Jeg har handlet hos kontorland i mange år, og der har aldrig været problemer med hverken priser eller service. Vi har fået leveret indenfor få timer, ved akutte behov. Fejl kan ske, men ved at grib... Se mere

1. Butik med kontorartikler

Kontorland - Alt til kontoret: Kontorartikler, elektronik, møbler, rengøring, catering! Gratis fragt v/kr. 750,- Egne chauffører i Storkbh. & Nordsj.

3,7

Middel

Forfærdelig printoplevelse

Virksomheden laver printeraftaler af værste skuffe. Pas på i ikke bliver snydt. Vores 5-årige aftale er ved at løbe ud og vi glæder os til at kunne spare 80% på vores printløsning. De snakke vi efterfølgende har haft både med sælger og ledelse har ikke kunne løse op for konflikten.
Opdateret efter svar fra virksomheden: Vores første aftale var fin men vi blev så bondefanget af en forfærdelig sælger. Denne sag var sat på tabskontoen men når selvsamme sælger har den frækhed at kontakte os med beskeden om at han kan spare os penge er det ualmindelig dårlig forretningskik. uden øget behov og ved en uigennemskuelig forhandlingsteknik blev en af mine medarbejdere overbevist om at det gav mening at forlænge med en aftale med en ny aftale der var 5 gange dyrere end den bestående. Den printer vi har lejet kunne vi købe 5 af i lejeperioden. Da vi gjorde indsigelse fik vi blot at vide at vi jo selv havde skrevet under på aftalen! Vi kunne godt få en mere mindelig pris ved at binde os yderligere - nej tak. Og lad så være med at kontakte os 2 år senere når aftalen er ved at løbe ud og sig i kan spare os for penge (læs: forlænge aftalen med jer).

1. januar 2025

Hej Brian
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at I har haft en oplevelse, der har gjort jer utilfredse, da det absolut ikke er vores intention. Vi værdsætter vores 12 års samarbejde og håber, at vi kan kaste lidt lys over situationen.
Vi forstår, at prisen er vigtig, og det kan være fristende at sammenligne direkte. Forskelle i priser på nye og brugte printere kan dog føre til misforståelser omkring omkostningerne. Hos os har vi altid prioriteret kvalitet og service, hvilket blandt andet har inkluderet flere ekstra serviceydelser gennem årene for at sikre, at jeres løsning har fungeret optimalt.
Vi ønsker ikke blot at levere printere – vi ønsker at være en pålidelig samarbejdspartner, der står klar til at hjælpe, når der er behov, hvilket vi synes, vi altid har levet op til. Hvis I ønsker at drøfte, hvordan vi kan sikre en løsning, der passer endnu bedre til jeres behov fremover, er vi meget åbne for en dialog. Derfor vil vi gerne invitere dig til en samtale, så vi sammen kan finde en løsning, der kan leve op til jeres forventninger.
De bedste hilsner,
Kontorland,
ejer René Holm Hansen og salgsdirektør Jesper Siezing

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg er faktisk imponeret!

Et lille minus er dog, at jeg ikke fik information om status for varen. Det er generelt rart at kunne følge sine varer.

22. oktober 2024

Besvarelse fra Kontorland

Tusind tak for dine stjerner. Vi er så glade for at du tog dig tid til at skrive, og vi vil tage din kommentar om status til os. Mvh Lena, Kontorland

Kontorland er FANTASTISK

Jeg har handlet hos Kontorland i over 20 år og de har 100% Hillerøds bedste service. De r altid meget hjælpsomme og positive og så har de osse en stor viden om deres produkter, så man altid går derfra 100% tilfreds. Udvalget af varer r kæmpe stort og til rimelige priser. Hjemmesiden r osse fantastisk, men der r godt nok mange fristelser🙈men igen rimelige priser og et kæmpe udvalg.
Så foruden de 5 stjerner til Kontorland, så får i osse li 👍👍👍👍👍

30. juni 2024

Fornem kundeservice

Jeg reklamerede over en defekt vare (sandsynligvis defekt pga. forkert håndtering af kurér), og Kontorland ringede mig op samme dag, varen blev erstattet og der blev arrangeret opsamling af defekt vare. Meget fornem behandling.

5. juni 2024

Besvarelse fra Kontorland

Tusind tak for din fine anmeldelse, og at du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på. Vi sætter kundeservice meget højt.

God oplevelse

Hurtig levering, samt jeg fik det ønskede som lever op til mine krav. Handler gerne igen. Ulrik Sonne

20. oktober 2022

Kære Ulrik Sonne
Tusind tak for dine stjerner, og fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på.
Mvh Lena, Kontorland

Jeg er desværre nød til at kun give 3…

Jeg er desværre nød til at kun give 3 stjerner. Det har været en lang og besværlig proces. Der har manglet oplysninger undervejs. Dem har jeg selv måtte ringe efter. Skal have rep en stol. Det har nu taget ca 3-4 mdr. Og jeg må igen selv ringe for at høre om hvordan og hvornår. De "glemmer" at underrette om forsinkelser. Sad hjemme næsten hele dagen og ventede på en montør. Som så er syg. Men så burde der være en der tog kontakt til mig. Rigtig ærgeligt.

18. august 2022

Kære Bit Otterstrøm
Vi beklager dybt, at der har været så mange uheldige omstændigheder i forbindelse med reparationen af din stol. Vi var ramt hårdt af sygdom i sidste uge, da montøren skulle have været der, men selvfølgelig skulle du have haft en besked. Og samtidig har der været leveringsvanskeligheder, så der ikke var alt det i kassen fra leverandøren, som skulle have været. Og også det skulle du selvfølgelig have fået besked om med det samme. Vi beklager virkelig den lange leveringstid, og at du ikke rettidig har fået en tilbagemelding. Vi har nu taget kontakt, og du får yderligere besked, lige så snart de manglende reservedele er ankommet.
Mvh Lena, Kontorland.

Bestilte vare det stod som værende på…

Bestilte vare der stod som værende på lager og det var den så ikke. Får først Besked da jeg selv rykker. Dårlig forklaring med at vare lå til fortoldning i Sverige. 2 stjerner fordi de trods alt svarede hurtigt. Men efterhånden klassiker at lade som om at en vare er på lager.

8. december 2021

Kære Henrik
Det beklager vi rigtig meget. Vi har for nyligt fået ny webshop, hvor der har været en fejl i lagerberegningen. Derfor stod denne vare til at være på lager i weekenden, på trods af at den blev udsolgt. Vi skyndte os at få fejlen rettet, da vi ikke ønsker, at der skal stå noget forkert på vores webshop, men da der samtidig var meget stor efterspørgsel på denne vare, nåede vi ikke at give besked til alle i tide. Og dette beklager vi rigtig meget! Vi har arbejdet på at skaffe varen, også andre steder fra, og håbede på, at få den hjem inden for en uge, men den ligger så nu til fortoldning i Sverige desværre. Vi beklager især den manglende information, da vi opdagede fejlen, og det tager vi til efterretning.
Mvh Lena, Kontorland

Pengene trukket - ingen info/vare modtaget

Jeg bestiller varen den 24/11. Pengene er nu trukket fra min konto, den 26/11 men jeg har ikke modtaget noget information omkring min ordre. Jeg har også tjekket min spam indbakke. Jeg spekulerer nu på om de penge er tabt, da jeg ikke har hørt noget.

26. november 2021

Kære Natasja
Vi er rigtig kede af at høre, at du har fået en dårlig oplevelse. Vi kan se, at varen som du bestilte den 24/11 er sendt fra os den 25/11, ankommet i pakkeshop den 26/11. Vores procedure er altid, at vi først trækker beløbet når varen er sendt. At du så ikke har modtaget hverken din ordrebekræftelse eller din besked fra GLS om at pakken er klar til afhentning er rigtig uheldigt. Men vi sender dig ordrebekræftelsen igen, for den var dannet automatisk af vores system, og lå som kopi hos os. Og vi sender dig pakkenumre, så du kan hente pakken i din pakkeshop. Og hvis du ikke længere ønsker at modtage varen, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Dine penge vil aldrig være tabt. Kundeservice betyder meget for os, så derfor er vi også rigtig glade for at du har reageret, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
Mvh Lena, Kontorland

Kontaktede Kontorland omkring køb af en Malm kontorstol, medarbejderen jeg talte med var meget serviceorienteret og vidste rigtig meget om produktet.
Blev også kontaktet af lager omkring forsendelsen.
En rigtig god købsoplevelse

11. november 2021

Kære Kim
Tusind tak for dine fine stjerner, og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. God kunde-service betyder rigtig meget for os!

Købte visirbrille

Købte visirbrille, hvor den ene stang vendte forkert. Sendte billede til kontorland, som svarede dagen efter, at de ville sende en ny uden beregning. Denne blev afsendt samme dag. Fin service😊.

15. januar 2021

Besvarelse fra Kontorland

Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde os. Det er vi meget glade for :-) Og vi håber du bliver glad for din nye visirbrille :-)

Kundepleje på højt plan

Jeg blev desværre ikke kontaktet af GLS da pakken blev afleveret i pakkeshoppen. Efter ca. tre ugers venten slap min tålmodighed op. Jeg kontaktede Kontorland for at annullere ordren. Fik at vide at pakken var afsendt med GLS. Kontorland var dog yderst forstående og imødekommende overfor mit ønske. Uden at blinke blev ordren annulleret og beløbet tilbageført til min konto. Kæmpe ros for god service/behandling.

12. december 2020

Hej Jens-Viggo
Tusind tak for dine stjerner og fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi virkelig pris på.
Mvh Lena

God og solid leverandør

Vi har fået leveret indenfor få timer, ved akutte behov.
Fejl kan ske, men ved at gribe telefonen, bliver det hurtigt løst til alles tilfredshed.
For mig fungerer hjemmesiden helt optimalt.

11. november 2020

Hej Annette
Tusind tak for din fine anmeldelse og dine stjerner.
Det sætter vi utrolig meget pris på!

Fantastisk service .

Vi har brugt Kontorland i mange år og er yderst tilfredse med deres service.
De er altid hjælpsomme og løsningsorienterede.

Desirée Pedersen (Jakon)

9. november 2020

Hej Desirée
Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde os, og mange tak for dine stjerner.

Solid leverandør

Jeg har handlet hos Kontorland gennem flere år, og er særdeles tilfreds med deres fine, og meget personlige, service.

Har oplevet at få leveret en toner, som jeg havde akut brug for, få timer efter bestilling!

Fejl og mangler bliver altid anerkendt og håndteret på ordentlig vis - sådan!

7. november 2020

Hej Claus
Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde os, og mange tak for den fine anmeldelse.

God service, hurtig levering

Super god service i forbindelse med min bestilling. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

5. november 2020

Hej Michael
Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde os, og for dine stjerner.
Det sætter vi utrolig meget pris på! Vi glæder os til at se dig igen :-)

Perfekt

God service og konkurrencedygtige priser.

4. november 2020

Besvarelse fra Kontorland

Mange tak for din gode anmeldelse.