Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside
Vi har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Kontrast til at udvikle vores nye visuelle identitet i form af logo og hjemmeside. Fra start til slut var processen præget af professionalisme, kreativitet og en dyb forståelse for vores virksomheds værdier og vision.
Kontrast har formået at skabe en unik visuel identitet, der perfekt afspejler personligheden i vores digitale marketingbureau.
Hjemmesiden er ikke kun visuelt tiltalende, men den er også brugervenlig og optimeret til alle platforme. Vi kan allerede mærke, at det nye design har givet os en konkurrencefordel og styrket vores online tilstedeværelse, eftersom vi oplever en markant øget tilgang af henvendelser end førhen.
Kommunikationen med Kontrast har altid været klar og effektiv, og de var hurtige til at imødekomme vores behov og ønsker. Vi følte os hørt og værdsat gennem hele processen, og resultatet oversteg vores forventninger.
Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, Kontrast har udført for os, og vi vil varmt anbefale dem til alle, der søger en professionel og kreativ partner inden for branding og webdesign.
Loui Kiær,
Plutonic Media