Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har börjat sälja mina målningar på konst.se sedan ungefär ett år sedan och är mycket nöjd. Det är lätt att hitta många olika typer av konst och det känns tryggt att sälja via er webbplats. Uppleve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på goog... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Konst.se är en mycket enkel app att använda. Det tar inte många minuter att lägga upp tavlorna. Man kan även se statistik på hur många som är inne och kikar. Mycket givande! Jag använder den på min In... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kunstgalleri
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Säljer kanon bra här!

Bara gott o säga överlag! Jag har sålt väldigt mycket hos er på konst.se! Jätte nöjd!!
Tack :)

28. august 2021

Besvarelse fra Konst.se

Hej Maria! Stort tack för ditt fina omdöme, vi önskar dig en fin dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Är helnöjd med denna plattformen

Är helnöjd med denna plattformen, har sålt väldigt mkt av min konst härigenom.
Enda som jag saknar är att kunden skulle kunna betala via klarna, hade gärna betalt extra för detta då jag hade fått sålt mer tavlor.

20. august 2021

Besvarelse fra Konst.se

Hej Ola! Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med plattformen. Vi tar tacksamt med oss dina synpunkter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Konst.se gör det möjligt för konstnärer…

Konst.se gör det möjligt för konstnärer i Sverige att visa och sälja sin konst på ett otroligt smidigt och proffesionellt sätt. En väldigt smidig och lättförstådd sida! Helt klart 5 klara stjärnor!!

19. august 2021

Besvarelse fra Konst.se

Hej Stephan, tack så hemskt mycket för ditt fina omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra om din upplevelse på Konst.se!
Ha en fin dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Köparen hade sett tavlan i verkligheten…

Köparen hade sett tavlan i verkligheten och kom ihåg mitt namn. Googlade på det och hittade mig på konst.se.
Bra att det var lätt att hitta😊

15. august 2021

Besvarelse fra Konst.se

Hej Susanne! Så roligt att höra hur din försäljning gick till, stort grattis!
Tack så mycket för ditt omdöme!
Med vänliga hälsningar,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag visar min konst för en stor publik…

Jag visar min konst för en stor publik och länkar alltid själv till min sida på konst.se. De som gillar min konst går i bland genom köpeförfrågan som tillhandahålls på plattformen. Men ofta kontaktar köparen mig direkt. Det är också roligt att titta på och inspireras av andra konstnärer.
Bästa konstplattformen tycker jag.

10. august 2021

Besvarelse fra Konst.se

Hej Catarina! Vi vill tacka dig så mycket för ditt fina omdöme, vi blir väldigt glada av att höra om din erfarenhet av Konst.se. Tack för att du är en del av plattformen!
Med vänliga hälsningar,

Professionell plattform

Samarbetet med Konst.se sker alltid på professionell nivå med hög standard.
Supporten fungerar perfekt med klara svar när sådant behövs.
En plattform där jag gärna kommer att profilera mig och visa min konst för besökare och eventuella köpare.
Vänliga hälsning
Dana Ingesson

7. august 2021

Besvarelse fra Konst.se

Hej Dana! Stort tack för ditt fina omdöme, det gör oss väldigt glada att få höra om din positiva upplevelse på Konst.se!
Med vänlig hälsning,
Konst.se

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.