Kommago Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Switch gekocht en die geeft kortsluiting, meteen een nieuwe gekocht en de oude via retourtraject teruggestuurd. Nieuwe switch weer kortsluiting. Van het retourtraject hoor je niks. Probleem gemeld van... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

KommaGo doet valse beloftes als het aankomt op de levertijd. Dit heb ik bij meerdere bestellingen meegemaakt. Deze waren beide 'voor 21 uur besteld, morgen in huis', maar bij de eerste was er na 1... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs was mijn rugzak verloren in Artis in Amsterdam. Na vijf dagen opgegeven dat deze nog boven water zou komen. Had echter met spoed een 4g dongel van Huawei nog. Net op tijd (voor half zes) beste... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij een van onze klanten werd met spoed een nieuwe (Unifi) Switch aangevraagd. Deze was alleen online te verkrijgen. Na een zoektocht op internet vonden we uiteindelijk nog 1 stuks bij Kommag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zoek je service - bedenk uzelf in dat geval

In 2019 met Kommago gebeld. Kreeg een super service en heb ondanks een hogere prijs toch daar gekocht. Dat was een goede keus...de helpdesk vroeg ons Teamviewer van hun eigen website te downloaden en namen de PC over. 2-3 uur aan de telefoon om zonder aarzeling te problemen/settings zo te krijgen dat alles werkt. Dit heeft zich zelfs een aantal keren herhaald. Heb als zodanig ook mijn aanbevelingen achter gelaten.
Tot midden November ik opnieuw een probleem had om via the Cloudkey mijn huisnetwerk te bereiken. Toen krijg ik een zeer onvriendelijke man te spreken die beweerde dat het overnemen via de PC via Teamviewer niet wordt gedaan en ook nooit is gedaan in het verleden. Ik mocht een ticket aanmaken via het web. Dat heeft hij voor me gedaan en deze ook direct weer gesloten ! We hebben een aantal e-mails uitgewisseld en van klantvriendelijkheid is geen sprake meer. De jongens die er eerder ook werkten, werken er nu niet meer. Vandaag kreeg ik de melding dat de manager in zijn wijsheid heeft besloten dat er 25 euro per kwartier betaald moet worden voor het openzetten van poorten. Weet niet waar het openzetten van poorten vandaan komt want ik heb mijn probleem niet eens volledig uit kunnen leggen. Wat men wel kan doen is delen van een handleiding sturen.
Voor ons geen Kommago meer. Jammer dat het bedrijf zijn klant gerichtheid en een paar fantastische jongens armer is.

=========

17. november 2022

Nadat mijn switch 2x defect is gegaan

Nadat mijn switch 2x defect is gegaan, meteen een nieuwe switch opgestuurd.

Het type wat ik had was niet leverbaar op korte termijn. Ik heb in overleg l een grotere switch gekregen. Prijsverschil 200€!

Zeer netjes en correct opgelost.

Volgende keer zeker weer kommago!

30. november 2022

Super klantenservice

Prima aanbod, prima prijs. Artikel besteld dat op voorraad was en volgende dag bezorgd zou worden. Via PostNL aangegeven dat de bezorger het artikel op een pickup point mocht afleveren. Na een paar mailtjes te hebben ontvangen dat de bezorging was uitgesteld, contact opgenomen met de klantenservice van KommaGo. Daar kwam super snel reactie op en ze hadden het meteen uitgezocht. Het pakket moest blijkbaar opnieuw gesorteerd worden en daar ging een paar dagen overheen. Een dag nadat ik het pakket uiteindelijk kon afhalen kreeg ik vanuit KommaGo nog een persoonlijk mailtje met de vraag of alles uiteindelijk goed was.

5. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij waren door ons plotseling…

Wij waren door ons plotseling overlijden van de Orbi router met grote spoed toe aan een nieuw netwerk in huis. Omdat wij met 14 mensen wonen waren de eisen aanzienlijk. Ik ben zeer goed geholpen met een voorstel van apparatuur.
Toen bleek dat het niet op de afgesproken dag was verzonden, door een foutje van kommago, is er iemand uit Utrecht naar Etten-Leur gereden om de bestelling te brengen en ons uit de brand te helpen !!!
Super service, zeer tevreden!

3. juni 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service, dikke tien!!

Na jaren ploeteren eindelijk wifi op onze minicamping met veel bomen! Dank zij een geweldig service van de mensen van kommago.nl. en wifishop.nl
Met veel geduld en kennis hebben zij mij door dit proces geholpen. Echt geweldig, een dikke tien!!!

30. april 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede prijs, matige verwerking

Prijs was goed, nergens anders goedkoper, maar helaas gaat er veel mis met mijn bestelling. Kan niet inloggen in mijn account, heb geen orderbevestiging gehad, en heb nu geen idee of mijn betaling goed is gegaan, maar is wel afgeschreven.

Ik wacht nog tot de klantenservice contact opneemt.

Update:
Klantenservice heeft snel gereageerd en kwam direct met alle missende informatie. Goed opgelost.

31. oktober 2021

Spoedaanvraag

Na een zoektocht op internet vonden we uiteindelijk nog 1 stuks bij Kommago.

Gebeld en in overleg met de medewerker, mocht ik langskomen (toelichting spoed aanvraag, vooraf betalen, etc).

Dit getuigt echt van Service en Hart voor de klant.

Kommago, enorm bedankt, ook namens onze klant !

28. september 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedrijf prima, maar verzending via GLS ...

Op het bedrijf is weinig aan te merken. Maar verzenden met GLS is wel een probleem.
Vandaag verzonden, morgen geleverd. Nou het is wel verzonden maar na de hele dag een track & trace te zien voor bezorging morgen is nu ineens de bezorging overmorgen. Project gaat nu gedeeltelijk naar de haaien. Onbetrouwbaar dus in bezorgtijd.

11. august 2021

Langs gegaan

Langs gegaan, vanwege corona mag u weer vertrekken, zonder dat het ergens aangegeven staat... Geeft een goed gevoel als je er speciaal voor naar Utrecht gaat...

12. oktober 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service van KommaGo!!!

Ik ben vandaag super geholpen door Luke van KommaGo, en ook veel te danken aan Erik Degens. Er werd ook gezegd dat als ik ergens niet uit zou komen, ik ook zo weer kon terug bellen en vragen naar een specifieke werknemer (Luke of Erik). Een service die de meeste bedrijven voor zover ik weet niet leveren! Mocht je nou support nodig hebben voor (in mijn geval) het instellen voor een Ubiquiti USG dan kunt u bij KommaGo rekenen op goeie support van de zelfde werknemer!
Dat is ook de reden waarom KommaGo van mij 5 sterren krijgt!

Mvg,
Jens de Goede

20. januar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht voorraad beheer en geen verzending zondag.

Bestelling gedaan op zondagavond via smartofficestore.nl.
Op zoek naar een product om snel nog geleverd te krijgen, zodat ik dit iemand cadeau kon geven. Site geeft aan op voorraad en voor 21:00 besteld, morgen in huis.
Zoals heel veel sites, zijn dit lekker makertjes, want er wordt op zondag helemaal niets uitgeleverd. Het moest nog besteld worden en zou pas over een paar dagen geleverd kunnen worden.
Het wordt tijd dat bedrijven stoppen met deze onzin en het eerlijk houden.
Klantenservice staat je verder prima te woord. Annuleren van de bestelling op verzoek ook geen punt. Terugbetaling nog even afwachten.

13. februar 2017
Kommago-logo

Besvarelse fra Kommago

Beste Arjen,

Dank voor uw review. Wij verzenden wel pakketten op zondag. Helaas konden we uw bestelling door een eerdere bestelling van hetzelfde product door een andere klant niet meer uitleveren. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Wij zullen dit intern meenemen en doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen.

KommaGo.nl

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.