Turbo Pro minishaver gekocht. Werd netjes op tijd geleverd. Leuk handig apparaatje voor kleine beurt onderweg. Maar is zeker niet te vergelijken met een echt apparaat van een fatsoenlijk merk. Resulta... Se mere

Ik heb vertaal oordopjes gekocht Werkt gewoon NIET , vraag om een oplossing maar daar komt geen antwoord op, ik heb ze op 3 dagen aangekregen , bijna 30 euro in de vuilnisbak , ben echt niet tevrede... Se mere

Wat wordt je opgelicht door koopje .com Je kan bellen nemen niet op ! Mails gestuurd geen reactie, Uiteindelijk gemaild dat ik de politie in ging lichten en dat ik ook mijn geld terug wil , to... Se mere

Belachelijke lange levertijd, komt dus blijkbaar inderdaad niet uit Nederland. Wel netjes een reactie op mijn mail ontvangen en het product uiteindelijk ook ontvangen. Zou zelf niet zo snel meer iet... Se mere

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

Koop hier niet....

Koop hier niet....
Via bol.com hier iets gekocht, het zou de andere dag bezorgd worden. Via bol.com omdat normaal gesproken de levertijden kloppen. Op een slinkse manier omzeilen ze tracking via dhl... geen idee hoe maar kwam er op neer dat het telkens verkeerd ging in het sorteercentrum. Uiteindelijk is het pakket 10 dagen te laat aangekomen, hierdoor liepen we inkomsten mis. Mijn advies koop hier niet, dropshipping, bedrijf niet bereikbaar en bol.com weet van niks. Beter gelijk bij Alie bestellen. Amazon is onziens beter soms binnen 22 uur geleverd....

12. november 2024

Chinese GIFTIGE TROEP

Helaas kwam ik er te laat achter Chineese rommel.

Maar wie weet ....

En ja toen het geleverd werd een magnetron afdekkap. STONK DEZE ZO GIFTIG gelijk de vuilnisbak in .

Dus BEDENK GOED VOOR U HIER BESTEL.....

29. oktober 2024

Voldoet aan alle vereisten voor de…

Voldoet aan alle vereisten voor de dropshipper. Website die klantgerichtheid suggereert maar dat niet biedt. Telefoon wordt niet beantwoord. Verzending en retour via China. Helaas ben ook in hierin getuind, de schade is te overzien en het is een wijze les.

21. september 2024

Verfijnde oplichterij.

Deze oude vos van 63 heeft zich toch ééns laten vangen door een promotiefilmpje op You Tube. De prijs leek me toen aanvaardbaar. Ben toch tevreden om de uiteindelijke " dure" gasaansteker Jobon te hebben ontvangen. Levering duurde weken lang en toen ik bemerkte dat een rondreis werd gemaakt via Luxemburg besefte ik dat ik was opgelicht. Laat hen je toch maar overstelpen met mails over nieuwigheden. Heb je interesse voor iets, kijk dan gewoon op AliEpress waar je het voorwerp wordt aangeboden door verschillende winkels met een bodemprijs en de maximum is nog niet de helft van deze van Koopjes.com en meestal zonder verzendkosten en binnen de 7 tot 10 dagen.
Ik ben gewoon kwaad op mezelf dat ik me heb laten bestelen. Bij deze, een verwittigde man en vrouw tellen voor twee!

10. september 2024

Belachelijke lange levertijd

Belachelijke lange levertijd, komt dus blijkbaar inderdaad niet uit Nederland.
Zou zelf niet zo snel meer iets via koopje.com bestellen.

3. august 2024

Dentomax

Inderdaad is de Dentomax ook niet geleverd maar een merkloos Chinees apparaat zonder factuur /aankoopbewijs en zelfs geen gebruiksaanwijzing!
Wat ga ik doen.. Nog eens geld uitgeven om het ding retour te sturen en waarschijnlijk nooit meer iets te horen…Ik koop hier nooit meer iets! Dat mag duidelijk zijn!

19. april 2024

Eén ster is al teveel

Eén ster is al teveel! Tot op heden niets ontvangen. Niet na te gaan waar het pakje is, want de track&trace is weken oud en wordt niet ge-update. Op mails wordt in eerste instantie een keer gereageerd, maar daarna niet meer. Kortom, geld weggegooid.
NIETS BIJ KOPEN!!!

17. marts 2024

Beste mensen koop niets bij…

Beste mensen koop niets bij winter-koopjes.com het zijn oplichters,niet reageren op mails die je verstuurd.Wel een bevestigings mail krijgen in het Engels dat je bestelling in behandeling is maar verder geen enkel contact te krijgen met die oplichters.

8. januar 2024

Er stond bij mijn bestelling een verkeerd huisnummer

Er stond bij mijn bestelling een verkeerd huisnummer ondanks diverse Emails hierover geen reacties De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en als je een email stuurt naar dit bedrijf krijg je een standaard antwoord en dat ze binnen 2 dagen kontant opnemen , maar dit gebeurd mooi niet dan ben je dus je geld kwijt en je krijgt er niets van terug. aangifte doen van op lichting is het beste en zorg dat je alle Emails die je van ze krijgt afdrukt en bij de aangifte doet . Dus nooit meer iets bestellen want je bent je centen kwijt
Het wordt hoog tijd dat de overheid paal en perk aan zulke oplichterijen stelt en maatregelen neemt waarbij het makkelijker wordt om zulke oplichters zware straffen op te leggen door alle bezittingen met een waarde van boven de 1000 gulden in beslag te nemen.

27. december 2023

Er dette din virksomhed?