1. Lampeforretning

"Hos KorbiLite brænder vi for at skabe en lysere fremtid. Vores LED-lamper er designet med fokus på både kvalitet og bæredygtighed. Vi bruger kun de bedste materialer og den nyeste teknologi for at sikre, at vores produkter holder i mange år og samtidig reducerer dit energiforbrug. Vi tror på, at belysning ikke kun skal være funktionelt, men også smukt og inspirerende. Derfor lægger vi stor vægt på design og æstetik i alle vores produkter."

4,4

Kan anbefales

Har købt to gange, perfekt til natlys når jeg skal op om natten. Nu har jeg også fået dem i min garderobe, hvor jeg ellers ikke har adgang til strøm. Kan varmt anbefales.

18. februar 2025

Kundeservice i top og retur politik

Desværre duede lampe ikke til det jeg skulle bruge den til. Deres retur politik er helt i top .. kun gode anbefalinger herfra

9. marts 2025

Hej Belinda

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at kunne hjælpe og at du er glad for vores kundeservice.

De allerbedste hilsner fra os i KorbiLite

super service !

26. februar 2025

Hej Chief 1

Tak for 5 fede stjerner. Det er meget værdsat og betyder meget at vi kan levere en god service til alle. Alt er godt !

De bedste hilsner fra os i Korbilite.

Nem installation og lang betteritid

Varen kom efter ganske få dage. Utrolig nemt at installerer. Kan installeres nærmest hvor som helst. Batteriet holder længe; den jeg har i køkkenet (som tænder mange gange dagligt og i længere perioder) holder 1 måned. Dem i garderobeskabene har jeg ikke ladt op endnu (efter halvanden måned)

19. februar 2025

Kan anbefales

Elsker deres belysning, som er så nemt og ligetil at sætte op. Det passer perfekt til vores køkken og er meget rart at lyset bare tændes automatisk, når bevægelse registreres. Kæmpe anbefaling herfra!!

1. februar 2025

Hej Sara

Tusinde tak for din gode anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at alt er som det skal være.
Ønsker dig en dejlig dag

Mvh
KorbiLite

God service og fantastisk produkt

Meget intuitiv vejledning til opsætningen og så fungerer det bare mega godt. Kundeservice var også gode til at vejlede hvor i lejligheden det gav mest mening at have, og så er den hurtig tjent hjem ud fra besparelserne på elregningen!

7. januar 2025

Hej Emilie
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at kunne hjælpe dig og håber du nyder lyset de næste mange år.
KorbiLite

Elsker alt ved mine nye lamper

Elsker alt ved mine nye lamper. Som enlig kvinde uden handymen i vennekreds eller familie, så er disse næsten i alle rum nu og tog få sekunder at sætte op. De har ændret min hverdag til det bedre. Køb dem, du vil ikke fortryde!!:-)

26. januar 2025

Hej Christine

Vi elsker at du elsker dine nye lamper. Det er præcist alle de grunde du nævner, at vi har sat disse lamper i verden.
Tak for din fine anmeldelse.
God dag fra os

Perfekt lys

Super nemme at sætte op og med sensoren holder de strøm længe og giver et godt lys.
Jeg har sat mine i klædeskabene og det fungerer perfekt. Men de kan sættes op mange andre steder

17. januar 2025

Hej BW
Vi takker mange gange for din fine anmeldelse. Det gør os så glade at I kan lide vores lamper ligeså meget som vi selv kan.
Hav en dejlig dag
KorbiLite

God service da jeg kontakte dem

God service da jeg kontakte dem. Super glad for produktet og fungere til UG.

3. januar 2025

Hej Thomas

Tak for din fine anmeldelse. Er glade for at vi kunne hjælpe dig med dine spørgsmål.

Korbilite