Komplett Bank ASA Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra att de ger bonus på kortet, men jag håller med om att de skickar ut ersättningskort lite sent och när man ringer till dem så säger de att det är deras rutiner..Kan tycka att Bank Norwegian känns m... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Den här banken (kallades Komplett innan men nu kallas Morrow bank) ändrar räntor på sina lån helt vilt ! De är inte seriösa, de ändrar räntorna utan att säga varför!? svenska riksbank höjer 0,5% de... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag öppnade ett sparkonto och överförde sina pengar till sin huvudbank vid behov. Säkerhetstjänsten gillade inte att jag ofta gör överföringar och började hota med att de skulle frysa mina pengar. Säk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte en produkt på Komplett som jag skickade tillbaka men blev tvungen att betala fakturan annars hade den gått till inkasso då dom inte stoppat fakturan. Jag har nu betalt fakturan men några pengar... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bank
  2. Alternativ finansieringstjeneste
  3. Låneinstitut
  4. Finansiel tjeneste uden banklicens

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank kan du höja lånet upp till 500 000 och återbetalningen kan delas så flexibelt som du vill. Du kan också återbetala lånet när som

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Kreditupplysning - varför?

Just när jag tittade in i Kivra så fick jag syn på att Komplett Banken hade begärt en kreditupplysning på mig. Helt utan anledning. Jag är inte kund där, och min arbetsgivare använder sig också av en annan bank.
Vad är det frågan om, undrar jag .....?

17. maj 2021

En stor varning för KomplettBank

En stor varning för KomplettBanks kreditkort.
De har inte e-faktura utan skickar bara fakturor på e-post.
I mitt fall innebar ett missat e-mail att KomplettBank debiterade ränta motsvarande årsränta på 72% (!!!) trots att de på sin site anger en årsränta på 21,4%.
Och då betalade jag direkt när jag fick påminnelsen.

Rent praktiskt har Komplett Bank skapat detta upplägg genom att:
1. Ge lång kredittid så att alla köp betalas långt i efterhand.
2. Ha villkor som inte förtydligas på siten, utan istället i en paragraf i de detaljerade vilkoren som allmänt anger att "en försenad betalning innebär att kunden bryter alla avtal om kredit".
3. Om en betalning är 1 dag sen (tex långhelg) så har kunden brutit avtalet om kredit och debiteras ränta från första dagen varje köp utfördes. Mao 1 dags försenad betalning innebär att du skall betala ränta för alla betalningar på fakturan de senaste 57 dagarna (!!!)
4. Till detta kommer en påminnelseavgift (för mailet) på 60kr :)

När de har planerat för denna typ av ockerränta så är det inte konstigt att det utlovade e-faktura stödet aldrig kommer.

(Informationen ovan är baserad på att jag suttit med Komplett Banks kundtjänst och gått igenom deras vilkor och uträkningar)

7. maj 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag skrev ett vänligt brev om att jag…

Jag skrev ett vänligt brev om att jag ville byta bank och starta ett komplett konto inkl ett sparande. Får, efter en dryg månad, påminna dom om min ansökan. Får då ett flummigt svar att dom ej mottagit min epostadress. Skriver denna en andra gång mycket tydligt. Nu har det gått ytterligare 14 dagar och tystnaden råder. Vilken oerhörd brist på respekt för en pensionerad polisman!

3. maj 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning - använder kryphål för att debitera stora summor om din faktura betalas en dag sent, t.ex. vid storhelg.

Alla andra kreditkortsföretag som jag har använt debiterar ingenting om du är någon dag sen att betala fakturan, efter några dagar så blir du debiterad en mindre summa dröjsmålsränta per dag. Komplett bank har hittat ett kryphål där de kommer att debitera full ränta för hela tiden du har haft kredit på varje inköp, i praktiken så innebär det att du kommer att få betala hundratals kronor i ränta om du missar fakturan med en dag vid normal användning av kortet. Betalningsdag är den 27:e i månaden, vid storhelger så flyttas inte betalningsdagen till nästkommande vardag så du kan t.ex. behöva betala den 23:e för att undvika räntekostnaden, du kommer att behöva göra ett schema för att alltid betala i tid vid storhelger.
Juridiskt sett så är allt korrekt, du bör dock ställa dig frågan om du vill vara kund hos ett företag som tolkar reglerna på ett sätt som gör att godtrogna kunder som gör betalningar på sedvanligt sätt vid en storhelg kommer att debiteras hundratals kronor extra.
Bonusen beräknas per 100kr på varje köp så den bonusgrundande summan är inte dina totala inköp (ännu en "kreativ" tolkning till din nackdel)
Kortet är utställt i Norge, det gör att det blir nekat ibland vid internetköp om du beställer till en svensk adress, sker sporadiskt.

29. april 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan vara det sämsta jag varit med om

Kan vara det sämsta jag varit med om. Har betalat varje faktura i tid. Har även i appen säkerställt att allt varit betalt. Det har tydlig stått "Betald" under alla tillgängliga fakturor i appen. Jag är väldigt noga med att betala i tid och har aldrig missat en betalning. Trots det så hävdar Komplett Bank att jag missat en faktura. Sa upp mitt konto och kreditkort omedelbart. Kommer aldrig bli kund i denna "bank" igen.

13. april 2021

Värdelöst rakt igenom

Värdelös kundservice
Värdelös app
Svindyrt för när du betalar en faktura på förfallodatum tar komplettt en ränta på 500kr för månaden då pengarna inte kommer in till dom förens EN bankdag efter förfallodatum.

Jätte dyrt kort
Inga förmåner
Gömda avgifter
Jätte svårt att bli av med kortet (det vägrar säga upp mitt kort)

4. april 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Komplett bank är inte bra!

Jag har tagit lån från komplett bank och kan säga att de är det sämsta bank som finns. Ta inte lån från komplett bank du kommer att fasta din lån ändrar inte sig hur mycket du betalar tillbaka mitt lån är fortfarande 112000kr och har inte ändrat i 1 år nu. Var försiktig och ta inte lån från dem. Deras kundservice kommer inte hjälpa er heller.

1. april 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Värsta servicen jag varit med om

Värsta servicen jag varit med om. Bedrägeri är Ingeting som denna bank har någon som helst intresse av. Dom är inte samarbetsvilliga för fem öre, och har otroligt dåliga på alla sätt. Dom skyller ifrån sig på varandra, och har inga bra svar till vad som händer, lurar kunder och vill inte prata. Jag blev utsatt för bedrägeri och nu får jag inte ta del av de uppgifter som står i min kundprofil. Där står nummer och mail till personen som utsatt mig för detta och dom vill heller inte prata med polisen och ge ut information.
Akta er för dessa tomtar, dom lurar er på allt ni har. Ingen medmänsklighet!

24. marts 2021

Varning

Min son är utsatt för bedrägeri . 22 000 kr.
Polisanmälan , ringt komplett Bank ASA , spärrat personnummer. Faktura nr 1 har vi aldrig fått. Påminnelsefakturor och vidare till inkasso. Har skickat ett par Mail vid olika tillfälle att vi bestrider detta , bifogat polisanmälan men inget svar från komplett bank. Ringer man får jag bara till svar : Handläggningstiden är lång. Du kan betala in minimum belopp så länge.

Har varit i kontakt med ARN och Konsumentverket . Meddelat detta till komplett bank men ff inget svar om vad som händer.

3. marts 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Funkat med sparkontot

Funkat med sparkontot. Ovanligt med ränteutbetalning per månad. Varit försenad på 1 räkning fick då betala påminnelse med förfallodatum 2020-11-02 betalade den 20e
Från 1999kr till 2059kr. Blir väl så när man är sen. Inget ovanligt. Kundservice var ok.

2. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nöjd kund!!

Har varit kund och haft deras kreditkort i över ett år, tycker att de har en trevlig kundservice som återkommer när de säger att de ska återkomma och svarar inom rimlig tid. Känner inte igen mig alla i de negativa omdömen som skrivs här. Fungerar bra att använda kortet, både i fysiska butiker och online, älskar att de stödjer Apple Pay.

27. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning! Välj något annat! Fungerar sällan!

Varning! När man ska betala med deras kort får man ofta upp " tekniskt fel" och tvingas använda andra betalmetoder. De har dragit ner poängen på det man köper från en till en halv. Ringer man dem känns det som om de sitter hemma i pyjamasen. Inget engagemang och inga vettiga svar. Mailar man får man inga svar alls. Varför rankas de som bästa bank? Fattar inte!

19. februar 2021

Skandalöst dåligt

Fruktansvärt dålig kundsupport som inte alls är intresserade utav att hjälpa dig och lösa problem. Får dåliga svar och ett allmänt ointresse oavsett hur man vrider och vänder på det. Kommer undvika allt som har med komplett bank att göra i framtiden. Synd på en sådan bra sida som komplett.se är i övrig att dom ska använda sig utav en sådan här bank. Kommer enbart att handla på sidor som har antingen Klarna eller Qliro i fortsättningen. Dom har ett system som faktiskt fungerar och en kundsupport som faktiskt bryr sig om sina kunder.

15. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Värdelös kundservice och bank.

Värdelös kundservice och bank.

Betalade in decemberfakturan dagen efter förfallodagen som inföll en söndag. Ja, det är kundens ansvar att hålla koll på.. Men p.g.a. detta så drar de en ränta på totalbeloppet för månaden vilket låg på 40.000 SEK. Detta trots att drygt halva beloppet redan var inbetalt. Efterföljande månad så står det i kompletts egna app att fakturan ÄR betald fast den inte är det. Då är det alltså kundens fel att man inte dubbelkollar den uppgift som kommer från företaget i fråga.

Nej, gör inte affärer med dessa bedragare. "Räntefritt", jo jo....

5. februar 2021

Undvik

Efter att ha varit kund med deras kreditkort i halvår, så missade jag en betalning och betalade några dagar sent.
Det som då händer är att ränta börjar räknas inte från förfallodatumet utan från datumet då inköpen gjordes, vilket med deras räntesats blir en ansenlig pengasumma.
Skulden var 42k, var 6 dagar sen (helg emellan) och fick en ränta på 1200 kr.
Jag missade betalningen, vilket är mitt fel, men räntan står inte i paritet till den händelsen.
Kortet avslutat och jag kommer ALDRIG ha att göra med dem igen.
Mitt råd UNDVIK Komplett Bank.

5. februar 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Helt okej

Har haft ett privatlån en längre tid. Inga problem under denna tid. Har även nu ett sparkonto som verkar funka kanon med. Var dock noga med alla datum då fakturorna skall betalas så slipper folk bekymmer!

3. februar 2021

Fruktansvärt dålig bank

Värsta banken någonsin! En person har med hjälp av mitt personnummer på något sätt gjort ett kreditköp på komplett bank och satt det i mitt namn, 22 000kr är jag enligt dem skylig.
Händelsen är polisanmäld, och komplett.se har allt, namn adress osv till bedragaren men nu efter 3 månader inte givit till polisen fastän jag har ringt och påminnt dem om det många gånger. Hela händelsen ska publiceras i tidning efterssom de trotts allt vet att jag inte är skylldig på grund av att de har namn till bedragare ändå valt att inte ta bort kreditköpet.
Inte nog med det, jag är student, har sparat och jobbat ihop alla mina pengar och nu vill komplett bank ha nästan 23 000 av mina 34 000kr som ska gå till lägenhet nästa år
Att ett brottsoffer ska behandlas så här!

3. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

You are the worst bank ever existed on…

You are the worst bank ever existed on the planet!

First you can’t build a simple app that would do couple of things without an error. Login can’t remember personal number, scroll is lagging and functionality is limited.

Than you said that you offer some cash back like points and couple of month after made it impossible to get them.

Now you added a new “security” feature and again full of bugs!!! Now when you make a purchase I need to verify it with bank Id. But when I add my personal number and click ok it says “server error” and I can’t make a payment.

And with all that there is no customer support. Mailed you many times and never got response.

Never going to be your customer again.

2. februar 2021

Värsta banken jag varit med om

Värsta banken jag varit med om

När vi skulle betala in hela beloppet så betalade vi in 3000 extra av 115.000 så totalt 118.000 inbetalt så efter 3 dagar så har de hittat på ränta på 880 kronor helt plötsligt.

Sen säger de att man ska ringa in och avsluta krediten istället för att betala in bara allt så de kan räkna ut räntan men inte mycket ränta kan uppkommit på dessa dagar.

Jag har avslutat nu via mail och betalat in skulden och kommer aldrig mer låna ett öre av denna bank om det var sista banken på jorden

Ser jag nåt mer på appen anmäler jag er

Ni som lånar hos Komplett Bank kommer få påhittade kostnader.

1. februar 2021

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.