Koonings Bruid & Bruidegom - Valkenburg Anmeldelser 3

2. Tøjbutik
  3. Dameskrædder
  4. Butik med formel beklædning
  5. Dametøjsbutik

Beleef de magische wereld van bruidsmode bij Koonings in Deurne en Valkenburg. Wil je de trouwjurk van jouw dromen vinden, een unieke dag beleven en uit het grootste aanbod trouwjurken kunnen kiezen? Boek jouw gratis afspraak in de grootste bruidsmodewinkel ter wereld bij Koonings. In een stijlvolle sfeer vind je maar liefst 4.500 trouwjurken in de meest uiteenlopende stijlen, maten en budgetten. Jouw persoonlijke styliste helpt je bij het zoeken naar dé perfecte bruidsjurk.

• Oosterweg 36, 6301 PX, Valkenburg, Limburg, Holland

• 043 205 0291

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

geweldige ervaring

geweldige ervaring. professionele stylistes die het geduld hebben gehad om te luisteren naar mijn wensen. een fantastische omgeving Kasteel Oost in Valkenburg. van begin tot het einde een droomreis. bedankt equipe Koonings voor deze onvergetelijke beleving.

11. januar 2026

Fijne ervaring

Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij het uitzoeken van mijn bruidsjurk. Eveline heeft me ontzettend goed geholpen. Ik voelde mij op mijn gemak en ze nam alle tijd om samen te zoeken naar de jurk die het beste bij mij past. Ze dacht echt mee en deed enorm haar best. Ik ben super tevreden en kan het iedereen aanraden!

23. januar 2026

Jurk uit kiezen na maagverkleining!!

Mijn dochter heeft half november haar jurk uitgezocht en kreeg begin december de eerste passing waarbij de jurk die wij dachten nieuw besteld zou zijn gewoon de jurk was die iedereen kan passen. Dus niet fris!!
De jurk is afgespeld. Maar mijn dochter heeft bij de koop aangegeven dat ze een maagverkleining heeft gehad en dus tot aan haar bruiloft in juli nog wel enige kilo's kon afvallen. Waarop gezegd werd dan moet je maar niet meer afvallen.!!! We hebben dan ook gevraagd voor een tweede passing in begin mei. Hierop vroeg ze als de jurk nog een keer vermaakt moest worden deze kosten niet akkoord waren daar ze bij aankoop aangegeven had dat ze een maagverkleining had gehad. Dit moest eerst nagevraagd worden aan de directie. Tevens was onze ervaring met styliste uiters slecht. Er kon geen lach vanaf en alles was teveel. Er kon zelfs geen complimentje af dat ze er mooi uit zou komen te zien. Heel empatisch gedrag!! Dus heel belangrijk en leerschool lees eerst de revieuws. Dan waren we gewaarschuwd en een andere bruidszaak uitgezocht. Ergste is wat een mooie ervaring voor een bruid moet zijn heeft toch een vieze nasmaak. Ronduit erg erg jammer!!

2. december 2025