Koopeencadeautje Anmeldelser 8

2,5

2,5

Under middel

Ondeugdelijk product

Gaat over de eigenaar haar winkel in ommen;

Bij deze winkel had ik een erg slechte ervaring. Ik kocht een horloge als cadeau, maar mijn partner vond het niet mooi, dus bracht ik het – compleet met kaartje, bon en verpakking – terug. Hoewel bij aankoop was gezegd dat retourneren mocht door een medewerker (het is namelijk nogal een aankoop), wilden de eigenaren ineens nergens meer woord voor staan en mocht het horloge niet retour. Ze beweerden zelfs dat er “schade” op zou zitten, terwijl het horloge alleen heel even is bekeken en direct is teruggepakt. Ontzettend slechte service!

UPDATE; eigenaren staan mij niet te woord en het horloge kon ik mee terug nemen. Dezelfde week naar een juwelier geweest voor bestellen van extra schakel (zat er niet bij). De juwelier wist me te vertellen dat er schakels missen en dat het pinnetje die de schakels bij elkaar houdt.. verkeerd terug is gezet. Of te wel; dit horloge is gedragen/ vermaakt en terug de winkel in gegaan.. logisch dat jullie hem bij mij niet retour willen nemen! Ik heb gemaild (nogmaals!!) en verwacht een reactie.

Vandaag langsgegaan in de winkel; eigenaar heeft niet gereageerd op de mail en wil me niet te woord staan.

10. december 2025

Bestel hier nooit iets

Bestel hier nooit iets, het is weggegooid geld! Na een door mij geplaatste bestelling geen bevestiging ontvangen en ook geen levering van mijn bestelling. Geprobeerd contact te krijgen via klantenservice, mailen, bellen, WhatsApp. Geen enkele reactie, helemaal niets. Nu maar proberen via de bank mijn geld terug te krijgen.

2. august 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service
Mijn bestelling geannuleerd , maar mijn geld nog steeds niet terug ontvangen
Krijg nergens meer een reactie op
Bestel hier niets 😡😡

25. marts 2025

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier! Je ontvangt niets. Bijna 2 maanden geleden besteld. Gemaild en geappt maar geen reactie. Ja 1 keer dat bestelling onderweg was. Geen excuus of uitleg en je raad het al. Er was wel iets onderweg.....compleet niets, nakkes, nada. Gebakken lucht.

13. juni 2024

Bestel hier niet!!

Bestel hier niet! Helaas ben ik hier ook ingestonken. Ik heb een vaas van €200 besteld die binnen 5 werkdagen zou worden geleverd, maar ik heb tot nu toe niets ontvangen. Gelukkig heb ik met een creditcard betaald en ben ik nu bezig mijn geld terug te krijgen.

2. juli 2024

Er dette din virksomhed?