23 dec besteld en betaald. Niks ontvangen. 2 mails gestuurd, maar geen reactie. Gezien de reviews hier ,ga ik er vanuit dat het gewoon vieze oplichters zijn. Waarom wordt dit niet aangepakt? Scha... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Op 12 jan . Een bestelling gedaan en op 31 jan een briefje naar de klantendiens gestuurd .Op 15 febr ontving ik antwoord Dat er een foutje was en de bestelling opnieuw wordt opgestuurd en ja vandaag... Se mere
OPLICHTERS zijn het. Ze cashen, maar leveren vervolgens niet en reageren niet op mails. Lees alle voorgaande reviews. Omdat ze een bankrekening in het buitenland hebben, is het niet mogelijk je geld t... Se mere
Enige tijd geleden een bestelling geplaatst en netjes via iDeal betaald. Helaas de bestelde goederen nooit ontvangen. Diverse mails gestuurd maar ook daar nooit een reactie op gehad. Na lang twijfelen... Se mere
BESTELLING #2832
BESTELLING #2832
Aangekocht enkele maanden geleden! 159,90€ betaald maar nog steeds niets ontvangen! Al herhaaldelijk via contactformulier op de website melding gemaakt maar nog nooit reactie gekregen! Waar blijft mijn bestelling!!!!
Leveren niet
Voor 20 euro een bestelling gedaan, nooit geleverd.
Niks bestellen, oplichting?
Niks bestellen, is obtzettend slecht. Heb begin sept '22 deken besteld 50 euro, en netjes betaald. Nog steeds niks ontvangen???? vaak contact gezocht en gemaild, maar reageren niet. Oplichting???
In een woord slecht.
In een woord slecht.
Nog steeds niks geleverd gekregen, 3 oktober besteld en betaald.
Ik heb nu nier bezorgd.nl ingeschakeld
Verdienmodel?
Het product dat ik besteld had in september, airfryer bakjes, is nooit geleverd. Op mijn mails werd niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ze laten niets van zich horen. Omdat ik de zaak niet meer vertrouw ben ik naar nietbezorgd.nl gestapt.
Ik ben benieuwd of ik ooit nog geld terug zie.
Mijn bestelling is niet geleverd en…
Mijn bestelling is niet geleverd en geen reactie op mijn mails gekregen. Nu toch maar in zee gegaan met nietbezorgd.nl. Hopelijk dat ik toch wat van mijn geld terug zie.
Vertrouw dit bedrijf niet
Vertrouw dit bedrijf niet! Ons deken is nooit geleverd geweest! We stapten naar ‘nietbezorgd.nl’ die hen nu in gebreke heeft gesteld en ons geld zal trachten terug te vorderen.
4 comfy hoodies. Betaald. Nooit ontvangen.
4 comfy hoodies gekocht. 159.80 euro betaald op 19 september 2022. Nooit ontvangen. Geen antwoord op mijn klacht. Oplichters ???
Oplichters !!!!Wat een zaak oplichters zijn het…
Wat een zaak oplichters zijn het hier niks kopen want je bent je geld kwijt en er wordt niets geleverd
SleepWellness™ Orthopedisch zijslaper Kussen Niet geleverd
Eind juli 2022 een SleepWellness™ Orthopedisch zijslaper Kussen besteld bij Koopjeshuis. Ook na 4 mails aan koopjeshuisklantenservice nog steeds geen reactie.
Bestelling nog steeds niet binnen na…
Bestelling nog steeds niet binnen na weken. Ook geen reacties op mijn mails naar de klantenservice.
Nooit daar bestellen, oplichters
Product niet ontvangen
Product niet ontvangen. Ik heb een email gestuurd geen reactie! Nietbezorgd.nl ingeschakelt, hele slechte service!!
Heb niet bezorgd ingeschakeld.
Heb niet bezorgd ingeschakeld.
Dus afwachten maar.
Geen levering, geen reacties
8 oktober 2022 2 artikelen besteld voor bijna € 80,00. Tot op heden niks ontvangen. Krijg geen bestelupdate . Ik vraag netjes naar de status, geen reactie. Er wordt gewoon niet op mijn mailtjes gereageerd.
Waardeloos.
Do not use this Company
Do not use this Company. After making payment They are impossible to get in contact with. We never recived the items we payed for
Koopjeshoek.nl niet doen
Kan ik ook - sterren geven?
Voor 40 euro besteld en geen antwoord op mail verkeer, geen updates niets...
Kan men Facebook ook niet aanklagen, die laten deze soort praktijken toe!
22 september jongstleden 2 artikelen…
22 september jongstleden 2 artikelen besteld twv 80 euro. Tot op heden niks ontvangen. Krijg geen bestelupdate en er wordt gewoon niet op mailverkeer gereageerd. Waardeloos.
Mijn bestelling nooit ontvangen
Mijn bestelling nooit ontvangen. Oplichters zijn het!
Eind Aug
Eind Aug. Iets besteld via reklame op Facebook.
Nooit iets aan gekomen.
En bedankt Facebook.
Artikelen besteld bij koopheshuis.nl
Artikelen besteld bij koopjeshuis.nl Een mail gestuurd omdat ik niet op de hoogte ben of het in stock is of ev. onderweg en hoe het wordt verstuurd. Geen reactie. Ik heb nu contact opgenomennmet Nietbezorgd.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.