Virkelig gode dansebilleder Vi hyrede Bo ind til Dansekraft (Nordjyllands Internationale Dansefestival), fordi vi vidste, at han som én af de få mestrede at tage kvalitetsbilleder af folk i bevægels... Se mere

Vi (Thy Rock) har haft Bo, som fotograf flere år og det er der kommet, rigtig mange fantastiske flotte og livagtige billeder ud af, Utrolig diskret måde, at bevæge sig rundt på, mellem vores kunst... Se mere

1. Bryllupsfotograf

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har specialiseret os i Bryllup, Event og Koncertfotografering. Bryllup: her klarer vi alt, fra blot par fotos, til heldags shoot med 2 fotografer med Video. Laver også Koncerter, Festivaler, Konfirmationer, Portræt og Modelfotografering.

4,5

Bryllups billeder i særklasse

Super gode billeder vi fik taget til vores bryllup, dem er vi meget glade for. Vi fik en fantastisk god oplevelse og meget fin og personlig service både før, under og efter vores bryllup. Vi havde aftalt hvilke billeder der skulle tages men samtidig havde Bo også taget en del andre billeder som virkelig fangede stemningen fra vores bryllup. Stor tommel op.

Besvarelse fra Kornum Foto

Tusind Tak Ole, det er jeg rigtig glad for at høre

Flotte billeder og god service!

Flotte billeder og god service 👍🏻👍🏻👍🏻 Har fået taget billeder af min mad og de ser meget indbydende og gode ud. Kornum foto kan varm anbefales herfra. 👍🏻👍🏻

Tusind Tak Didi Larsen

Fremragende fotograf

Bo Kornum er intet mindre end en fremragende fotograf. Således er blandt andet hans mange koncertbilleder en ren fornøjelse at fordybe sig i. Desuden har han en aldrig svigtende evne til gennem sine smukke portrætter, at fange og dele en flig af sine motivers personlighed. Endelig må anføres, at han fototeknisk anskuet er i særklasse.

Besvarelse fra Kornum Foto

Ros fra Kolleger er jo så fedt :-)

5 stjernet bryllupsfotograf

Fantastisk fotograf
Leverer kun topkvalitet og tager billeder som ingen andre gør.
Både klassiske og anderledes.
Er glad for mine billeder.

Besvarelse fra Kornum Foto

Tak for det Henriette, altid en fornøjelse at arbejde med dig

Kan KUN anbefales!

Bo var fotograf til vores bryllup 1.9.18. Allerede i foråret havde vi en god korrespondance omkring vores ønsker, som jævnligt varede ved indtil dagen. På dagen mødte vi en professionel og imødekommende fotograf som klarede opgaven til perfektion. Bo er nede på jorden, nem at snakke med og meget naturlig i sin måde at omgåes. Vi er lykkelige for at vi har så fine billeder at huske tilbage på dagen med!

Besvarelse fra Kornum Foto

Tusind tak Laura, det var jo også et dejligt bryllup :-)