Kongevejensautoservice

Et værksted hvor ejer og medarbejdere…

Et værksted hvor ejer og medarbejdere er fuldstændigt ligeglade. Ejeren aner intet om biler og taler uden om og vil ikke tage ansvar for noget af det hans værksted laver.

Om det så var gratis ville jeg aldrig bruge det værksted igen. Hold jer langt væk, hvis i vil støtte moral og service!

1. november 2023

Montering af anhængertræk

Montering af anhængertræk
Det vat den næste billigste værksted som jeg fik fra autobutler.dk. Værksted lovet at det vil tage 4,5timer at monteret anhængertrække. Afleveret bil på værksted kl. 0830. Værksted lovet at ringe tilbage når bilen er færdig. Sidste på dagen ringe jeg til værksted og fik at vide at mekaniker havde monteret den forkert anhængertrække på. Dagen efter skal jeg kom og hente min bil, så at der var meget snavset bag på begge baglygte. Jeg renset dem af og så at der var ridset på begge baglygte. Ikke nok med det var der ridset på begge sidder af bags i bil. Jeg kan se at det prøve at male på skader. Jeg hente ejeren og konfrontere om skade. Ejeren kalde på de to mekaniker, men begge mekaniker nægter at de har lave skade på min bil. Jeg var meget ked af det. Efter jeg var kommet hjem så jeg at de mangle at monteret 4 skruer på i undervogn. Jeg skrev en sms til ejeren efter jeg kommet hjem, men han svar ikke tilbage. Efter min mening hvorfor værksted ikke aflevere min bil i første dag var at de skal male skade og ikke pga. mekaniker monteret den forkerte anhængertræk. Efter min mening burde den værksted være lukke, når mekaniker ikke vide hvordan man skille en bil af uden at lave ridse/skader. Jeg synes at folk skal læse min oplevet hos den værksted før de beslutte at aflevere deres bil til de amatøragtig mekaniker.

26. april 2023

Elendigt værksted og trusler

Elendigt værksted som ikke kan overholde tider eller aftaler.
Man bliver truet med hjemmebesøg af både "direktør" og værkstedets chef.
Kontoret lagde min nøgle uden opsyn på bordet og der var ingen folk, alle kunne have taget den og smuttet. Forsøgte at kontakte chefen men uden held. Jeg kom til aftalte tid for at afregne.
Aftalte med den eneste mand på værkstedet at jeg ville kontakte chefen igen senere eller komme tilbage i morgen. Kort efter ringede 3 forskellige folk til mig 30 gange (jeg var ikke lige ved telefonen i 30 min.)
Da jeg ringede tilbage fik jeg fat i 2 meget ubehøvlede mænd som beskyldte mig for at snyde osv. Selvom jeg havde ventet i 30 min. på værkstedet og aftalt med mekanikeren at jeg ville forsøge at kontakte chefen igen.
Meget sær oplevelse og vil aldrig bruge det værksted igen og kan ikke anbefale nogen at bruge dette sted.
Har heldigvis gemt de mindre behagelige talebeskeder de har efterladt på min mobil 😌

22. august 2023

En stjerne er måske lige i overkanten

En stjerne er måske lige i overkanten, men ok jeg fik da skiftet fjeder og støddæmper på begge sider for.
Dette skete i februar, hvor frosten var hård. Lånebilen var bundfrossen, og det var kun fordi nøglen simpelthen ikke kunne gå i låsen at en medarbejder hjalp mig.
Da jeg hentede min egen bil og kørte ud over fortovskanten bemærkede jeg straks en mislyd, som den aldrig har haft før. Jeg fik en ny tid, da værkstedet skulle finde ud af, hvor lyden kom fra og hvorfor. De hoppede bare tungt på motorhjelmen, men tog ikke bilen ind på værkstedet. Så jeg måtte køre igen med uforrettet sag.
Nu har jeg takket være autobutler og et andet værksted fået rettet fejlen, og lyden er væk. Men det er IKKE kongevejens autoværksteds fortjeneste. Det viste sig, at de ikke havde skruet et tårnleje rigtigt fast. Heldigvis sprang det ikke helt løs, mens jeg kørte.
Så jeg istemmer som mange andre : hold jer væk fra kongevejens autoservice

9. februar 2023

Hvis du gerne vil have ødelagt din bil

Hvis du gerne vil have ødelagt din bil og vente 6 måneder på at din bil er færdig, efter at et andet værksted har overtaget sagen, og køre i udtrådte lånebiler, skal du helt klart vælge Kongevejens Auto! Det er det værste sted jeg nogensinde har oplevet. Rystende dårligt! Min bil var mere ødelagt da den forlod værkstedet, end da den kom. Den var tæt på at være totalskadet. Heldigvis er Citroen Birkerød meget professionel og fik reddet bilen på Kongevejens Autos forsikring.

18. januar 2023

Jeg har simplethen ikke ord for,hvor…

Jeg har simplethen ikke ord for,hvor dårlig en oplevelse jeg har haft med dette firma.
De snyder med prisen,overholder ikke deres aftaler. Når de laver faktura benyttes navnet Greentech Aps , der er et it-firma med flere brancher. Jeg har valgt at køre en sag mod firmaet pga. Den dårlig service og ødelagt bil

15. maj 2023

Det kunne have kostet mig og min familie livet

Har været to gange på værkstedet med bil inden for 2 mdr., fordi der var en lyd fra området ved dækket. Begge gange blev alt muligt skiftet. Lyden fortsatte, tillid til værksted var væk. Andet værksted kiggede på bilen og fortalte i løbet af få minutter at noget ved hjulet ikke var sat rigtigt på efter tjek og hjulet var ved at falde af. Jeg var meget heldig at det ikke havde været gået meget galt. Så med andre ord, har du dit liv kært... så vælg et andet værksted.

10. januar 2023

Uprofessionelt

Behagelig og sød mand på kontoret. MEN service og professionalitet var desværre meget lav. 1. Låne bil var ikke kommet til tiden, så jeg fik en anden hvortil der blev sagt at de ikke havde nået at gøre den ren da de først havde fået den tilbage to dage forinden. Men den bil var ikke gjort rent i over 1år. Det var grænsende til det ulækre. 2. Ovenstående bil havde NUL benzin på. Så da jeg rullede ud fra værkstedet var en tank det første jeg måtte finde. Da de lykkedes kunne benzindækslet ikke åbne. Jeg ringede og spurgte til hvordan det skulle gøres, men det kunne de ikke svare på. Det endte med at jeg måtte "rulle" på koblingen hele vejen til og fra arbejde. 3. Da jeg kommer tilbage samme dag var min bil til service IKKE blevet færdig. Til gengæld var den oprindelige lånbil kommet hjem. MEN historien med benzin og renlighed gentog sig. En rigtig øv oplevelse. Synes ikke det er iorden. Mvh

23. marts 2023

Det sande billede....

Fik tidligt forår, se anmeldelse fra marts 2022, udført service på min Opel Corsa. Dette resulterede i at knappen mellem kold og varm luft ikke virkede længere.
Efter mange henvendelser til Kongevejens Autoservice både fysisk og pr. mail, med lovning om udbedring af fejlen, fik jeg foretaget en nød reparation til kr. 600,- hos Opel i Birkerød.
Idag skulle jeg så hente en pakke samme sted, sendt via GSL.
Efter at have fået min pakke, spurgte jeg indehaveren, eller hvad han nu er?, om han kunne huske mig. Jah.. set dig før, hvad var det, det var?
Efter at have fortalt 'chefen', at værkstedet rent faktisk havde 'ødelagt' min bil, var kommentaren - har du en regning, hvad er dit konto nr. så kan jeg overføre beløbet, hvor meget drejer det sig om.
Hvortil jeg svarede, at han ikke fik mit konto nr.
han kunne overføre via Mobile Pay, og jeg iøvrigt ikke troede på, at han ville ovf. noget som helst.
De kunne jo bare have udbedret skaden og at de stadig måtte have reservedelen liggende, hvis de nogensinde havde rekvireret den.
Så blev der råbt ud i værkstedet, ring efter politiet, forsvind.
Jeg: Hvad vil du med politiet? Håndspålæggelse UD.
Så valgte jeg at gå, men oplevelsen er meget i tråd med tidligere anmeldelse til Trust Pilot.
Iøvrigt sluttede 'chefen' af med, at fordi han var sorthåret, skulle jeg ikke tro han var en tyv (i relation til oplysning om konto nr. - går jeg ud fra).
Hvor herre bevares,
Ekstrem dårlig oplevelse. Anbefaling: Bliv væk.
Svend Petersen, Mosevangen, Birkerød

29. juni 2022

Ubehagelig chef

Afleverede bil til værkstedet sent torsdag pga. punkteret bagdæk - med aftale om, at de ringer inden de skifter/reparerer på bilen så vi er enige om prisen. Om formiddagen ringer jeg til værkstedet for at høre, hvor langt de er i processen. Dækket skal skiftes, hvilket er fint.

Jeg får oplyst en (for mig at se) lidt høj pris på udskiftning af dæk. Jeg prøver at trykke chefen lidt på maven og få en bedre pris eller en bedre kvalitet dæk. Hertil bliver chefen sur, siger "jeg gider ikke forhandle prisen på mine dæk med dig, du kan komme og hente din bil - det koster 300 kr." - og der bliver lagt på.

1. Eftersom de ikke har skiftet noget men lavet "diagnosearbejde" synes jeg at det er lidt meget at insistere på at jeg skal betale 300 kr.

2. Eftersom det er chefen der afslutter handlen synes jeg det er råddent at insistere på at han skal have 300 kr. Chefen vil derefter ikke komme ud og snakke med mig, da jeg står i butikken. Derimod er det hans medarbejder der står og skal argumentere.

3. Jeg kørte hen til CarPeople (200 meter derfra). De gik rundt om bilen, skiftede dæk, lappede et forhjul der også var punkteret (åbenbart). Jeg betalte 1200 kr. for Goodyear dæk. Efter 1 time med foden inden for CarPeoples butik trillede jeg ud, havde betalt halvdelen (for et bedre dæk) og en gratis lapning.

11. februar 2022