was killing time before a meeting, ran a few spins on data, held up better than the last place I tried
Se, hvad kunderne siger
my withdrawal status showed each step instead of leaving it vague
my withdrawal reached my e-wallet in a few minutes, surprised me
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
złodzieje i naciągacze nie polecam…
złodzieje i naciągacze nie polecam nikomu tej strony.
Gram tu już od ponad pół roku i…
Gram tu już od ponad pół roku i szczerze mówiąc to jedno z lepszych miejsc w sieci na ten moment. Bardzo podoba mi się ich program VIP bo im więcej grasz tym lepszy dostajesz cashback i to bez żadnego obrotu, po prostu czysta gotówka do wypłaty albo na dalszą grę. support zawsze pomocny raz miałem sytuację że gra mi się zawiesiła podczas darmowych spinów i po kontakcie na czacie ręcznie dopisali mi brakującą wygraną na podstawie historii zakładów. Wypłaty na btc realizują dosłownie w kilkanaście minut. Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak niektórych klasycznych gier stołowych ale przy takiej ilości slotów to mało istotny szczegół. Polecam każdemu kto szuka stabilnego miejsca.
bonus powitalny to ściema bo nie…
bonus powitalny to ściema bo nie dolicza obrotu na większości moich ulubionych slotów. Trzeba dokładnie czytać ten ich długi regulamin bo mają tam listę wykluczonych gier o której słowem nie wspomną przy wpłacie. Straciłem tylko czas i pieniądze.
Konto założyłem głównie dla zakładów…
Konto założyłem głównie dla zakładów sportowych ale z ciekawości wszedłem też na ich sekcję kasynową. Zakłady mają całkiem spoko kursy i bogatą ofertę ale sam interfejs kasyna jest dość mało intuicyjny. Ciężko się filtruje dostawców gier a wyszukiwarka czasem nie znajduje gry mimo że jest na stronie. Co do finansów to duży plus za brak prowizji przy wpłatach i wypłatach. KYC przeszedłem sprawnie w jeden dzień. Jednak irytuje mnie fakt że spamują mi skrzynkę mailową codziennie jakimiś pseudo promocjami mimo że odznaczyłem zgody marketingowe w profilu. Musiałem do nich pisać żeby to ręcznie wyłączyli. Taka średniawka moim zdaniem.
Comptes bloqué sans explications apres…
Comptes bloqué sans explications apres avoir gagné 400€ a fuir absolument
Très bon choix de méthodes de paiement
Très bon choix de méthodes de paiement, y a même du Neosurf et de l'Apple Pay ce qui est bien pratique. Les délais de paiement sont respectés, généralement reçus le lendemain de la demande.
szybka wplata i pograne spoko sloty…
szybka wplata i pograne spoko sloty maja polecam.
Gram tu od miesiąca i mam mieszane…
Gram tu od miesiąca i mam mieszane uczucia chociaż bilans jest na plusie. Na plus na pewno mega duży wybór dostawców, są wszystkie moje ulubione gierki od Hacksawa i NoLimit. bonus powitalny całkiem spoko ale warunki obrotu (x40) dość trudne do zrobienia na slotach o wysokiej zmienności. Co do wypłat to pierwsza szła jakieś 3 dni bo musieli zweryfikować dowód i selfie ze statusem konta na skrillu ale kolejne już wpadają w max kilka godzin zazwyczaj po 2-3h już mam kase na portfelu. Strona czasami łapie zwiechy na telefonie zwłaszcza jak gram w gry na żywo z krupierem ale na kompie działa bez zarzutu. Dam mocne 4 gwiazdki bo nie oszukują na wypłatach a to dzisiaj rzadkość.
zjadło mi depo i zero kontaktu z…
zjadło mi depo i zero kontaktu z supportem omijac szerokim łukiem!!
No i to rozumiem
No i to rozumiem, wypłata na krypto w 15 minut bez zbędnego pierdolenia o papiery. Layout strony mógłby być trochę nowocześniejszy ale najważniejsze że płacą szybko i bez problemu.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.