Ik bestelde een bamboe bordelrol en 1 dag later nog 3. Toen ik mailde dat beide bestellingen in 1 pakket geleverd mochten worden, was men erg verheugd. Het scheelde immers ons beiden de verzendkosten.... Se mere
Op de site stond een horloge die mijn dochter heel graag wilde, dus deze besteld. Later kregen we bericht dat dit artikel niet meer op voorraad was en dat we ons geld terugkregen. Het geld hebben we i... Se mere
Mooi product, oogt heel mooi en heel natuurlijk. Het was opzich snel in elkaar te zetten, misschien zou alleen een Engelse handleiding handiger zijn dan een chinese handleiding (ik had er verder geen... Se mere
Helaas hebben we een licht beschadigd product ontvangen. Na een mailtje waarin we uitgelegd hebben wat er volgens ons mis was gegaan met de levering. De reactie was snel en positief, we mochten de was... Se mere
- Udbyder af e-handelsløsninger
- Dekorerings- og boligindretningsbutik
- Stormagasin
- Butik med modetilbehør
- Køkkenindretningsbutik
🔄 Let op: Wij zijn overgestapt naar WebwinkelKeur! We willen onze klanten bedanken voor het delen van hun ervaringen hier op Trustpilot. Vanaf heden verzamelen we onze reviews via WebwinkelKeur, waar u nog steeds eerlijke en transparante klantbeoordelingen kunt lezen en achterlaten. 🛍️ Over Koning Bamboe Welkom bij Koning Bamboe, uw online specialist in stijlvolle en duurzame mode-, woon-, slaap- en tuinartikelen. In onze webshop vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment producten die comfort, kwaliteit én esthetiek combineren. Of u nu uw interieur wilt verfraaien of op zoek bent naar comfortabele kleding, bij ons vindt u het allemaal — met oog voor detail en liefde voor design. 📦 Bestel eenvoudig, veilig en snel via onze webshop. ⭐ Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bezoek onze pagina op WebwinkelKeur!
Goede service
Mooie kast
Mooie kast, conform de foto.
Het enige is dat de kast niet op de aangegeven tijd werd geleverd, maar een dag eerder. En dat terwijl er nadrukkelijk werd aangegeven dat wij binnen het aangegeven tijdvak thuis moesten zijn (vanwege gewicht pakket). Gelukkig waren we thuis, en was het geen probleem.
Prima snelle bedrijf zeer tevreden.
Topervaring
Makkelijk bestellen, snel geleverd en wat een geweldig leuk, apart en fijn vest!
De bestelling en aflevering ging snel…
De bestelling en aflevering ging snel en goed. Gebruiksaanwijzing plantenrek was onduidelijk in het chinees.
prachtige producten en goed bereikbaar voor vragen…
Zeer snelle reactie bij vraag aan bedrijf
Snelle levering
prachtige producten
Goede ervaring met koning bamboe.
Goede ervaring met koning bamboe.
Bij de bestelling ook nog leuk kadootje gekregen
Ordered from Denmark - and I will do it again!
Ordered from Denmark. Delivery time was a bit long - I think 10-14 days, but definitely worth it. I believe I will shop on the web shop again in future.
De levering was sneller dan verwacht
De levering was sneller dan verwacht, helaas was de wasmand kleiner dan ik bedacht had. Ik probeer hem
te ruilen voor een grotere, want voor 4 personen was
de wasmand wel erg klein. In het echt.
Ik hoop dat het lukt.
Super netjes opgelost
Ik kreeg de verkeerde maat geleverd. Na een mailtje en fijn telefoongesprek is het netjes uitgezocht en opgelost. Ik krijg netjes mijn geld teruggestort, omdat de juiste maat niet leverbaar is. Super!!!👍🏼
Équipe réactive et efficace . Jolie pendule
Suite à un petit incident de mécanisme défectueux sur la pendule livrée le 9 février 2024, un geste commercial a été gracieusement effectué par la société Koning Banboe. Je suis très satisfaite de cet arrangement. Par ailleurs nous avons pu changer le mécanisme et la pendule est magnifiquement installée dans le salon. Cela fait une très belle décoration murale.
Je recommande ce site d’achat notamment pour leur réactivité et le fait de maintenir une bonne relation avec le client.
Merci
Super service with good quality products
Heel leuke beeldjes
Heel leuke beeldjes. Goede kwaliteit. Precies als op de uitbeelding op de site. Ben er heel blij mee.
Waren ook heel zorgvuldig ingepakt.
Foto op website misleidend
Op de foto is het veel mooier dan in werkelijkheid. Voor de prijs had ik wel een mooier product verwacht.
Feilloos en accuraat geleverd