Graag wil ik deze positieve review achterlaten! Vorige week 2 verschillende moltons besteld, van beide 2 stuks. In de app van DHL aangegeven waar pakket achtergelaten mocht worden (ik was niet thui... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Mooie verduisteringsgordijnen voor hele kleine prijs! Heb de gordijnen zelf een stukje ingekort omdat ze te lang waren, maar dat wist ik al. Op maat gemaakt gordijnen 4 stuks zou ik rond €900,- kwijt... Se mere
Geweldige product deze ventilator, volkomen stil als hij zijn werk doet en reuze makkelijk in gebruik en ook ideaal om deze Verstelbare Smart Ventilator vanaf mijn mobiel te bedienen. Ik ben er heel b... Se mere
Ik heb een Refurbished Lenovo Yoga 11E Gen 6: Laptop en tablet in 1 besteld. € 255,99 incl transportkosten. 8 GB Ram en 256 GB intern, touchscreen, mogelijkheid uitbreiding met Micro SD kaartje. Na... Se mere
Koopjedeal; Iedere dag bijzondere aanbiedingen die slechts korte tijd beschikbaar zijn. Van Boxspring tot USB-kabeltjes, we hebben het allemaal!
Gentseweg 5 , 2803PC, Gouda, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prijs-kwaliteitverhouding voor slaapkamertextiel is zeer gunstig. Wenselijk is misschien om te vermelden dat de afmetingen die genoemd worden, niet van de lakens of dekbedden zijn , maar van het bed waarvoor ze bedoeld zijn.

Besvarelse fra Koopjedeal
Graag wil ik deze positieve review achterlaten!
Vorige week 2 verschillende moltons besteld, van beide 2 stuks.
In de app van DHL aangegeven waar pakket achtergelaten mocht worden (ik was niet thuis.
Helaas bij thuiskomst zag ik mijn pakket voor de deur en verscheurd. Van beide artikelen was er 1 uitgenomen. Na invullen van het klachtenformulier met fotos kreeg ik na 1 dag reactie. Wat aanvullende fotos meegestuurd, de volgende dag stond PostNL voor de deur met de nalevering. Chapeau!

Besvarelse fra Koopjedeal
Ik had hoeslakens besteld. Één daarvan was kapot. Foto's gemaild en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd.
Super service!!!!!!!!!

Besvarelse fra Koopjedeal
Precies zoals omschreven. Mooie kwaliteit en 100% verduistering.

Besvarelse fra Koopjedeal
Eerst sturen ze een kortings bon van 5 euro , maar als je die toepast zijn hun promoties niet meer geldig , ik bestel twee pakkets met t shirts een en een graties was 2 x betalen en 4 ontvangen , ik voeg daar ook een kortings bon van 5 euro aan toe , ik ontvang enkel 2 pakkets en niets graties , neem contact op en krijg te horen dat omdat ik de kortingsbon van 5 euro gebruikt heb ik mijn promotie 1 kopen een graties ter waarde van 48 euro kwijt ben , heb vroeger menige malen besteld bij koopjedeal en altijd tevreden geweest , spijtig genoeg is de zaak verder gezet door twee idioten die voornamelijk in beddegoed doen maar verder geen benul van zakendoen en mij er goed opgelegd hebben voor 48 euro maar wel een goede klant verloren .

Besvarelse fra Koopjedeal
Wat een perfecte service van KoopJeDeal!
Bij een van de bestellingen door mij bij KoopJeDeal had ik niet goed opgelet m.b.t. het aantal. (1 betalen 2 halen)
Het verschil is keurig opgelost. Een pluim voor KoopJeDeal!
Wij hebben verduisterend gordijnen gekocht. Deze waren bij Koopjesdeal stuk goedkoper dan bij andere winkels en de kwaliteit is echt heel goed!!! Wij zijn tevreden!
Ik kwam een gordijn te kort en binnen drie dagen had ik het in huis. Helemaal fijn en goed. De gordijnen waren ook van goede kwaliteit en mooie kleur. Blij mee.
Altijd snel bezorgd, en tot nu toe steeds prima producten.
ik heb een bestelling intvangen die ik retour wil doen het is een vertaal apparaatje. kost 40 euro en heb ik betaald. inmiddels kraag ik die van mijn dochter dus was te laat met afzeggen. de set zit in een geseald doosje wat er nog gewoon inzit. dus ongeopend. er zat alleen het doosje in de verpakking verder niets. op hun site gekeken m en moet je het dus melden maar daar zit het probleem. telefoon wordt niet opgenomen, mails worden niet beantwoord en ik weet nog steeds niet hoe en waar het retour moet. lekker verkopen zo, ik ben mn geld kwijt. wat kan ik nu nog doen??? heb hun per mail gevraagd mij te bellen maar u raad het geen reactie. schandalig!!!!
Goede service, snelle reactie vanuit klantenservice.
Besteld toestel was stuk. Mail gestuurd, heel vlugge reactie en snel een nieuw toestel ontvangen. Zeer klantvriendelijk!
Snelle levering en mooie kleding.
Ben er erg blij mee.
Goede kwaliteit voor mooie prijs.
Snelle levering in vooraf aangegeven datum en tijd
Goede kwaliteit/prijs product, snelle levering
Erg tevreden over 't bedrijf
Bamboe dekbed gekocht. Alles verliep goed en levering ook goed gegaan. Slapen heerlijk warm
Mooie gordijnen ben daar blij mee alleen 1 is toch wel iets langer dan de ander. Dus nu wel extra kosten om dit te laten maken. Daarom geef ik 3 sterren.
Heb zelfs de stang iets hoger gezet aan 1 kant maar alsnog hangt het te veel op de grond daar.
Dus maten kloppen niet helemaal.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.