Ik had per ongeluk een motor-vignet gekocht in plaats van een auto-vignet, daarna heb ik alsnog een auto-vignet gekocht en daarom was er twee keer betaald voor het zelfde kenteken. Ik heb dat via... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer snel handelen en bevestiging terug . Dag voor vertrek spoed aanvraag gedaan voor 20:00. 24 uur later het document per Franse mail binnen en sticker word opgestuurd Alles eenvoudig in te vu... Se mere
Virksomheden har svaret
Werkt niet. De site werkt niet naar behoren. Ik heb meerdere keren geprobeerd een betaling te doen, maar krijg steeds foutmeldingen. Heb verschillende betaalmethoden geprobeerd, maar niets werkt.... Se mere
Bij KoopJouwVignet.nl vraag je eenvoudig en snel een vignet aan voor jouw autoreis door Europa! We bieden vignetten aan voor o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. Bestel je voor 22:00 uur? Dan is je vignet dezelfde dag nog geldig! Bij KoopJouwVignet.nl profiteer je van Nederlandse service, tal van betaalmethoden en een eenvoudige aanvraagprocedure. Zo kan jij zorgeloos op reis.
Krachtighuizerkern 18, 3881 PL, Putten, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestelling verliep makkelijk. Vignetten zijn binnen 24 uur gelever.

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten. Dus op dit moment geef ik nog geen reactie.

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
helaas had ik zelf iets verkeerd gedaan maar dankzij u is het goed gekomen Slovenië afgezocht en slowakije aangezet . top geregeld . ik adviseer koopjouwvignet te nemen echt goede service.

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
We hebben veel meer betaald €18,95 dan nodig was € 4,91!!

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
Om een sticker of ticket te bestellen op deze site ging heel goed, wij werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zal zeker in de toekomst hier weer terugkomen om weer zaken te doen. Dus al met al een goede ervaring gehad.

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
Verkeerd vignet per ongeluk besteld , waarop ik direkt een mail kreeg om dit om te zetten. Kosten snel teruggestort . Prima . Verder eenvoudig en snel te bestellen vignet

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
Ik bestel elk jaar top te vreden oik raad iedereen aan
Ik wacht nog vignet voor Bulgarije dat komt ook goed hoop ik👍

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
Ik heb dat via de chat gemeld en een medewerker heeft dat in orde gemaakt en heb het geld wat voor de motor was betaald netjes terug gekregen.
Ik bedank de medewerker voor de goede service.
een tevreden klant.

Besvarelse fra KoopJouwVignet.nl
Ik was wel een beetje angstig dat het vignet niet op tijd zou zijn
Maar het was netjes op tijd in een woord geweldig. Bedankt
Ik heb het vignet 29 april aangevraagd en betaald en ben op 13 mei vertrokken. Mijn zoon belde mij 19 mei in Spanje op dat het vignet per post was ontvangen……….dus ik kan hierdoor geen goeie beoordeling geven…en mijns inziens ligt de fout bij de trage Franse overheid
Informatie op de website en in de bestelling was verwarrend (het ging om een Zwitserland vignet 2025, waar in de beschrijving steeds 2024 stond), de voorgestelde termijn van levering werd niet gehaald (voor 0.00 besteld de volgende dag geleverd las ik), maar uiteindelijk kreeg ik wat ik wilde.
Ik had eerst een minder goede reviews geschreven maar het is uiteindelijk goed gekomen wij hadden zelf iets fout gedaan maar doordat jullie het ons via de reviews lieten weten is komt het hopelijk toch nog goed gr Amos
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.