Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik bestelde een bamboe bordelrol en 1 dag later nog 3. Toen ik mailde dat beide bestellingen in 1 pakket geleverd mochten worden, was men erg verheugd. Het scheelde immers ons beiden de verzendkosten.... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Op de site stond een horloge die mijn dochter heel graag wilde, dus deze besteld. Later kregen we bericht dat dit artikel niet meer op voorraad was en dat we ons geld terugkregen. Het geld hebben we i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi product, oogt heel mooi en heel natuurlijk. Het was opzich snel in elkaar te zetten, misschien zou alleen een Engelse handleiding handiger zijn dan een chinese handleiding (ik had er verder geen... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helaas hebben we een licht beschadigd product ontvangen. Na een mailtje waarin we uitgelegd hebben wat er volgens ons mis was gegaan met de levering. De reactie was snel en positief, we mochten de was... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Udbyder af e-handelsløsninger
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Stormagasin
  4. Butik med modetilbehør
  5. Køkkenindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

🔄 Let op: Wij zijn overgestapt naar WebwinkelKeur! We willen onze klanten bedanken voor het delen van hun ervaringen hier op Trustpilot. Vanaf heden verzamelen we onze reviews via WebwinkelKeur, waar u nog steeds eerlijke en transparante klantbeoordelingen kunt lezen en achterlaten. 🛍️ Over Koning Bamboe Welkom bij Koning Bamboe, uw online specialist in stijlvolle en duurzame mode-, woon-, slaap- en tuinartikelen. In onze webshop vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment producten die comfort, kwaliteit én esthetiek combineren. Of u nu uw interieur wilt verfraaien of op zoek bent naar comfortabele kleding, bij ons vindt u het allemaal — met oog voor detail en liefde voor design. 📦 Bestel eenvoudig, veilig en snel via onze webshop. ⭐ Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bezoek onze pagina op WebwinkelKeur!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een haar handdoek besteld, deze werd echter door postNL steeds niet geleverd. Ik heb hierover contact met ze opgenomen, zij hebben meteen een nieuwe opgestuurd. Deze nieuwe kreeg ik de volgende dag al geleverd….Top service!!!!

1. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Beste Jolien,

Het verheugt ons te horen dat er uiteindelijk naar een oplossing is gekeken en dat je alsnog je haarhanddoek hebt ontvangen. We vinden het belangrijk om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen.

Mooie plantentafel

Mooie plantentafel. Eén minpuntje: zilverkleurige schroeven om in een zwarte stelling te schroeven. Niet mooi. Maak hier zwarte schroeven van.

21. juni 2023

Beste Mimy,

Hartelijk dank voor je waardevolle tip! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je de voorkeur geeft aan zwarte schroeven in plaats van de grijze schroeven die bij ons product geleverd werden.

We hebben je suggestie meteen ter harte genomen en we gaan dit bespreken met onze partner. We zullen hen op de hoogte stellen van jouw feedback en vragen of zij in de toekomst zwarte schroeven kunnen leveren.

Het is belangrijk voor ons om te luisteren naar de wensen en behoeften van onze gewaardeerde klanten zoals jij. Jouw input helpt ons om onze producten en service continu te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je tip en als je nog verdere suggesties hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Klantenservice goed, kwaliteit product matig…

De informatie op de site over ‘vandaag besteld morgen in huis’ klopte niet. Bij navraag zijn er verschillende opties aangeboden. Goede klantenservice. De kwaliteit van de plantenstandaard is matig.

2. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Beste Marjolein,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en uw positieve feedback over onze klantenservice. We waarderen het enorm dat u tevreden bent met de geboden ondersteuning.

Onze oprechte excuses dat we de verwachte levertijd niet hebben kunnen nakomen.

We begrijpen dat dit frustrerend voor u moet zijn geweest en we willen u verzekeren dat we dit intern zullen bespreken om vergelijkbare situaties in de toekomst te voorkomen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel en op tijd geleverd

Snel en op tijd geleverd. Prima kwaliteit prijs verhouding. Eenvoudig in elkaar te zetten. Staat mooi.

29. maj 2023

Beste Debbie,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over zowel de levering als het product. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons.

Het is ons streven om uitstekende service te bieden aan al onze klanten, en het doet ons goed om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of als er iets is waarbij wij u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder van dienst te zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een bedrijf dat met je meedenkt

Ik heb online een kapstok gekocht, destijds aangegeven dat ik hem zelf in Waalwijk op zou halen. Ik kreeg, eerder dan aangegeven stond, al een bericht dat het ontvangen was. Wegens omstandigheden was het mij niet gelukt om daar snel op te reageren, waarnaar een lieve bezorger hem alsnog kwam afleveren op mijn thuisadres. Kortom: een fijne kapstok, maar ook zeker een bedrijf die snel handelt en meedenkt met de klant!

5. juni 2023

Beste Minke,

Dank je wel voor je positieve feedback en waardering voor onze diensten. We zijn blij dat je zeer tevreden bent over je ervaring met Koning Bamboe.

Het is ons doel om onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn, zelfs in uitzonderlijke omstandigheden. We zijn blij dat we een oplossing hebben kunnen vinden om je pakket alsnog te leveren.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of als er iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder van dienst te zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een van de bestelde rekken was beschadigd, maar ik kreeg gewoon 3 opties ter compensatie en dat werd heel vlot afgehandeld.

28. maj 2023

Beste Mart,

Bedankt voor je bericht en het delen van je positieve feedback. We zijn blij te horen dat we samen tot een oplossing hebben kunnen komen om het probleem op te lossen.

Bij Koning Bamboe streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. We waarderen je geduld en begrip tijdens dit proces.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles werd op een correcte en juiste…

Alles werd op een correcte en juiste wijze uitgevoerd ook toe er enige verwarring t.a.v. de bestelling ontstond

18. juni 2023

Beste Vries,

Namens Koning Bamboe willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de verwarring die is ontstaan met betrekking tot je bestellingen. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn geweest.

We zijn blij te horen dat uiteindelijk het proces naar tevredenheid is opgelost. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of als er iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder van dienst te zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi plantenrek en een leuk cadeautje…

Mooi plantenrek en een leuk cadeautje erbij!

25. maj 2023

Beste Marlin,

Hartelijk bedankt voor je review en positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met je aankoop en het extra cadeau.

Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf. We waarderen je steun enorm.

Snel geleverd

Snel geleverd, alles was duidelijk

14. maj 2023

Beste Petra,

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles op onze website duidelijk voor je was en dat je tevreden bent met je ervaring.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben gewoon erg tevreden

Ik ben gewoon erg tevreden. Het contact met de klantenservice was goed en snel. Het pakketje kwam snel en was een goede prijs kwaliteit verhouding. Het enige wat ik als verbeterpuntje kan geven is dat de stelling boor mij wel wat hoger mocht zijn. Maar ik heb de maten op de website gezien dus ik wist wat ik kocht.

3. juni 2023

Beste Sanne,

Heel erg bedankt voor je feedback en je tevredenheid! We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons je ervaring te delen. Het doet ons goed om te horen dat je blij bent met onze service/product.

Bij Koning Bamboe streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Jouw positieve feedback motiveert ons om ons werk voort te zetten en voortdurend te verbeteren.

Mocht je in de toekomst nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.

Nogmaals, hartelijk dank voor je waardering en het vertrouwen dat je in ons stelt.

super mooi juwelenkistje

super mooi juwelenkistje, erg goed geprijsd en snelle levering

Beste Kelly,

Hartelijk bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, zowel met het product en het prijs.

Mocht je in de toekomst nog verdere feedback, vragen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn en streven ernaar om onze producten en diensten continu te verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het product wat ik kocht was niet…

Het product wat ik kocht was niet helemaal volgens mijn wensen. Ik heb gebeld en kon het heel gemakkelijk retourneren. Dat vind ik goede service.

Beste Veronica,

Hartelijk bedankt voor je review! We zijn verheugd om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met het regelen van de retourzegel via onze klantenservice. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en het is fijn om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Bij Koning Bamboe streven we ernaar om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, zodat eventuele vragen of problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Het doet ons goed om te horen dat we je hierbij hebben kunnen ondersteunen.

Top product

Top product. Snelle levering. Attent geschenk.

Beste L,

Hartelijk bedankt voor je feedback! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met het geschenk dat we hebben meegestuurd.

Koning Bamboe

Læs mere om andre typer anmeldelser.