er service i rigelige mængder og en betjening som "i gamle" dage. Selve området og interiøret er jo i sig selv et besøg værd, men når det så krydres med velsmagende, lækkert højtbelagt smørrebrød serveret af tjenere (og tjenerinder), der virkelig gør sig umage med at skabe de bedst tænkelige rammer - ja så rammer de noget fra en svunden tid, som vi ofte savner, selv på de bedre restauranter.
Og så fik vi hilst på oberst Hackel, hvilket var endnu en brik til den gode oplevelse.
Vi glæder os allerede til vores næste besøg.

7. august 2017

Dårlig oplevelse

Vi var i postgården på bakken var med et busselskab der ovre. Der var bestilt mad til os.
Der ankom 5 personer i sidste øjeblik og forlangte at sidde sammen dette blev løst ved blandt andet at min kone og jeg måtte flytte os. Hvor efter der blev sat et ekstra 2 mands bord sammen med et 6 mands bord det vil sige at der faktisk blev et 8 mands bord , hvor der så blev sat mad ind til 6. Spurgte man efter ekstra mad vendte tjenerne det hvide ud af øjnene, men de kom så med det.
Når man sidder et ekstra bord ind burde man også tage højde for ekstra mad.
Føler mig godt nok snydt.
Vi har betalt lige så meget som alle andre og var der i god tid alligevel blev vi flyttet, og manglede hele tiden mad på grund af nogen der kom i sidste øjeblik.

16. juli 2017

Fantastisk

Var i dag til frokost på "Postgården", en fuldstændig fantastisk oplevelse fra første minut.
Fantastisk interieur, fantastisk betjening, fantastisk underholdning af persongalleriet fra Matador, og FANTASTISK mad, hjemmelavet og særdeles velsmagende og FLOTTE anretninger.
HURRA
5 stjerner er for lidt

Jørgen Jansen

23. august 2016

En bid af et elsket stykke kulturhistorie

Matador på Bakken er kan mærkes at det er lavet med stor kærlighed og respekt for Lise Nørgaards serie. Vi brugte rigtig god tid i Algade og satte os og drak en øl. Pludselig skete der noget, Laura kom gående gennem gaden, et øjeblik senere kom Gitte Grå, Grisehandleren, Agnes og så kom Røde demonstrerende med fanen og holdt brand tale for kommunisterne. Det var meget sjovt. Et øjeblik efter var de væk igen og vi havde oplevelsen af et øjebliks matador-magi. Det er en god ide at have god tid så man når at opleve nogle af disse øjeblikke som åbenbart sker i løbet af dagen.
Vi har nu bestilt bord i Lauras køkken og glæder os meget!

22. juli 2016

Dyrt og dårligt

Vi var tre personer, der valgte forkert ved at ind på Jernbanecafeen. Der ser fint ud, men de tre retter vi valgte til 169,- pr. stk var under lavmålet. Man kan fx ikke genopvarme stegt flæsk og hvid fed sovs. Åbenbart er kokken bygget i Kina og udstyret med mikrobølger. Vælg alt andet på Bakken end dette sted. Ps: vi smagte ikke deres smørrebrød, det kan måske bedre klare at stå fra om morgenen....

26. april 2016

Postgården - udmærket oplevelse ,dårlig mad

Vi spiste frokost på Postgården og valgte smørrebrød. Ind kom en tør ål med masser af kold æg. En lille ret tør, fabrikslavet stegt sild. 2 stk dyrlægens natmad, der var køleskabs kolde og kedelige. Løgringene var inkl. de yderste kedelige lidt gule lag.
Postgården; Hvis I vil servere smørrebrød må i ansætte en smørrebrødsjomfru, der kan lave smørrebrødet efter som, det bliver bestilt. Resultatet er jo , at vi ikke igen vil spise hos jer eller anbefale jer til andre.
Det gode og de 3 * er indretning, 'besøg af tante Møgde og Misse Møgde' samt oberst Hachel.

21. marts 2016

Postgården

Var på Postgården, sammen med et større selskab, hvor vi alle fik platte. Bakkens næstsidste dag, 2015. Maden var middel, "pæn uden at være prangende" dvs. dårlig i forhold til prisen. Portionerne var ikke store nok, til alle rundt bordet kunne få en halv stykke, med pynt. Borderne var sat så tæt, at tjeneren ikke kunne komme imellem, så vi samlede fade, og talerkerne sammen.
Autentisk at nogle sad ved bænke, Ligesom i Matador, men der var der en tjener til at flyttet bordet når man skulle ud og ind. Her sad vi 4 på række, med en udgang.
For få tjenere til antallet af gæster.

31. august 2015

Super autentisk oplevelse

Vi var 4 der havde bestilt middag Hos Varnæs i fredags 31.juli og blev på ingen måde skuffede. Vi ankom 20.30 og blev hilst velkommen af en meget velspillet Maude. Vi sad i spisestuen med 9 andre og endnu 8-10 stykker i dagligstuen, men det var meget hyggeligt, selvom vi ikke kendte hinanden.
Maden var rigtig dejlig (kanapeer, aspargessuppe, hummer, dyreryg og Rubinsteinkage med vin ad libitum). Undervejs blev der spillet små sketches med Maude som hovedfigur, men vi fik hilst på både Hans Christian, Elisabeth og Laura. Det var meget afpasset i forhold til at vi også skulle have "madro" og efter den første times tid, meddelte Maude os at lagde hun sig.
De 2 tjenere (der "bare" spillede sig selv) var meget servicemindede og professionelle.
Stuerne er indrettet så man virkelig føler man er hos Varnæs.
Alt i alt en rigtig god oplevelse:-)

3. august 2015

Postgaarden - delvist skuffende oplevelse. Dyrt i forhold til madoplevelsen

Har idag været på Postgaarden for at opleve den her matador stemning/set up. Vi blev høfligt og hurtigt vist til vores plads i den smukke renoverede bygning. Så langt så godt.

Vores tjener er meget høflig. Hun får hurtigt vist os til vores bord og tager imod vores bestilling men stiller sig så ved bordet bag ved os og fortæller vidt og bredt om hendes planer om at rejse til USA og hvad hun gerne vil se derovre osv. Hun kender tydeligvis bordet bag os, hvilket jo er fint, men lidt ærgerligt at hun så glemmer vores "ventebrød" som alle omkring os undtagen os, fik. Tja. Det er jo bare brød.

Vi bestiller et andebryst og braiseret okse. Og her bliver man temmelig skuffet. Andebrystet var ret gummiagtigt og æblekompotten var temmelig smagsløs. Den havde vist ikke kogt ind særlig længe eller osse havde de brugt æbler uden smag eller fortyndet den. Oksekødet var virkelig lækkert mørt, men den ribsgelé vi fik til, har aldrig set et ribs. Den var pink, ikke rød/lyserød. Ærlig talt smagte den som fortyndet kunstig fun-saftevand der havde fået en ordentlig gang gelatine. Rigtig rigtig ærgerligt når oksekødet egentlig var meget mørt. Bønnerne hertil var så lynkogte at de var stenhårde/rå.

Det stort opslået underholdningsshow så vi heller ikke meget til der var en general/løjtnant der gik rundt og fik 3 borde til at rejse sig og råbe hurra hurra, huuurraaa. Og så så vi skyggen af 2 udklædte damer. Men det var det.

Så alt i alt en lidt skuffende oplevelse. Især til den pris. Jeg tror de lige skal genoverveje hvordan maden skal tilberedes. Det gør ikke noget man bruger en rigtig ribsgelé og at man bruger ordentlig æbler til sin æble-/løgkompot. Det er jo trods alt maden man kommer mest for. Og når regningen lyder på knap 700 kr for 2 hovedretter og kaffe bagefter, så forventer man lidt mere.

1. august 2015

Fantastisk oplevelse - Postgaarden på Bakken

Vi var 8 personer med bordreservering til en frokost en lørdag, hvor Bakken allerede ved ankomsten viste sig at være overrendt af mennesker (pt. en af årets få sommerdage). Vi var selvfølgelig spændte på helhedsoplevelsen; Ville Korsbæk / Postgaarden være en opreklameret fuser, og maden og betjeningen som andre tourist-steder; maden kedelig og alt for dyr, og betjeningen fortravlet og uorganiseret?
Allerede ved ankomsten blev vi hurtigt og professionelt anvist vores reserverede bord. Da vi havde bestemt os, stod tjeneren prompte ved vores bord og tog i mod de vidt spredte bestillinger, der rakte lige fra smørrebrød til varm mad og drikkevarerne næsten så forskellige, som vi var gæster. Herefter blev det "interessant"; hvor hurtigt ville maden komme og kom det samtidig? Ventetiden var lige nøjagtig, som den skal være på en veldrevet restaurant; du når ikke at tænke på a) at du er sulten b) hvor lang tid undervejs maden er. De forskellige retter blev serveret samtidig og de personer, der havde bestilt smørrebrød fik det i etaper, som det bør være. Og selve maden; jeg har sjælden smagt noget så godt. Vi var flere med vidt forskellige smagsløg og holdninger til mad, der havde bestilt deres svampesuppe med fasanbolle (89,-) - lad mig sige det sådan; den er blevet en ren legende i vores familie. Fantastisk fyldig og med en cremet smag, som stadig kan fornemmes. Fasanbollen kunne måske have været delt op i mindre portioner, men den smagte lige så skønt. Og deres laks med Hollandaisesauce var guddommelig; sjældent har jeg haft lyst til at slikke en tallerken, men det var tæt på. Helhedsoplevelsen; 5 stjerner, for selve restauranten var også gennemført og godt lavet, og med Oberst Hachel som underholdning undervejs var oplevelsen alle pengene værd. Og betjeningsmæssigt mærkede vi ikke noget til, at stedet var fuldt booket. Min allervarmeste anbefaling!

23. juli 2015

Hold jer fra Jernbane Restauranten

Sjovt setup med kulisser og personer fra Matador der går rundt blandt gæsterne.

Men burde lige skrue lidt mere op for charmen og høfligheden.
Vi var et selskab der havde taget den lange vej derind fra Falster, netop for at opleve dette setup, og prøve at være "en del" af det.
Vi valgte Jernbane Restauranten at indtage vores mad, men nåede ikke længere end til døren hvor en tjener spurgte hvad han kunne hjælpe os med, alt imens han med "elevatorblik" så på os, som om vi var udskud.

Min kone svarede høfligt at vi gerne lige ville kikke, hvilket vel er ret normalt for at se hvad vi kan få at spise. Tjenerens svar kom promte...Det kan i gøre fra døren" ?????

!. hvad pokker er det for et toneleje at tiltale folk i
2. hvordan i alverden skulle vi kunne se hvad menuen bestod af, nu hvor der ikke lige ligger et menu kort i indgangen.

Vi blev så forargeret over denne behandling, at vi alle vendte os om og gik,
magen til uhøflig og arrogant betjening skal man da lede længe efter.
Vi fandt et andet sted, hvor der hverken blev kikket skævt eller talt ned til os.

Så det var absolut sidste gang at vi bruger noget mønt i Korsbæk.

14. juli 2015

Er dette din virksomhed?